Tworcy notatek, które zainteresowaly was w grze...

Ogólna pozapostaciowa dyskusja pomiędzy graczami Cantr II.

Moderators: Public Relations Department, Players Department

Czy czytasz notatki znalezione przez Twoje postacie?

Tak, wszystkie
65
38%
Staram sie czytac, ale nie mi sie chce
64
37%
Rzadko, cos musi mnie bardzo zainteresowac
40
23%
Nie, nigdy, lub bardzo rzadko
4
2%

Total votes: 173
AUTO

Postby AUTO » Sat Dec 30, 2006 6:49 pm

Ostatnio coraz mniej ciekawych notatek. To pewnie z powodu świąt
PJ

Postby PJ » Wed Jan 03, 2007 9:11 pm

Milo wrote:
jest to chyba jedyne miasto majace galerie sztuki
...o Kanabii.
Zdecydowanie sie nie zgadzam.Znam przynajmniej jedno takie miejsce, wiem ze jest ich wiecej....a to jedno konkretne mialo znacznie wczesniej galerie sztuki miz kanabia, o czym Milo swietnie wie, ale chyba zapomnial :twisted:
"ten co nie obawia sie smierci nie umrze nigdy"
Milo

Postby Milo » Wed Jan 03, 2007 9:52 pm

???
Teatr tak ale galeria? Pierwsze slysze
mocny92

Postby mocny92 » Thu Jan 04, 2007 6:55 am

Rysunki po prostu są tam składowane, by można było oddzielić je od praw :)
Czasami też tworzone są w Kannabi Wiersze :)
Więc i jeszcze raz Xena
Wszystko można co nie można - byle z lekka i z ostrożna!
Laura_

Postby Laura_ » Fri Jan 19, 2007 7:59 am

nie bardzo wiem, w jakim temacie to dac, ale chcialabym docenic audycje radiowe prowadzone przez gapcia z marmurowej gorki. bardzo przyjemnie sie tego slucha ;-)
tehanu

Postby tehanu » Fri Jan 19, 2007 10:43 am

Laura_ wrote:nie bardzo wiem, w jakim temacie to dac, ale chcialabym docenic audycje radiowe prowadzone przez gapcia z marmurowej gorki. bardzo przyjemnie sie tego slucha ;-)

też je lubię :)
a graczowi od Gapcia gratuluję pomysłów..
robin_waw

Postby robin_waw » Fri Jan 19, 2007 11:11 am

Tak miło się ich słucha nie są to takie lakoniczne komunikaty, chyba sobie zrobię odbiornik kieszonkowy :lol:
Eresan

Postby Eresan » Fri Jan 19, 2007 7:27 pm

A wiecie co w tym jest najgorsze? Jedna z moich postaci.. i oczywiście cała ekipa pewnego miejsca właśnie tworzy lampy i sprzedaje chcąc zrobić sieć radiową. Mniej więcej 2 godz. temu dostaliśmy komunikat o tym że jedna z nich dotarła na miejsce i radio działa - pierwszy komunikat do nas dotarł. Więc moja postać wpadła na pomysł robienia audycji radiowej... wszedłem na forum i czytam o Gapciu :( ... ale to jeszcze nic. Po imieniu postaci domysliłem się kto nią może grać - tak... to mój bardzo dobry kumpel, który z resztą namówił mnie właśnie na Cantra. Zadzwoniłe i opierdzieliłem więc Gapcia, że jest zbój i zeżarł mi pomysł. Eh... Gapcio uśmiał sie tylko i powiedział że nic z tego... nie zaprzestanie nadawania :(... a chciałem być taki orginalny ;)

PS. Jak się spotkamy to: Gapcio!! Nu Pagadi!!! :D

Pozdrawiam.
robin_waw

Postby robin_waw » Fri Jan 19, 2007 10:32 pm

Eresan wrote:A wiecie co w tym jest najgorsze? Jedna z moich postaci.. i oczywiście cała ekipa pewnego miejsca właśnie tworzy lampy i sprzedaje chcąc zrobić sieć radiową. Mniej więcej 2 godz. temu dostaliśmy komunikat o tym że jedna z nich dotarła na miejsce i radio działa - pierwszy komunikat do nas dotarł. Więc moja postać wpadła na pomysł robienia audycji radiowej... wszedłem na forum i czytam o Gapciu :( ... ale to jeszcze nic. Po imieniu postaci domysliłem się kto nią może grać - tak... to mój bardzo dobry kumpel, który z resztą namówił mnie właśnie na Cantra. Zadzwoniłe i opierdzieliłem więc Gapcia, że jest zbój i zeżarł mi pomysł. Eh... Gapcio uśmiał sie tylko i powiedział że nic z tego... nie zaprzestanie nadawania :(... a chciałem być taki orginalny ;)

Pozdrawiam.

To może zrobisz mu konkurencję, a więcej auducji radiowych napewno urozmaici grę
ActionMutante

Postby ActionMutante » Sat Jan 20, 2007 1:23 am

Moze dopadnij go i [powies.. 9 ja bym tak zrobil, wiec Artur uwazaj...) :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
All my friends are dead.
You got dragged outta bed,
Now they're buried and they're dead.
Artur

Postby Artur » Sat Jan 20, 2007 12:07 pm

:shock:

:wink:
OktawiaN :)

Postby OktawiaN :) » Sat Jan 20, 2007 5:25 pm

Eresan wrote:A wiecie co w tym jest najgorsze? Jedna z moich postaci.. i oczywiście cała ekipa pewnego miejsca właśnie tworzy lampy i sprzedaje chcąc zrobić sieć radiową. Mniej więcej 2 godz. temu dostaliśmy komunikat o tym że jedna z nich dotarła na miejsce i radio działa - pierwszy komunikat do nas dotarł. Więc moja postać wpadła na pomysł robienia audycji radiowej... wszedłem na forum i czytam o Gapciu :( ... ale to jeszcze nic. Po imieniu postaci domysliłem się kto nią może grać - tak... to mój bardzo dobry kumpel, który z resztą namówił mnie właśnie na Cantra. Zadzwoniłe i opierdzieliłem więc Gapcia, że jest zbój i zeżarł mi pomysł. Eh... Gapcio uśmiał sie tylko i powiedział że nic z tego... nie zaprzestanie nadawania :(... a chciałem być taki orginalny ;)

Pozdrawiam.

W wielu osadach slyszalem o propozycjach zalozenia audycji radiowej. I to bardzo dawno temu. Jednak Gapciowo trzeba pogratulowac ze udalo mu sie to jako pierwszemu 8)
in vitro...

Postby in vitro... » Wed Feb 21, 2007 5:40 pm

Przypomniało mi się. Była kiedyś taka notka, do ludzi poczciwych czy jakoś tak. Taki list otwarty, stylizowany na staropolszczyznę. Miło się czytało (ale moja postać miała inne zdanie na temat treści)
cantr się posypał
matt_

Postby matt_ » Thu Feb 22, 2007 2:32 am

ta ankieta do góry mnie trochę niepokoi...naprawdę tylko ja nie czytam notatek?
Agent 0007

Postby Agent 0007 » Thu Feb 22, 2007 8:50 am

Ta ankieta u gory jest beznadziejnie sformulowana. Nie bede dociekal przez kogo ;)

PS. Ladny piesek matt.

Return to “Ogólne dyskusje”