Dobrze pewna mila i sympatyczna osoba prosila mnie zebym juz sie wiecej nie produkowala, bo i tak kazdy ma swoje zdanie wynikajace z jego wiedzy tematu a szczegolnie niektorzy ktorzy uwazaja sie za madrych i wiedza wszystko ..
to jedno z ostatnich zdan merola
zarzucasz mi klamstwo ...
wiec ujawnij swoje postacie no w zasadzie tylko jedna mnie interesuje i pokaz innym jaka to ja jestem klamczucha a jaki to ty jestes prawdomowny
bo przeciez ja i ty wiemy jak to bylo naprawde tylko ty wolisz udawac ze to ja jestem winna a ty nie jestes prawda? to sie chyba obluda nazywa
ale niektorzy lubia zyc w zaklamaniu...
wiec jak? ogonek pod siebie? czy choicaz raz uda ci sie zachowac odpowiednio? naprawde nie spadnie ci korona z glowy (trzba ja najpierw miec) jak sie przyznasz do bledu ...
no ale i tak bez wzgledu co powiesz to sa moje ostatnie slowa do ciebie
bo jak to mowi pewne przyslowie :
"Nigdy nie dyskutuj z glupcem, bo inni moga nie dostrzec roznicy"
nie bede juz dyskotowala i odpowiadala na rozne zaczepki wynikajace czasem z blednej interpretacji czy chociazby z faktu niezbyt dokladnego wczytywania sie w posty
jedynie tylko dodam nieprzypominam sobie zeby postacie znajdujace sie niedaleko LL wspieraly to miasto, ale oczywiscie moge sie mylic prawda? logi nie klamia ..
tak samo jak powtorze to ponownie AISHA przekazywala HEMATYT do LL ... szczegolnie ze go nie miala prawda?
a co do piasku wyjasnialam to w ostatnim liscie do pd, ale widocznie moje wyjasnienia nie zostaly przyjete ...
Do widzenia Agnieszko
Moderators: Public Relations Department, Players Department
- marol
Agnieszka wrote:jedynie tylko dodam nieprzypominam sobie zeby postacie znajdujace sie niedaleko LL wspieraly to miasto, ale oczywiscie moge sie mylic prawda? logi nie klamia ..
Agnieszka (10 marca) wrote:no wiecie najpierw trzeba zaczac troche od pochylenia glowy w strone jednego czlowieka .. rzeczywiscie logi maja troche wiecej pamieci niz nasze przemeczone mozgi i wiecej pamietaja ... no nie pamietalam jak to dokladnie bylo a czytajac logi mozna bylo wysnuc taka wersja, wiec wybacz grzesiu bo mogles tak pomyslec mimo moich slow ..
Masz rację, zapomniałem o tym. Wybacz.Agnieszka wrote:"Nigdy nie dyskutuj z glupcem, bo inni moga nie dostrzec roznicy"
Last edited by marol on Fri May 26, 2006 10:47 am, edited 3 times in total.
- CzerwonyMag
- Gnom
- CzerwonyMag
Podpisuje się pod Gnomem. I niech ktoś jej zablokuje możliwośc wysyłania kolejnych postów (np. poprzez bana) i niech moderatorzy usuwają systematycznie jej nowe posty gdyby jakimś cudem udało jej się coś napisać (z innego usera, IP itp.)
Edited by Scorup: Jak sobie życzycie. Gdyby ktoś chciał dodać coś sensownego, niech napisze PM'a do któregoś z modów. Podkreślam - sensownego.
Edited by Scorup: Jak sobie życzycie. Gdyby ktoś chciał dodać coś sensownego, niech napisze PM'a do któregoś z modów. Podkreślam - sensownego.
Return to “Dyskusje niezwiązane z Cantr”