Mafia
Moderators: Public Relations Department, Players Department
- suchy
- Location: Under your bed, waiting for you to turn off the light
- Khe
*mruczy pod nosem* Co za zadupie, nawet na porzadnej policji nie mamy, ze tez stad nie zwialem jak mialem okazje...
*podaje Laurze popielniczke i mowi do niej* Ale nam sie burmistrz trafil. Ta dziure, w ktorej jedyna atrakcja jest brudny bar nazywa wspanialym miasteczkiem. W kazdym normalnym miescie policja by sie tym zajela, ale nie, naszym glinom najlepiej wychodzi pilnowanie posterunku...
*bierze krzeslo, przysuwa je do sciany, siada i patrzy na kolejnych wchodzacych ludzi*
*podaje Laurze popielniczke i mowi do niej* Ale nam sie burmistrz trafil. Ta dziure, w ktorej jedyna atrakcja jest brudny bar nazywa wspanialym miasteczkiem. W kazdym normalnym miescie policja by sie tym zajela, ale nie, naszym glinom najlepiej wychodzi pilnowanie posterunku...
*bierze krzeslo, przysuwa je do sciany, siada i patrzy na kolejnych wchodzacych ludzi*
- Agent 0007
-
- Agent 0007
*otrzasa sie z zamyslenia* Hmm Loc juz wrocil? Wydawalo mi sie, ze jeszcze nie wchodzil... przez drzwi. *konczy cicho i rozglada sie wokol* Znamy sie? Jestem Agent. Po prostu Agent. *usmiecha sie unoszac lekko w gore kaciki warg* A Loc... wyglada podejrzanie, ale chyba zbyt sie rzuca w oczy. Chociaz... moze to jest metoda. *wzrusza ramionami* Na dobra sprawe rzeczywiscie... moze to byc kazdy z nas. Slepy los kogo wskazemy.
- Marcin24
- ActionMutante
*Zdejmuje powoli kapelusz i otrzepuje go. Spoglada podejzliwie na niejakiego marcina* A cos ty taki nadgorliwy chlopie...? Wystrzeliles jak z armaty z tym Lockiem... A jakos Ciebie nie widzialem wczesniej w tym pieknym lokaliku *Usmiecha sie, lecz jego usmiech nie ma nic wspolnego ze szczesliwoscia. Taksuje wszystkich klientow wzrokiem zatrzymujac sie co jakis czas na poszczegolnych twarzach*
All my friends are dead.
You got dragged outta bed,
Now they're buried and they're dead.
You got dragged outta bed,
Now they're buried and they're dead.
- Agent 0007
-
na przyklad ja *usmiecha sie, zlosliwie* a ten chlopczyk w czerwonej kurteczce faktycznie bardzo gorliwy jest...jakbym miala dzisiaj typowac, kto to zrobil, stawialabym na ciebie, maly *odwraca sie, by spojrzec w oczy marcinowi* ale to za wczesnie, mamy jeszcze sporo czasu, prawda? minela pierwsza noc..*oparta ramieniem o framuge, patrzy dluzsza chwile przez okno, palac nastepnego papierosa*
-
*-jestem, ja jestem-...mówi ochrypłym głose, pipijając piwo..-Wiecie, ja tam niemarudze, właściwie to mnie to wali wszystko, ale powiem, że tego konusa Marcina to ja niewidziołem go w barze-...patrzy chwile na niego, poczym spogląda przez drzwi na mglisty ranek, zaciągając sie papierosem, popijając tanie piwo...-Jak podejdzie jaki frajer do mnie z ganem to go najpierw przepije, a później skopie do nieprzydomności-...mówi raczej do siebie, tak, jakby szukał celu w życiu. Ogląda swe brudne i śmierdzące ubranie, stwierdza, że trzeba się chyba umyć po czym wychodzi do szarego i ciemnego kibla w końcu sali...*
Najlepsze forum ezoteryczne na świecie.
-
*....przychodzi zauważalnie wymyty..-no to można pić-..zaczyna się śmiać, podchodzi do baru i wypija przy nim trzy setki oraz piwo..-ech, to jest życie-.. śmieje się pod nosem i spogląda ponuro po zebranych ludziach, wyjmuje następnego papierosa, zapala zapałke, po czym się zdrowo zaciąga. Wypiszcza chmure dymu i się raz jeszcze zaśmiał swym strasznie ohrypłym głosem...*
Najlepsze forum ezoteryczne na świecie.
- Loc
-
Loc, co to bylo? widzialam jak podales barmanowi jakies pudelko *przyglada sie uwaznie Locowi, potem reszcie. gdy jej wzrok pada na Sasze, twarz przybiera wyraz obrzydzenia. odwraca sie znowu do okna i mowi, wyraznie zirytowana* moglibyscie chociaz na chwile przestac chlac? wystrzelaja nas tu jak kaczki, jesli czegos nie zrobimy..
- Loc
-
*Wchodzi. Krztusi się papierosowym dymem. Podchodzi do kontuaru. Jak on kocha te barowe krzesełka.*
- Barman!
- Tak?
- Whiskey... (Zauważcie - Whiskey, nie Whisky [Szkocka sux :])
*Barman odsuwa się od kontuaru. Zaczyna rozmowę napełniając szklankę.*
- Słyszał pan może o Elm0?
- Nie... Nie pamiętam, żebym znał kogoś takiego... *Zwykła ludzka ciekawość.* A co z nim?
- Zamordowali chłopaka... Podobno robota MAFII...
- Hah. *Odruchowe oglądnięcie się przez ramię.*
- Obawia się pan? Zostawili ostrzeżenie dla mieszkańców...
- Nie mieszkam tu. Przyjechałem w interesach.
*Barman stawia przed nim szklankę. Replay płaci. Próbuje Whiskey. Dobra. Ale to przecież nic dziwnego.*
- Barman!
- Tak?
- Whiskey... (Zauważcie - Whiskey, nie Whisky [Szkocka sux :])
*Barman odsuwa się od kontuaru. Zaczyna rozmowę napełniając szklankę.*
- Słyszał pan może o Elm0?
- Nie... Nie pamiętam, żebym znał kogoś takiego... *Zwykła ludzka ciekawość.* A co z nim?
- Zamordowali chłopaka... Podobno robota MAFII...
- Hah. *Odruchowe oglądnięcie się przez ramię.*
- Obawia się pan? Zostawili ostrzeżenie dla mieszkańców...
- Nie mieszkam tu. Przyjechałem w interesach.
*Barman stawia przed nim szklankę. Replay płaci. Próbuje Whiskey. Dobra. Ale to przecież nic dziwnego.*
Return to “Dyskusje niezwiązane z Cantr”