Pytania.
Moderators: Public Relations Department, Players Department
- Quijo
- Smith
A przy większej ilości wypitej wódki mogłoby sie pojawiać podwójne widzenie. Każdą osobe widziałoby sie podwójnie i niewiadomo byłoby czy mówi sie do prawdziwego pana X czy do tego co widze pod wpływem alkoholu. Oczywiście inni widzieliby że mówi coś do np. drzewa, zwierzęcia, urządzenia lub poprostu do powietrza 
- Snake
- Quijo
- marol
-
kemesO
no więc tak, okazuje się, że będąc w jakimkolwiek budynku można zacząć projekt budowy innego budynku (oprócz latarni morskiej i drewutni i portów - wiadome
)
jeśli zaczynamy projekt przybudówki, to pół biedy - wtedy można to traktować jako pokój
schody zaczynają się np, kiedy w chacie [cottage] zaczynam projekt budowy także chaty [cottage]
jak to wtedy jest traktowane? jak mam sobie to wyobrażać? jako mniejszą chatę we właściwej chacie? jako pokój? a może tak, że po wejściu do chaty widzę w ścianie naprzeciwko drzwi, a po ich otwarciu wchodzę do następnej chaty? (druga chata jest zbudowana oddzielnie, ma z pierwszą tylko wspólną ścianę?)
niedawno zauważyłem, że w chacie mogę zacząć nawet projekt budowy sali [hall]!
jak mam to sobie wyobrazić?
jeśli zaczynamy projekt przybudówki, to pół biedy - wtedy można to traktować jako pokój
schody zaczynają się np, kiedy w chacie [cottage] zaczynam projekt budowy także chaty [cottage]
jak to wtedy jest traktowane? jak mam sobie to wyobrażać? jako mniejszą chatę we właściwej chacie? jako pokój? a może tak, że po wejściu do chaty widzę w ścianie naprzeciwko drzwi, a po ich otwarciu wchodzę do następnej chaty? (druga chata jest zbudowana oddzielnie, ma z pierwszą tylko wspólną ścianę?)
niedawno zauważyłem, że w chacie mogę zacząć nawet projekt budowy sali [hall]!
jak mam to sobie wyobrazić?
- ActionMutante
- marol
A tak:kemesO wrote:jak mam to sobie wyobrazić?
Code: Select all
|---------------|
|---- -----| |
| | |
| | |
| |
| |
| | |
| | |
|------------| |
|---------------|- Rydygier
- in vitro...
- robin_waw
-
bellois
- Cantryjczyk
A moze wszystkie budynki znajduja sie glownie pod ziemia? Na zewnatrz widac tylko pomieszczenie z wejsciem.
Kazde kolejne pomieszczenia sa coraz glebiej, nie maja zadnych okien, a z zewnatrz nie widac jak duzo pomieszczen jest pod ziemia i jak duze sa te pomieszczenia. To by sie nawet zgadzalo.
To oczywiscie tylko taki pomysl i wyjasnienie dla czepiajacych sie.
W grze rzadzi wyobraznia i nic nie jest narzucone. Budynki sa takie jakie zostaly wybudowane i za jakie uwazaja je mieszkancy i wlasciciele. 
To oczywiscie tylko taki pomysl i wyjasnienie dla czepiajacych sie.
Każdy ma swój punkt widzenia, ale nie każdy z niego coś widzi.