Dla offtopowców

Ogólne pogawędki, ogłoszenia innych serwisów i inne niezwiązane z Cantr tematy.

Moderators: Public Relations Department, Players Department

Leming

Postby Leming » Sat Aug 25, 2007 1:47 pm

*szlocha koliberkowi w pióra na brzuchu*
http://www.bookcrossing.com/
Eresan

Postby Eresan » Sat Aug 25, 2007 1:47 pm

Wspaniale! Będę na pewno.

Chodzi mi tylko o to by wziąć pod uwagę zasobność portfeli wszystkich osób. Myślicie że nas nie wygonią jak przez 4 godziny będziemy sączyć jedno piwo i gryźć paczkę paluszków? :D

Pozdrawiam.
Leming

Postby Leming » Sat Aug 25, 2007 1:55 pm

A Mała Serbia jest tańsza? Piwo mniej więcej w tej samej cenie, natomiast kuchnia na pewno oryginalniejsza, co jest na plus. Tylko... Ja się mogę nawet z wami spotkać w czyjejś piwnicy, byle wszyscy nie marudzili.

To za daleko, tamto za drogo, gdzie indziej kelnerki brzydkie...

*znowu wbija głowę w żołądek koliberka i zaczyna szlochać jeszcze głośniej, ostro pociągając nosem*
koliberek

Postby koliberek » Sat Aug 25, 2007 2:02 pm

*przygląda się z zainteresowaniem smarkom Leminga na brzuchu* o rany jakie ładne *wpada w zachwyt*

Staramy się patrzeć na wszystko, w prawie wszystkich miejscach w Centrum piwo po 9zł. W innych miejscach koncerty, które sprawią, że się nie usłyszymy.
Ja też mogę w piwnicy *kurczowo wpija się pazurkami w futrzaka*, ale nie przepadam za ciemnością, więc musi byc chociaż świeczka...

Może być inne miejsce, ale trzeba ustalić to szybko, bo wszyscy musza się o tym dowiedziec, a nie wiem, jak często inni zaglądają na forum...
Eresan

Postby Eresan » Sat Aug 25, 2007 2:03 pm

Mała Serbia i Sofia (tam to sa dopiero "kelnerki" - to knajpa ze striptisem i tańcem erotycznym na kolanach klientów ;) ) To był żart bo to świetne i drogie knajpy (świetne odnosi się do MS drogie do obydwu) . Chociaż patrząc po cenach w MS to są porównywalne do Piano Bar.

Mi tam jest wszystko jedno, ja chciałem rezerwować stolik w GP bo tanio, świetny klimat i zazwyczaj fajna muzyczka.

Ja będę gdzie tylko się umówimy. Może w zoo? Albo w ogrodzie botanicznym? Podobno rosną tam konopie indyjskie :D

Pozdrawiam.
Echo

Postby Echo » Sat Aug 25, 2007 4:35 pm

Co i raz ciekawsze propozycje :lol:

Śledzę ten wątek, ale nie zawsze mam czas się zalogować. Tym samym pomóc w wyborze lokalu. :(

Przecież ja nie z miasta. :roll:
Leming

Postby Leming » Sat Aug 25, 2007 4:52 pm

Do PianoBaru tak czy inaczej nie można się dodzwonić. Proponuję w związku z tym, co następuje.
Zostawiamy rzecz całą do momentu, aż się myszaq obudzi i weźmie w garść.
Następnie myszaq szuka ODPOWIEDNIEGO miejsca.
Następnie informujemy się nawzajem, przy czym od razu uprzedzam, że ja mogę zadzwonić co najwyżej do koliberka.
CMR powiedział, że pójdzie, gdzie go zaprowadzę, więc przynajmniej z tej strony nie będzie problemów.
I w tym optymistycznym nastroju idę szukać mojej puszki z filetem z makreli w oleju.
*trzymając się łapkami za głowę, osuwa się gdzieś za kanapę*
Miaua

Postby Miaua » Sat Aug 25, 2007 5:23 pm

Czemu ja się z tej Wawy wyprowadziłam? *złorzeczy cicho, pod nosem*
Kamienny znak: I'm the Devil, I love metal!
Kamienny znak: Dzięki, Marolu Wielki Bardzo!

Image
Szopen

Postby Szopen » Sat Aug 25, 2007 6:02 pm

Miaua wrote:Czemu ja się z tej Wawy wyprowadziłam? *złorzeczy cicho, pod nosem*

Bo Wawa smierdzi :wink:
Leming

Postby Leming » Sat Aug 25, 2007 6:59 pm

*zza kanapy*
Szopen, Miaua, a wy się wybieracie na nasze małe spotkanie gdzieś między Placem Konstytucji, ZOO, a Łomiankami?
Miaua

Postby Miaua » Sat Aug 25, 2007 7:16 pm

Leming wrote:*zza kanapy*
Szopen, Miaua, a wy się wybieracie na nasze małe spotkanie gdzieś między Placem Konstytucji, ZOO, a Łomiankami?

Nie bałdzo bo bysmy musieli po nocy wracać do Gdyni a nie mozemy bo niebezpiecznie jest po ciemku na dwukółku. :(

Image
bast

Postby bast » Sat Aug 25, 2007 8:02 pm

lemingu, czuje sie wrabiany! a wbrew pozorom nie jestem zwierzeciem barowym, lokali w warszawie praktycznie zadnych nie znam. chetnie zaproponowalbym taverne 10b, ale byloby to chyba pozbawione sensu, jako za tam, podobnie jak w gniezdzie, co dzien sa koncerty i srednio moglibysmy pogadac.

ewentualnie moznaby przejsc sie do pawilonow przy nowym swiecie (tam, gdzie pewex, klepsydra i takie tam). centrum, piwo tanie, miejsce jest, da sie porozmawiac. a jak sie nie bedzie podobac, to zawsze mozna sie przemiescic do knajpy obok ;)

poza tym miloby bylo, gdyby jednak jakies konstruktywne propozycje nadal padaly - przy wiekszej ilosci knajp latwiej znajdzie sie taka, ktora wszystkim odpowiada.

(to myszaq byl wbrew pozorom...)

And the light of a fading star
Is what you were, is what you are
Like the glow that christens the moon
You shone too soon, you shone too soon
Leming

Postby Leming » Sat Aug 25, 2007 8:09 pm

*zza kanapy*
Dobra, dobra. Bez takich. Wrabiać to my, a nie nas. Się cieszę, że koliberek sprawdził czwartą szklankę, bo rzeczywiście byśmy wisieli na klamce. Najważniejsze teraz, to JAK NAJSZYBCIEJ ustalić miejsce spotkania. Nie zapominajmy, że niektórzy będą dojeżdżać spoza Warszawy, i że nie wszyscy o tej samej porze, i że może nie będą już mieli czasu oglądać na forum, jak sobie kwitnie nasza radosna dyskusja o wyższości taniego piwa nad urodą kelnerek. Ja specjalistą od knajp nie jestem, stąd proszę o pomoc osoby bardziej doświadczone. Jak dziś do północy nic nie będziemy wiedzieć na pewno, to czarno widzę to spotkanie.
Miaua

Postby Miaua » Sat Aug 25, 2007 8:15 pm

Jak nic nie znajdziecie to spróbujcie w LECHu. Wyglada niepozornie ale mam same miłe wspomnienia z nim zwiazane :D Chyba mozna tramwajem 15stka dojechac do Placu Politechniki albo samym metrem do Politechniki ale wtedy trzeba kawałek dojść.

Image
koliberek

Postby koliberek » Sat Aug 25, 2007 10:34 pm

Dzięki Miau, ale sprawdziłam... Lech w niedzielę zamknięty. Rezerwuj Myszaqu i daj znac, co i jak... trzeba będzie podzwonić... bo nie wiem kto zajrzy jeszcze na forum, a ja nie bardzo mam telefony...

Return to “Dyskusje niezwiązane z Cantr”