Wywolywanie wojen

Ogólna pozapostaciowa dyskusja pomiędzy graczami Cantr II.

Moderators: Public Relations Department, Players Department

NiKnight

Postby NiKnight » Tue Sep 30, 2008 8:00 am

Wojny będą tłumione pacyfistycznie, świat Cantr'a jak zauważył Nemo jest zbyt pacyfistyczny ale.. ale tylko w naszej strefie, w innych strefach obcy są często atakowani i atakują. Jeśli już to wojny dopatrywałbym się w kontaktach z innymi nacjami (językowymi).

Druga sprawa to świat Cantr'a ma drugie oblicze, a nawet trzecie. Niektóre rzeczy nigdy nie wyjdą na światło dzienne a mają miejsce już od wielu, wielu lat - zabójstwa polityczne, tłumienie opozycji rodem z czystek w stalinowskiej Rosji, itp. :wink:
Ni Ni Ni Ni!
cald dashew

Postby cald dashew » Tue Sep 30, 2008 8:44 am

NiKnight wrote:
Druga sprawa to świat Cantr'a ma drugie oblicze, a nawet trzecie. Niektóre rzeczy nigdy nie wyjdą na światło dzienne a mają miejsce już od wielu, wielu lat - zabójstwa polityczne, tłumienie opozycji rodem z czystek w stalinowskiej Rosji, itp. :wink:

To prawda ;] Ale wojen nadal brak !
Image
Image
Image
nemo49

Postby nemo49 » Sat Oct 11, 2008 6:14 pm

Chimaira_00 wrote:
Fieger wrote:mi się wydaje, że więcej ludzi było zaangażowanych w akcję odbijania Hallfreda z rąk bandy Cougara.

Co więcej, w akcji z Hallfredem AFAIK każda postać była prowadzona przez innego gracza, przynajmniej po stronie Bojvingów. *ziewa* Tak, to ironiczny przytyk. Nie trzeba komentować.

Wszystkie ironiczne przytyki ze strony PD trzeba koniecznie komentować. Nie interesowało mnie kiedy grałem kto kim gra. O ile pamiętam skład oddziału, który wyruszył do Cechowic odbić Abrasaxa był następujący :
Barley, Bjota, Loc, Garreth,Orson,Sigvald, Mikus, Matti, Hetman, Marduk, Rumburak, Pendergast

Czy każda postać była prowadzona przez innego gracza ? Nie wiem.
A czy zamiast ironicznych przytyków i aluzji nie można tego po prostu jasno powiedzieć ? Chyba tych postaci już nie ma w grze
Elm0

Postby Elm0 » Sat Oct 11, 2008 7:26 pm

Marduk był mój, zresztą on nie miał żadnych pobudek patriotycznych, żeby tam wyruszyć. Do dzisiejszego dnia nikt nie wiedział, co się stało z 5 kg pomidorów ze straganu Matixa w Porcie. :P
I don't know but I've been told,
Deirdre's got a Network Node.
Likes to press the on-off switch,
Dig that crazy Gaian witch!
w.w.g.d.w

Postby w.w.g.d.w » Sat Oct 11, 2008 7:30 pm

Tylko po co wyciągać takie stare sprawy?Ciągle wracać do tego samego?
Z tamtego pokolenia najpewniej wszyscy już umarli,niektórzy na atak serca czy z głodu a inni przez napaść piratów czy w innych wypadkach.
witia1

Postby witia1 » Sun Oct 12, 2008 5:27 pm

Ja bym powiedział że nie wszyscy. Choć chyba już dogorywają :P
Sasza

Postby Sasza » Mon Oct 13, 2008 8:50 am

Zabić dla poprawienia sobie samopoczucia? Grupa zbrojna powinna mieć cele. Być osobliwa. A co najważniejsze to kierować się zasadami.
Najlepsze forum ezoteryczne na świecie.
Sztywna

Postby Sztywna » Mon Oct 13, 2008 3:55 pm

Sasza wrote:Zabić dla poprawienia sobie samopoczucia? Grupa zbrojna powinna mieć cele. Być osobliwa. A co najważniejsze to kierować się zasadami.

Wejście Saszy :)
Strzeż się! Cantr silnie uzależnia...

<autolans> [url=http://www.grapheine.com/bombaytv/movie-uk-f0063db4f171b228025e719ce414cee1.html]A co "góra" na drugi serwer? :P[/url] </autolans>

Return to “Ogólne dyskusje”