Najciekawiej zagrane postacie
Moderators: Public Relations Department, Players Department
- Frankoniusz
Re: Najciekawiej zagrane postacie
Kiedyś już gdzieś opisywałem, ale:
Erdan Torve - Niegdysiejszy król Lamparciej Łączki. Pod koniec życia wspaniały dziaduszek, który z boku obserwował życie swojego "dziecka". Świetnie uchwycona starość postaci, spokojne wycofanie się z życia, aż do śmierci. Jak dla mnie to jedna z lepszych postaci z jakimi się spotkałem.
Erdan Torve - Niegdysiejszy król Lamparciej Łączki. Pod koniec życia wspaniały dziaduszek, który z boku obserwował życie swojego "dziecka". Świetnie uchwycona starość postaci, spokojne wycofanie się z życia, aż do śmierci. Jak dla mnie to jedna z lepszych postaci z jakimi się spotkałem.
- psychowico
Granie Erdanem było przyjemnością, dziękować wszystkim. Ragnar zawsze był dużo bardziej wymagający. I niestety, rzadko trafia w życiu na postacie, z którymi mógłby porządnie się rozkręcić, oby aktualne wydarzenia to zmieniły.
Last edited by psychowico on Thu Feb 26, 2015 3:42 pm, edited 1 time in total.
"Please give us a simple answer, so that we don't have to think, because if we think, we might find answers that don't fit the way we want the world to be."
https://www.kinkykitty.pl
- Buka
Frankoniusz wrote:Kiedyś już gdzieś opisywałem, ale:
Erdan Torve -
Miałam okazję obserwować tę postać krótko (jako króla), ale bardzo doceniłam za staranne odgrywanie. Chociaż byłam początkowo trochę zła za zamordowanie mojego.
Wyrazy uznania.
NDS
- notized
Odnośnie Erdana - fantastyczne było to jak odnosił się do młodych, pokazywał im, że mając dwadzieścia lat wcale nie jest się nikim. No i podziwiam jego cierpliwość do jednej z najbardziej wnerwiających postaciek ze wszystkich, które żyją tam przez ostatnie lata. 
I'm an agent of Chaos.
- Buka
notized wrote:Odnośnie Erdana - fantastyczne było to jak odnosił się do młodych, pokazywał im, że mając dwadzieścia lat wcale nie jest się nikim.
Buahahaha...! Mój młody zginął, bo był traktowany jak dziecko, które nie ma prawa mieć własnych poglądów (nie mowa o wiedzy ooc bynajmniej, nic z rzeczy "gdzieś tam jest większe lepsze miasto") i z buntu przeciw temu narobił sobie problemów.
Ale to dawno było. Ciekawe jak bardzo musiała się sytuacja i tamta postać zmienić.
NDS
- psychowico
Buka wrote:Mój młody zginął, bo był traktowany jak dziecko, które nie ma prawa mieć własnych poglądów (nie mowa o wiedzy ooc bynajmniej, nic z rzeczy "gdzieś tam jest większe lepsze miasto") i z buntu przeciw temu narobił sobie problemów.
Ale to dawno było. Ciekawe jak bardzo musiała się sytuacja i tamta postać zmienić.
Erdan zawsze bardzo poważnie traktował sprawy Królestwa, niezależnie od tego jaką funkcję pełnił. To nie zmieniło się do jego śmierci. A czy był przy tym obiektywny i czy wszystkie jego decyzje były słuszne - jaki człowiek może być tego pewny względem siebie?
"Please give us a simple answer, so that we don't have to think, because if we think, we might find answers that don't fit the way we want the world to be."
-
Dawid
- Programming Dept. Member
Delila! Moja ulubiona postać, jej tygodniowe życie można opisać w czterech linijkach. Uwielbiam, gdy się budzi. I pozdrawiam gorąco.
tak, olałem zasadę czterech dni i nocy
4630-3.05: Delila mówi: "Cześć. *cicho*"
4629-2.28: Delila mówi: "Cześć. *cicho*"
4626-3.13: Delila mówi: "Cześć. *cicho*"
4624-2.31: Delila mówi: "Cześć. *cicho*"
tak, olałem zasadę czterech dni i nocy
-
Arteya
Jak już w Sokołowie siedzimy to dorzucę o Moquezie. Podoba mi się postać wiecznie energicznego staruszka. Czy on w ogóle coś mówi bez wykrzykników? Ale z drugiej strony to jest też troskliwy i każdemu chce dogodzić. Zawsze mi się gęba cieszy jak się odzywa.
- Mariposa
Ingwa - dosyć młoda postać, ale jej gwiazdkowanie i cała reszta bawi mnie do łez 
- Buka
Mariposa wrote:Ingwa - dosyć młoda postać, ale jej gwiazdkowanie i cała reszta bawi mnie do łez
Nawet widziana niezbyt często zwraca na siebie uwagę, wyróżniająca się wśród młodych, z których większość mam w kategorii "dawnej poniżej przeciętnej". Nie aż zachwyt, ale lajka bym dała.
NDS
- Berya
A ja złośliwie nie znam. Grr.
- Cara
Berya wrote:A ja złośliwie nie znam. Grr.
Bo Ingwa to dobro reglamentowane...
(ciach)
"After all... it's just a trick. Yes, it's just a trick."
- Cara
*przyczłapuje z innego wątku*
Kocham Nenyę!
Ale bynajmniej nie za jej źle odmieniające się imię
Za to, że fantastycznie podłapuje sytuacje i humor. Za lekkie wariactwo i szaleństwo. Za przyjazne nastawienie do młodych i tych troszkę juz jakby mniej. O, za cierpliwość też.
Kocham Nenyę!
Ale bynajmniej nie za jej źle odmieniające się imię
Za to, że fantastycznie podłapuje sytuacje i humor. Za lekkie wariactwo i szaleństwo. Za przyjazne nastawienie do młodych i tych troszkę juz jakby mniej. O, za cierpliwość też.
"After all... it's just a trick. Yes, it's just a trick."
- Myrtlas
Raki wrote:Petra (...) Myślę, że Ci dla których znajduje czas wiedzą, że to jedna z najciekawszych postaci z jakimi przyszło im grać.
Tak, zgadzam się, potwierdzam, zakochana jestem wiernie, czy ma dla mnie czas, czy nie. <3
- Myrtlas
Psychowico, z Erdanem przyszło mi grać jedynie pod koniec jego życia, ale patrzyłam z podziwem, gratuluję postaci, chciałabym kiedyś umieć tak odgrywać.