CyboRKg wrote:A moze oszukiwanie i przymykanie oczu na oszustwa innych to taka nasza cecha narodowa?
Na politykach się to nie sprawdza

Moderators: Public Relations Department, Players Department
Skarbniq wrote:1. Czy wywlekanie ludzi do budynku z zamknietymi drzwiami to "bug exploit" (czy jakos tak)?
2. Czy kazda postac ktora wezmie wszystko co jest i ucieknie traktowana jest przez PD jako samobojca lamiacy zasady?
3. Teraz gdy mamy swojego w PD donosiki na postacie kierujemy na forum, na jego ( twój Kevesie ) PM, czy do PD?
Skarbniq wrote:1. Czy wywlekanie ludzi do budynku z zamknietymi drzwiami to "bug exploit" ( czy jakos tak ) ?
2. Czy kazda postac ktora wezmie wszystko co jest i ucieknie traktowana jest przez PD jako samobojca lamiacy zasady ?
3. Teraz gdy mamy swojego w PD donosiki na postacie kierujemy na forum, na jego ( twój Kevesie ) PM, czy do PD ?
1. Jeśli jedna z postaci współuczestniczących w wywlekaniu ma klucz to wszystko jest OK. Jeśli natomiast było by to wywleczenie w którego udziale nikt kto pomagał lub rozpoczynający nie miał klucza to to jest błąd który należało by zgłosić. Ja jeszcze sie nie spotkałem z takim wywleczeniem bez klucza, więc prawdopodobnie coś przeoczyłeś. Może np. po cichu pomogła osoba która miała klucz?
2. Nie każdy, ale większość takich przypadków powinno być rozpatrywanych przez PD.
Drax wrote:To ja mam pytanie teraz odnosnie surowcow. Po co i do czego jest "oczar" (ang. "hamamelis"). Nigdzie tego nie ma. Ani po polsku, ani po angielsku... Na razie to zbieram - moze to sie je albo cos. No nie wiem. Moja postac tez nie wie i chce sie przekonac, ale dobrze byloby wczesniej wiedziec czy da sie jakos to wykorzystac.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest