klausimai/atsakymai

OOC pokalbių forumas žaidėjams lietuviams.

Moderators: Public Relations Department, Players Department

jexter

Postby jexter » Sat Nov 17, 2007 10:10 am

Sveiki, gal kas galetu man paaiskinti ka reiskia si informacija wiki apie transporto priemones?

Total weight 2000000 grams
Single passenger weight 1937740 grams

Weight effect 25000

http://www.cantr.net/mwiki/index.php/Bus

"Total weight" kaip suprantu reiskia autobuso svori taip?
O ka reiskia "Single passenger" weight? Ir "weight effect"? Kiek realiai as sovrio galiu pavezti su autobusu?
ramsfeld

Postby ramsfeld » Sat Nov 17, 2007 12:36 pm

gal galetu kiros ar balboko savininkas brukstelt man ?
Xyu

Postby Xyu » Sat Nov 17, 2007 5:58 pm

ramsfeld wrote:gal galetu kiros ar balboko savininkas brukstelt man ?

O tu tikras kad tokie prasimai nenusizhengia taisyklems?
Xyu

Postby Xyu » Sat Nov 17, 2007 6:07 pm

jexter wrote:Sveiki, gal kas galetu man paaiskinti ka reiskia si informacija wiki apie transporto priemones?

Total weight 2000000 grams
Single passenger weight 1937740 grams

Weight effect 25000

http://www.cantr.net/mwiki/index.php/Bus

"Total weight" kaip suprantu reiskia autobuso svori taip?
O ka reiskia "Single passenger" weight? Ir "weight effect"? Kiek realiai as sovrio galiu pavezti su autobusu?

Total weight reiskia visa svory kiek autobusas gali talpinti.
Single passenger weight reikskia kiek resursu gali tilpti y autobusa neskaitant keleivio(iskaichuojama ir tas svoris kury nesa keleivis).
Zmogus sveria apie 60kg, jei atimtum Total weight - Single passenger weight =~ 60kg
Tikiuos supratai :D
jexter

Postby jexter » Sat Nov 17, 2007 7:39 pm

Aha supratau, dekui, o ka vis del to tas "weight effect" reiskia?
Xyu

Postby Xyu » Sat Nov 17, 2007 7:49 pm

jexter wrote:Aha supratau, dekui, o ka vis del to tas "weight effect" reiskia?

Weit effect yra svorio itaka transporto priemones greichiui.
Stai formules greichiui apskaichiuoti:

Walking
Walking speed = 10 - (inventory weight)/5000

Road vehicles
Vehicle speed = (base speed)*(road factor) - (load / weight effect)

Water vehicles
Ship speed = (base speed) - (load / weight effect)

Detaliau viskas chia http://www.cantr.net/mwiki/index.php/Vehicle_speed
Xyu

Postby Xyu » Sat Nov 17, 2007 9:10 pm

Gal kas gali parasyti angliska pavizdy kaip atrodo location meniu lai esi laive. Zadu pateikti siulyma, kad krypty kur yra aplinkui esantys laivai nurodytu ir laipsniais. bet pavyzdio neturiu
ramsfeld

Postby ramsfeld » Sun Nov 18, 2007 5:46 pm

nenusizengia taisyklem, nes as noriu su jais pakalbeti. paklausiu visada kai atrasho, ar nori pakalbeti ooc. visgi butu labai gerai jei nors vienas atrashytu, nes ingame uzmige
Xyu

Postby Xyu » Sun Nov 18, 2007 6:41 pm

ramsfeld wrote:nenusizengia taisyklem, nes as noriu su jais pakalbeti. paklausiu visada kai atrasho, ar nori pakalbeti ooc. visgi butu labai gerai jei nors vienas atrashytu, nes ingame uzmige

Uzmige ar ne tu jiems neturetum daryti ytakos ooc. Bet tai ne mano reikalas, todel darykit kaip ismanot
Amlin

Postby Amlin » Sun Nov 18, 2007 6:52 pm

Dėl single passenger weigth. Tai svoris kuris telpa jei važiuoja tik vienas keleivis. Jis nėra total weight -60 kg (žmogus) nes transporto priemonėse automatiškai yra spyna(200g), o autobusui dar ir variklio(2080g) reikia. Jie irgi sveria ir juos reikia vežioti... Todėl kai įlipa veikėjas (60kg) laisvos vietos iš 2000000g telieka 1937740g.
Weight effect tai ant kiek svoris įtakoja greitį. Toks pat svoris skirtingas transporto priemones skirtingai "stabdo". Kas nežinojo tai kuo daugiau transporto priemonė pakrauta, tuo lėčiau važiuoja. O ant kiek lėčiau tai būtent šitas "Weight effect" ir nusako. Kuo šitas rodiklis didesnis tuo mažiau svoris įtakoja greitį, ta prasme galima daugiau pakrauti kad tiek pat stabdytų. Xyu teisingas formules parašė, bet iš jų ne visiems aišku kas ir kaip. Aš tiesiog paprastais žodžiais parašiau...
shapukas

Postby shapukas » Mon Nov 19, 2007 7:09 am

Man rodos transporto priemoniu spynos 180g sveria. Kazkada teko istatynet, tai man rodos tik tiek tesunaudojau. Jei tik neklystu.
wejdas

Postby wejdas » Mon Nov 19, 2007 11:31 am

Xyu wrote:

Aš nemanau, kad tokie prašymai nusižengia taisyklėms. Žaidėjams gi neuždrausta bendrauti už žaidimo ribų, jei tokio bendravimo metu nėra aptariami ir derinami žaidimo veiksmai.
Gal ramsfeld'as nori kurį(-ią) nors žaidėją pakviesti išgerti kavos ir asmeniškai susipažinti? :P
jexter

Postby jexter » Mon Nov 19, 2007 8:52 pm

wejdas wrote:
Xyu wrote:

Aš nemanau, kad tokie prašymai nusižengia taisyklėms. Žaidėjams gi neuždrausta bendrauti už žaidimo ribų, jei tokio bendravimo metu nėra aptariami ir derinami žaidimo veiksmai.
Gal ramsfeld'as nori kurį(-ią) nors žaidėją pakviesti išgerti kavos ir asmeniškai susipažinti? :P

Kokia tikimybe kad taip yra? :)

Jei jau bendraus tai neimanoma bus pasakyti ka jie ten aptarineja :) Be to, jei tavo draugas zaidzia ir tiksliai zinai kad ten jo charai tai automatiskai pasamoneje kitaip ir elgiesi, labai jau sunku prisiversti nekreipti i tai demesio
Dozess

Postby Dozess » Tue Nov 20, 2007 8:09 am

tikimybe 50 / 50, arba taip ir yra arba kitaip yra. :)

O visi mano charo draugai yra ir mano draugai. O ju draugu draugu draugai irgi draugai, bet ju dar nepazystu :)
jexter

Postby jexter » Tue Nov 20, 2007 8:32 am

Mano postas is kitos temos, apie bendravima apie cantra su draugais:

"Bet vėlgi manau aptarti galima tik tuos kuriuose dalyvavo abu veikėjai ir visa informacija jiems pilnai žinoma - sakykime koks nors mūšis, bet neturėtų keistis tokia informacija kas kam i "privatą" sakė, jei charas to nepasakė kitiems cantr'e, be to tokios kalbos greičiausiai prives prie to kokie ateities planai ir kaip geriausia juos apsiekti... to sukontroliuoti juk neimanoma, todel manao nuomone geriau apie tai visai nesneketi.

Mano keli draugai zaidzia cantr. Su vienu is ju charu mano vienas charas smarkiai susijes, labai blogai kad tai zinau, ir pats pastebiu kaip kartais elgiuosi zinodamas kad jis draugo charas... taciau labai stengiuosi Smile

su kitu draugu charais nieko bendro neturiu todel su jais smagu diskutuoti bendrai apie cantr'a - geografija, geopolitika, socialinius dalykelius istorija ir pan Smile - nors velgi tai slidu, nes jie "suzinos" kas buvo anksciau sakykime Lietuvoje ar kitur..."

Pasiziurek man iakis ir pasakyk, kad tavo charu 100% neitakoja jokios naujienos kuriu jie nezino, elgesys nesikeicia jei zinai, kad vat salia stovintis charas tavo draugo ir t.t. :)

P.S. Uzgirdes teigiama atsakyma tikrai nepatikesiu :P

Return to “Žaidėjai lietuviai (Lithuanian)”