Mattan wrote:systematycznie się zmniejsza i to nie tylko naszych rodaków ale wszystkich.
Czy to aby nie bardziej wynik zastoju w akcji reklamowej niż lagów ?
Moderators: Public Relations Department, Players Department
Avx wrote:Mattan wrote:systematycznie się zmniejsza i to nie tylko naszych rodaków ale wszystkich.
Czy to aby nie bardziej wynik zastoju w akcji reklamowej niż lagów ?
cald dashew wrote:grywalny jest ale gracze ktorzy przychodza nieprzyzwyczajeni sa do takich gier i nie dosc ze na poczatku zniecheceni są praktycznie brakiem obrazkow i grafik to jeszcze lagami... Z Cantrem trzeba sie oswoic a do tego nie moze byc lagow.. taka jest moja opinia
Czy ja dobrze rozumiem, o czym Ty do nas rozmawiasz?w.w.g.d.w wrote:Może powinno się zrobić przeliczanie ruchome,w różnych godzinach?
To zmniejszy lagi w tych newralgicznych godzinach bo nikt nie będzie wiedzieć kiedy to się stanie
Luke wrote:Czy ja dobrze rozumiem, o czym Ty do nas rozmawiasz?w.w.g.d.w wrote:Może powinno się zrobić przeliczanie ruchome,w różnych godzinach?
To zmniejszy lagi w tych newralgicznych godzinach bo nikt nie będzie wiedzieć kiedy to się stanie![]()
Czy chodzi Ci o naliczanie projektów? Że mamy nie wiedzieć, kiedy się odbywa? To znaczy, że w takim razie niby kiedy mamy iść przy nich pracować?![]()
Chyba jednak coś źle zrozumiałem, jeśli tak jest, to przepraszam.
Dla mnie ta wypowiedź poprzednika jest po prostu trochę trudna do zrozumienia.
Users browsing this forum: Google [Bot] and 1 guest