A druga postać nie czując się słabo zjadła 333 gram wodorostów, więc chyba nic twej postaci nie jest.
Moderators: Public Relations Department, Players Department
Artur wrote:ja chce miec fabryke i czarnuchow w niej a nie dom z ogrodkiem kurna i nie zycze sobie zeby mnie ktos pouczal o graniu w cantr qrka
Rusalka wrote:A czy to, że można wpłynąć łodzią na jezioro na Fic, ale już w drugą stronę się nie da, to bug? Można się wkurzyć konkretnie udupiając sobie tak swoją ukochaną łajbę...
Rusalka wrote:A czy to, że można wpłynąć łodzią na jezioro na Fic, ale już w drugą stronę się nie da, to bug? Można się wkurzyć konkretnie udupiając sobie tak swoją ukochaną łajbę...
3023-6.22: Widzisz jak kobieta x mówi do mezczyzny y.
3023-6.22: Wchodzisz z centralnego obszaru nienazwane miejsce do budynek, gdzie widzisz 1 os.
Artur wrote:ja chce miec fabryke i czarnuchow w niej a nie dom z ogrodkiem kurna i nie zycze sobie zeby mnie ktos pouczal o graniu w cantr qrka
Rusalka wrote:3023-6.22: Widzisz jak kobieta x mówi do mezczyzny y.
3023-6.22: Wchodzisz z centralnego obszaru nienazwane miejsce do budynek, gdzie widzisz 1 os.
Hmmm, jak to możliwe?
A.L.M.E.R wrote:Czy to normalne że auto kombi jedzie z prędkością 3,5 % na godzinę po szosie?
Users browsing this forum: Google [Bot] and 1 guest