Jesli moglbys przywrocic do zycia jedna postac...

Ogólna pozapostaciowa dyskusja pomiędzy graczami Cantr II.

Moderators: Public Relations Department, Players Department

Mars

Postby Mars » Thu Sep 11, 2008 8:24 am

Ed Jedna Brew - nie lubie mowic o swoich postaciach, ale jesli moglbym... nie zyje juz od wielu lat. Zmarl gdzies okolo 2080 dnia. Byl jednym z najwiekszych chodzacych silaczy, w wieku dwudziestu kilku lat zostal juz kapitanem Edenskiego statku, co prawda tylko na papierze. Mial niebawem udac sie w kolejna morska misje... niestety zaglodzilem go. Nie tylko jego wtedy.

Zaluje najstraszniej, byla to dla mnie postac z duzym klimatem i lubilem go "odgrywać".
cald dashew

Postby cald dashew » Fri Sep 12, 2008 9:35 am

Mars wrote:Ed Jedna Brew - nie lubie mowic o swoich postaciach, ale jesli moglbym... nie zyje juz od wielu lat. Zmarl gdzies okolo 2080 dnia. Byl jednym z najwiekszych chodzacych silaczy, w wieku dwudziestu kilku lat zostal juz kapitanem Edenskiego statku, co prawda tylko na papierze. Mial niebawem udac sie w kolejna morska misje... niestety zaglodzilem go. Nie tylko jego wtedy.

Zaluje najstraszniej, byla to dla mnie postac z duzym klimatem i lubilem go "odgrywać".

a znaliśmy, a pływaliśmy razem. Ale zasnął potem na bardzo długo,
Image
Image
Image
Crey

Postby Crey » Mon Sep 15, 2008 10:22 pm

mnie brakuje Sigvalda, a ze swoich RumBuraka.... wogole ww to bylo kiedys fajne miejsce, nie wiem jak jest teraz bo zadna z moich zyjacych postaci tam nie bywa

Return to “Ogólne dyskusje”