Yossarian a ktory to my rok mamy ze wszystko jest wspolne Kaczory coz zmajstrowaly jak nie patrzylam akurat?
Cofneli nas o pol wieku w czasie? Skubance...
Ostatecznym celem homoseksualizmu jest walka z Kościołem i zniszczenie Kościoła.
O. Tadeusz Rydzyk.
*Z gory slychac gromki smiech*
Hihihihi, kto mnie tak polaskotal, jak rany, przestancie, to gorsze niz piorko hihihi
I co to jest AK 47?
*pyta zaciekawionym glosem*
Ostatecznym celem homoseksualizmu jest walka z Kościołem i zniszczenie Kościoła.
*wyciąga czerwoną farbę i pięć świec, zaczyna bazgrać coś na podłodze... tgdy skończył okazało się że to dyży pentagram... ushol poustawiał na końcach ramion świece i sam wszedł do srodka malowidła*
Chłopaki... chodźcie tutaj... oglądałem jeden film i to powinno pomóc...
*wyciąga szczeniaka balsamu i zaczyna pić*
*rozsypuje sobie na czystym kawałku podłogi dwie kreski tabaki z czarnego pudełka i wyciąga stwoją stalową rurkę... liczy do dziesięciu i pewnym pociągnięciem nosa znika obie kreski*
*ze łzami w oczch mówi*
Chłopaki... *kich* kto pójdzie po zapas jakiegoś alko??
Last edited by ushol on Fri Mar 31, 2006 6:23 pm, edited 1 time in total.
*z gory rozlega sie potezny acz wyraznie zaintrygowany czyms glos*
Co tam rysujesz malutki czlowieczku?
Bardzo to ladne.
Moze Ci pomoge?
*celnymi nieduzymi gromami zapala swieczki*
*patrzy w górę pokazując lśniący miecz z najlepszej stali, o bogato rzeźbionej rękojeści intarsjowanej różnymi gatunkami drewna i pięknym jelcu, patrzy przez chwilę na swe odbicie na klindze z wygrawerowanym napisem: Śmierć to moja domena*
To jest CLAYMORE!
Last edited by Agent 0007 on Fri Mar 31, 2006 10:12 pm, edited 3 times in total.
*z gory rozlega sie potezny glos ksztuszacy sie ze smiechu*
HAHAHIUUU oj, trzymajcie mnie bo nie wytrzymam, i zlece BU HA HA HAIII , jak zamierzasz do mnie doskoczyc HIHI malenki czlowieczku AHAHAHAHAHA !!!