Jak moje postacie widzą tylko topory i kusze to krew je zalewa
A może wprowadzić pozłacane topory itd. co by zwiększało o 50 gram wagę? chociaż nie wiem czy postacie przyjeły je z otwartymi ramionami...
Moderators: Public Relations Department, Players Department, Programming Department, Game Mechanics (RD)
JTetro wrote:Hmm jak widze te kałasznikowy i M1A1 to mnie krew zalewa, nie moga to zolnierze nosic innych, np lasery, tasery itp.... Musza zawsze miec najlepsza dostepna bron?
Teraz mi wpadło że można by (tego nie wiem) ograniczyć wykonanie takiej dobrej i zdobionej broni do postaci z dobrym mistrzostwem w płatnerstwie.
Bazylus wrote:Teraz mi wpadło że można by (tego nie wiem) ograniczyć wykonanie takiej dobrej i zdobionej broni do postaci z dobrym mistrzostwem w płatnerstwie.
Albo wprowadzić jakieś rozróżnienie, dla przykładu ktoś kto byłby mistrzem w produkcji broni mógłby stworzyć doskonałą kuszę, podczas gdy amator kuszę kiepskiej jakości. (Tylko co z projektami w której pracuje kompletny amator i mistrz? Wychodzi topór ze świetnym ostrzem ale beznadziejnym styliskiem) Takie rozróżnienie byłoby miłe, bo w realu też jest tak że świetny kowal zrobi nie tylko szybciej ale i lepiej. Co przekładałoby się na powiedzmy +2 obrażeń. Albo po prostu na satysfakcję posiadania ładnej kuszy
Robert_ wrote:cald dashew wrote:z tego co pamietam byla na temat takiego pomyslu dluga dyskusja, wystarczy tylko poszukac na forum
Moglbys dac link?
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest