na przykład jaczesc graczy uzna to za niepotrzebnie komplikowanie gry.
Zmiana mocy broni. Zachecanie do uzywnia wielu broni
Moderators: Public Relations Department, Players Department, Programming Department, Game Mechanics (RD)
- in vitro...
- ushol
- w.w.g.d.w
No to brawo Ushol,juz czekamy z niecierpliwoscia na twoje ataki dwoma toporami i wyjasnienia.
A co do moich postaci to majaj bardzo rozne bronie lub nie maja ich wcale.Wszystko zalezy od zamoznosci postaci ale przewijaja sie takie rzeczy jak kosciane dzidy,kilofy,luki i troche broni siekanej ale zadnych toporow.
A co do moich postaci to majaj bardzo rozne bronie lub nie maja ich wcale.Wszystko zalezy od zamoznosci postaci ale przewijaja sie takie rzeczy jak kosciane dzidy,kilofy,luki i troche broni siekanej ale zadnych toporow.
-
AUTO
Ja tylko przypomnę mój pomysł z podziałem broni na broń białą i broń miotającą. Jedyna różnica polegałaby na tym, że atakować kogoś w zamkniętym pojeździe/statku, będąc na zewnątrz możnaby było atakować tylko bronią miotającą, bo tak jak jest, jest bez sensu (można walnąć kogoś toporem mimo, że nie można wejść na pokład statku, rozumiem, że miałoby to sens gdyby to był rzut toporem, ale wtedy topór by się traciło). Myślę, że implementacja takiego rozwiazania nie będzie zbyt skomplikowana programistycznie.
Jestem natomiast przeciw urozmaicaniu samej walki, gdyż nie to jest w grze najważniejsze. Mnie chodzi jedynie o zwiększenie roli broni miotajacej, tak, by stała się ona bardziej popularna.
Jestem natomiast przeciw urozmaicaniu samej walki, gdyż nie to jest w grze najważniejsze. Mnie chodzi jedynie o zwiększenie roli broni miotajacej, tak, by stała się ona bardziej popularna.
- Artur
AUTO wrote:Ja tylko przypomnę mój pomysł z podziałem broni na broń białą i broń miotającą. Jedyna różnica polegałaby na tym, że atakować kogoś w zamkniętym pojeździe/statku, będąc na zewnątrz możnaby było atakować tylko bronią miotającą, bo tak jak jest, jest bez sensu (można walnąć kogoś toporem mimo, że nie można wejść na pokład statku, rozumiem, że miałoby to sens gdyby to był rzut toporem, ale wtedy topór by się traciło). Myślę, że implementacja takiego rozwiazania nie będzie zbyt skomplikowana programistycznie.
tak, atakowanie z zamknietego statku mieczem ludzi na ladzie to troche dziwne jest, przydalo by sie troche utrudnic zycie tym tchozliwym piratom ukrywajacym sie na swoich lodkach
-
AUTO
- Artur
- in vitro...
- Quijo