Akcje reklamowe Cantr II
Moderators: Public Relations Department, Players Department
-
Re: Akcje reklamowe Cantr II
"Przydatne programy" nie do ściągnięcia. Fakt, tło trochę za jasne. Reszta ujdzie.
- Fieger
Greek - Masz moje pozwolenie na wykorzystanie tekstów Frekila, jeśli przydadzą się na tej stronce. Mogę Ci je wysłać mailem w .doc. Daj znać na pm. Spróbuję też coś nowego naskrobać jeżeli znajdę czas.
I have a cunning plan...
- lacki2000
Fieger wrote:Spróbuję też coś nowego naskrobać jeżeli znajdę czas.
Ale jak to możliwe skoro Frekil nie żyje...

Te audire no possum. Musa sapientum fixa est in aure. Grasz w zielone? GRAM! Żądamy 24-godzinnego dnia cantryjskiego dla lepszej płynności działań!
- Fieger
Specjalnie na tą stronkę. Da się jakiegoś fikcyjnego bohatera i tyle 

I have a cunning plan...
- witia1
W tutorialu nie działa przycisk koniec. Na liście pytań po tutorialu brakuje przycisku pozwalającego wrócić do głównej strony. Pytanie nr 2 jest powtórzone ( jako dwa ostatnie ). W 2 i 3 brakuje przycisku pozwalającego wrócić do listy pytań. Przydała by się opcja zakończenia tutorialu w trakcie, nie każdy może mieć ochotę przez to brnąc akurat w chwili kiedy to otworzył do końca.
Nie umieszczaj raczej informacji o której godzinie co jest przeliczane. Chyba, że zamierzasz to aktualizować przy każdej zmianie.
Jeśli nie, to ta część jest raczej zbędna.
Przyciski na stronie ( informacje, opowiadania etc ) są ułożone dość nierówno.
Troszkę to niezgodne z matmą :> Powinno być 1:5więc 12 minut w Cantr to jedna rzeczywista godzina. Jedna minuta w Cantr trwa trzy minuty w rzeczywistości.
Jedna sekunda w Cantr trwa trzy sekundy.
Nie umieszczaj raczej informacji o której godzinie co jest przeliczane. Chyba, że zamierzasz to aktualizować przy każdej zmianie.
Jeśli nie, to ta część jest raczej zbędna.
Tura podróży lądowej: x
Tura podróży morskiej: x
Tura projektów : x
Przyciski na stronie ( informacje, opowiadania etc ) są ułożone dość nierówno.
Rest In Pieces.
- skotos
lacki2000 wrote:Fieger wrote:Spróbuję też coś nowego naskrobać jeżeli znajdę czas.
Ale jak to możliwe skoro Frekil nie żyje...
Każdy wielki twórca zostawia po sobie spuściznę, która jest odkrywana nawet wiele lat po jego śmierci. Frekil pewnie też miał wiele nieupublicznionych dzieł ... które właśnie się odnalazły.
... I'm pulling your strings
twisting your mind and smashing your dreams
Blinded by me, you can't see a thing
Just call my name, `cause I'll hear you scream
skotoooooooos
twisting your mind and smashing your dreams
Blinded by me, you can't see a thing
Just call my name, `cause I'll hear you scream
skotoooooooos
- Greek
- Programming Dept. Member/Translator-Polish
Pisałem, że tutorial jest niedorobiony, bo został zrobiony około trzy lata temu i go nie testowałem tylko wkleiłem "tak żeby był".
A przyciski robiłem w paincie. Liczę na jakiegoś bohatera, który z przyjemnością zrobi wspaniałą szatę graficzną dla strony lub ewentualnie na to, że jak będę miał dostęp do kompa z photoshopem to będę miał siły by zrobić to samemu. A w grafice i ogólnie takich kwestiach estetycznych jestem kiepski.
Tury ruchu itp. zamierzam aktualizować, bo to dość przydatna informacja. Nie zdarza się to znowu aż tak często.
A co do tego stosunku czasu cantr do realnego to poprawię co jest źle.
A przyciski robiłem w paincie. Liczę na jakiegoś bohatera, który z przyjemnością zrobi wspaniałą szatę graficzną dla strony lub ewentualnie na to, że jak będę miał dostęp do kompa z photoshopem to będę miał siły by zrobić to samemu. A w grafice i ogólnie takich kwestiach estetycznych jestem kiepski.
Tury ruchu itp. zamierzam aktualizować, bo to dość przydatna informacja. Nie zdarza się to znowu aż tak często.
‘Never! Run before you walk! Fly before you crawl! Keep moving forward! You think we should try to get a decent mail service in the city. I think we should try to send letters anywhere in the world! Because if we fail, I’d rather fail really hugely’
- Rusalka
Ocenić na 5 tutaj proszę:
http://www.mmorpg.org.pl/cantr-ii,g134.html

Najfajniej byłoby gdybyście zostawili również komentarz.
Ostatnio przyglądam się statystykom i widzę, że się ludzie rejestrują poprzez tą stronę. Także trzeba poprawić wygląd Cantra tam!
Dzięki.
http://www.mmorpg.org.pl/cantr-ii,g134.html

Najfajniej byłoby gdybyście zostawili również komentarz.
Ostatnio przyglądam się statystykom i widzę, że się ludzie rejestrują poprzez tą stronę. Także trzeba poprawić wygląd Cantra tam!
Dzięki.
Artur wrote:ja chce miec fabryke i czarnuchow w niej a nie dom z ogrodkiem kurna i nie zycze sobie zeby mnie ktos pouczal o graniu w cantr qrka
- A.L.M.E.R
Na pewno się zarejestruje. jak tylko link aktywacyjny dojdzie
Zieleń czy nie zieleń- oto jest pytanie
- Rusalka
BTW ktos sie przyznaje do tego konta, ktore dodalo gre do bazy? Moznaby wyedytowac.
Artur wrote:ja chce miec fabryke i czarnuchow w niej a nie dom z ogrodkiem kurna i nie zycze sobie zeby mnie ktos pouczal o graniu w cantr qrka
- A.L.M.E.R
Rusalka wrote:BTW ktos sie przyznaje do tego konta, ktore dodalo gre do bazy? Moznaby wyedytowac.
Admin
PS Zagłosowałem i średnia jest 3.84. Czyżby głosowali też zapaleni 11 letni tibijczycy znający tylko słowo "lvl!"?
Zieleń czy nie zieleń- oto jest pytanie
- Sopel_1
Niestety tam Almerze :/
Ja przez tą stronkę odkryłem Cantra, a na starej stronie była masa ludzie opowiadających jakie to "dno" i stąd taka ocena :/ ...
Ja przez tą stronkę odkryłem Cantra, a na starej stronie była masa ludzie opowiadających jakie to "dno" i stąd taka ocena :/ ...
- A.L.M.E.R
- robin_waw
Greek wrote:Pisałem, że tutorial jest niedorobiony, bo został zrobiony około trzy lata temu i go nie testowałem tylko wkleiłem "tak żeby był".
Pomysł świetny, fajnie zrobiony. Niestety jak widziałem nie nadaje się jeszcze do użytku publicznego

-
Greek - http://img819.imageshack.us/img819/4382/cantr2.png taka grafika mogłaby być?
Wirtualne państwo indiańskie. www.okoczia.yoyo.pl <- sprawdz to.