Forum dla graczy do pisania ogólnych próśb o pomoc. Zarówno członkowie załogi i doświadczeni gracze mogą na nim pomóc w rozwiązaniu problemów, z jakimi spotkają się gracze. Prosimy nie prowadzić pogawędek na tym forum.
fakt, mozliwe ze tak jest... bo moja kobitka jest nadzwyczaj silna a 4 mezczyzn niezwykle silnych.. I nie spotkalem sie jak juz mowilem z okresleniem duzo silniejszy od innych
natomiast co do treningow, te postaci zwiekszyly sile ktore codziennie bily sie po twarzy z 10% sila ale walka to zadnej sie nie zwiekszy;a
Zawsze się w tym gubię... siłę można wytrenować,jak czytałam,właśnie przez przeciąganie i kruszenie... A walka? To nie ma nic wspólnego z siłą,więc mogę sobie bić innych do woli,ale nigdy nie będę lepsza-dobrze to rozumiem?
Zawsze się w tym gubię... siłę można wytrenować,jak czytałam,właśnie przez przeciąganie i kruszenie... A walka? To nie ma nic wspólnego z siłą,więc mogę sobie bić innych do woli,ale nigdy nie będę lepsza-dobrze to rozumiem?
Ale jest tu jakaś konkretna ilość ciosów (bo chyba tylko bijąc innych mogę ćwiczyć?),które muszę zadać..a może to losowa ilość? Bo mam wrażenie,że już 10 lat trenuję,a nadal jestem amatorem.
A jeśli chodzi o siłę,to chyba właśnie jej się NIE DA wytrenować,wbrew temu co pisaliście wyżej...
Siłe da se wytrenowac .. wiele postaci juz to zrobiło.. co do walki im wiecej zadasz arn tym szybciej sie uczysz.. a ile trzeba takich atakó wykonac zależy.. bo każdy stopień umiejętności skalada sie z ilus pkt.. np. to teoria z tymi punktami teraz.. walka niezreczny od 0-100 i ktos kto ma niezreczny 0 musi trenowac wiecej niz ktos kto ma niezreczny 50 .. to tak dla przykladu . Dlatego nie idzie powiedzieć ile trzeba ataków ...
siłe na pewno da sie wytrenować, wiem z autopsji a co do walki to tylko wiem w teori.. Ale cos czuje zeby walke wytrenowac trzeba zyc z 50 lat i dzien w dzien sie lac ;]
Dzieki za pomoc wasze odpowiedzi rozwialy moje watpliwosci, czuje ze jestem teraz madrzejszy
jedną postacią wytrenowałem walke po dwóch atakach pięściami.. z niezręcznego do amatorskiego poziomu.. ale inymi tłuke i tłuke i nic.. więc jest trudna do wytrenowania..trzeba by pewnie trenowac z toporami .. i sie poprostu leczyć... a to wiele leków ..