Pytania.
Moderators: Public Relations Department, Players Department
- Czarnawy
Dużo łodzi i mogą znacznie przekraczać ładowność sprawdzone praktycznie, po prostu taki statek zwalnia znacznie swoja prędkość, na takim szabrowniku jeśli ma wybudowane ładownie to może przebywać nawet ze 20 osób np. 10 zadokowanych statków, może mieć 8 ładowni każda pomieści 5 ludzi, tylko wtedy taki szabrownik będzie się poruszał tak wolno jak łódka.
- 2rf
Jedna z moich postaci we francuskiej strefie natrafiła na wymarłą kolonię. Jest tam budynek lecz nie mogę do niego wejść ponieważ wyskakuje komunikat, że wewnątrz jest zbyt dużo wagi. Domyślam się, że to z powodu ciał w środku. Czy mogę jakoś się tam dostać?
"We're alone inside - that'll never change" / Riverside
- domeq
2rf wrote:Jedna z moich postaci we francuskiej strefie natrafiła na wymarłą kolonię. Jest tam budynek lecz nie mogę do niego wejść ponieważ wyskakuje komunikat, że wewnątrz jest zbyt dużo wagi. Domyślam się, że to z powodu ciał w środku. Czy mogę jakoś się tam dostać?
Probowales wchodzic z zerowym obciazeniem? Mam na mysli wyrzucenie doslownie wszystkiego.
- Quijo
- 2rf
- Quijo
- 2rf
- domeq
- 2rf
- Gulczak
Utworzyłem postać w innej strefie niż Polska. Teraz, jak wejdę w ekran tej postaci, widze całe menu w innym języku. Nie tylko menu postaci, menu gracza też. Co gorsza jak wyjdę z ekranu postaci, też widzę ten język. Pomaga tylko grzebanie w ustawieniach, ale i tak jak zaglądam do swej postaci widze ten język. Wolałbym go nie widzieć
Czy to jest zamach na naszą polskość? Czy chcą nas pozbawić poczucia przynależności narodowej? I tak czysta polszczyzna jest rzadko używana. Czy może jest to jakiś mój błąd?
Bo mnie na uśmiech zawsze stać
Nie lubię życia brać
Zbyt serio, serio zbyt
Bo ja na przekór wszystkim tym
Co zasmucają świat, uśmiecham się przez łzy!
Nie lubię życia brać
Zbyt serio, serio zbyt
- domeq
Gulczak wrote:Czy to jest zamach na naszą polskość? Czy chcą nas pozbawić poczucia przynależności narodowej? I tak czysta polszczyzna jest rzadko używana. Czy może jest to jakiś mój błąd?
Zglos problem poslom z Ligi Polskich Rodzin, to caly Cantr od razu zamkna
"Problem" jest jakby zabezpieczeniem. Nie mozesz (teoretycznie) posiadac postaci w jezyku ktorego nie znasz - ale tego nikt nie bedzie sprawdzal
I w zasadzie to jest sluszne - nie znasz esperanto, Twoja postac nie moze wiec nim mowic i jest niema (bo z zalozenia innego jezyka niz esperanto nie zna), a co za tym idzie.. sam jako gracz jestes niemy
Poza tym - w ten sposob jeszcze latwiej nauczysz sie wybranego jezyka, jesli tworzysz postac po to aby sie go douczyc (a to jest dobra szkola moim zdaniem).
- Gulczak
*mówi z wyrzutami*Ja wszystko staram się zrozumieć, ale dlaczego, do jasnej ciasnej, wszystkie moje postacie mają być skazane na ten jeden język? Ja wiem, edukacja, ale nie wszystkimi na raz! Żeby ten interface był w języku nieznanym tylko dla tej postaci. Ale nie! Musieli zrobić jakiś błąd! Jak to by wyglądało, gdyby postać w strefie polskiej miała polskie menu, a w strefie hiszpańskiej hiszpański! To jest niedopuszczalne!
Bo mnie na uśmiech zawsze stać
Nie lubię życia brać
Zbyt serio, serio zbyt
Nie lubię życia brać
Zbyt serio, serio zbyt
- domeq
Gulczak wrote:*mówi z wyrzutami*Ja wszystko staram się zrozumieć, ale dlaczego, do jasnej ciasnej, wszystkie moje postacie mają być skazane na ten jeden język? Ja wiem, edukacja, ale nie wszystkimi na raz! Żeby ten interface był w języku nieznanym tylko dla tej postaci. Ale nie! Musieli zrobić jakiś błąd! Jak to by wyglądało, gdyby postać w strefie polskiej miała polskie menu, a w strefie hiszpańskiej hiszpański! To jest niedopuszczalne!
Wyczysc w przegladarce:
-ciasteczka
-temporary files
Chyba, ze cale konto zarejestrowales w jezyku esperanto... ale i to da sie chyba w ustawieniach raz na zawsze zmienic.
- Khe
jak mialem postac ze strefy esperanto (juz dawno nie zyje, zaglodzilem ja podczas oplywania jednej z angielskich wysp
) to tez mi sie tak robilo (ze przechodzilo to na inne postacie, bo na tamta to tak ma byc), ale o ile sie nie myle, wystarczylo na chwile wejsc do jakiejs polskiej postaci i zaraz mialem spowrotem po naszemu
- OktawiaN :)