Najciekawiej odegrane postacie - GLOSOWANIE
Moderators: Public Relations Department, Players Department
- Agent 0007
- CzerwonyMag
Wiem ze glosowanie juz zakonczone ale ja bym chcial wyroznic jeszcze jedna postac... Tak bez jakiegos glosowania...
Jasio z Marchwiowego Rancza - nadawal swietny klimat grze i sprawial ze momentami na Marchwiowym Ranczu bylo... swietnie, niesamowicie, zabawnie i takie tam... Szkoda ze umarl... Zabila go ostatnia zaraza "zawalowcow" - mnostwo ludzi padlo na zawal... Brawa dla gracza ktory swietnie prowadzil te postac od poczatku az do konca. Mial kapitalne wejscie (gorzej z wyjsciem
) ale i tak szkoda ze tak wartosciowego gracza stracilismy. Szkoda...
Jasio z Marchwiowego Rancza - nadawal swietny klimat grze i sprawial ze momentami na Marchwiowym Ranczu bylo... swietnie, niesamowicie, zabawnie i takie tam... Szkoda ze umarl... Zabila go ostatnia zaraza "zawalowcow" - mnostwo ludzi padlo na zawal... Brawa dla gracza ktory swietnie prowadzil te postac od poczatku az do konca. Mial kapitalne wejscie (gorzej z wyjsciem

-
nie przejawszy sie postem scorupa (;P) stwierdze, ze jedna z moich postaci kleofasa poznala, kiedy jeszcze dzialal. nie wiem, czy pelna para, ale dzialal. i ma moj glos. bezapelacyjnie.
i dalej: jasio zmarl? szkoda
wielka szkoda. naprawde przykladal sie do rozwoju marchewkowa. co prawda dowiem sie o tym za dluzszy kawalek czasu, kiedy moja postac powroci na ranczo, ale nadal szkoda...
i dalej: jasio zmarl? szkoda

- Saaq
Bezwzlędnie ze wszystkich postaci jakie poznałem na swej drodze - MAGNUS! Wielki, wspaniały, charyzmatyczny człowiek... yyy... To znaczy postać
Jesli już mowa o Bojvingach - niesposób nie wspomnieć o Największym Czarowniku na całej wyspie *fic, a może i dalej
O Svarogu ostatnio miałem okazję przeczytać notatkę i podziwiam przede wszystkim za oryginalny pomysł, no i jak sądzę dobre wykonanie...
O Kleofasie wiem niewiele, ale zapewne również był charyzmatyczny... Zawsze szkoda aktywnych graczy i barwnych postaci...

Jesli już mowa o Bojvingach - niesposób nie wspomnieć o Największym Czarowniku na całej wyspie *fic, a może i dalej

O Svarogu ostatnio miałem okazję przeczytać notatkę i podziwiam przede wszystkim za oryginalny pomysł, no i jak sądzę dobre wykonanie...

O Kleofasie wiem niewiele, ale zapewne również był charyzmatyczny... Zawsze szkoda aktywnych graczy i barwnych postaci...
Widzisz jak unknown location oddokowuje opuszczając dwudziestoletni mężczyzna
-
- Agent 0007
-
Agent 0007 wrote:Niestety...
No co Ty

Nie płaczcie tam po mnie... zrobiłem co miałem zrobić. Chciałbym też zdementować to, że cokolwiek odgrywałem

Pozdrawiam
- Obcy
-
- Skarbniq
- Agent 0007
-
- Agent 0007