Do widzenia Agnieszko
Moderators: Public Relations Department, Players Department
- KVZ
- Players Dept. Member
Nawet recydywista może zmienić zdanie i się nawrócić. Zakładam taki wariant, że właśnie może się zmienić i będzie chciała przestać oszukiwać i wrócić do gry z nowym czystym kontem, wtedy może... Zreszta ma zablkowane konto i jakby bardzo chciała to PD mimo takich wypowiedzi jak Twoja nie robiło by problemów jakby naprawde chciała grać to konto zostało by odblokowane...
Corruption born inside. I'm part of dark side / A.F.K. / We'll steal your dreams and control your minds
https://x.com/MindKiLLERx2088

https://x.com/MindKiLLERx2088

- Gnom
-
Agnieszka
Ojejki plakalam/em jak to biedny merol poczul sie znowu w obowiazku ujawniac jak to stoi na strazy prawdy i strzeze nie lamania zasad ..
a czy wkleisz tez tutaj swoje przypadki lamania zasad?
czy ja cos powiedzialam /em ze nie lamalam/em zasad wczesniej?
po ostatnich rozmowach kiedy wojd przekonal mnie i zostalam /em w grze nie przypominam sobie zebym lamala zasady
oczywiscie moglabym przytaczac przyklady jak to pd stronniczo odbiera dzaialania graczy ale po co prawda?
przeciez niektorzy maja juz sprawdzony poglada kto jest zly a kto dobry ..
pozatym ten co tak pisze skargi to chyba tez lamiesz zasady prawda?
no nic
a czy wkleisz tez tutaj swoje przypadki lamania zasad?
czy ja cos powiedzialam /em ze nie lamalam/em zasad wczesniej?
po ostatnich rozmowach kiedy wojd przekonal mnie i zostalam /em w grze nie przypominam sobie zebym lamala zasady
oczywiscie moglabym przytaczac przyklady jak to pd stronniczo odbiera dzaialania graczy ale po co prawda?
pozatym ten co tak pisze skargi to chyba tez lamiesz zasady prawda?
no nic
- marol
-
Agnieszka
a pozatym nie twoja
No prosze boimy sie ?
a gdzie swoboda wypowiedzi?
chciales wiedziec w jaki sposob moje postacie dowiedzialy sie o smierci jaroslawa?
moze w ten sam sposob co twoja postac sie dowiedziala o tym ...
no chyba ze postacie czlonkow PD maja mozliwosci patrzec co dzieje sie na pokladach innych plynacych statkow ....
oj kreves mialam ci odpowiedziec ale po tym poscie merolka rece mi opadly ... co nadal potwierdza moja sluszna ocene jego osoby
No prosze boimy sie ?
a gdzie swoboda wypowiedzi?
chciales wiedziec w jaki sposob moje postacie dowiedzialy sie o smierci jaroslawa?
moze w ten sam sposob co twoja postac sie dowiedziala o tym ...
no chyba ze postacie czlonkow PD maja mozliwosci patrzec co dzieje sie na pokladach innych plynacych statkow ....
oj kreves mialam ci odpowiedziec ale po tym poscie merolka rece mi opadly ... co nadal potwierdza moja sluszna ocene jego osoby
- marol
Masz rację, boję się straszliwie zdemaskowania mojej kliki nazywanej PD, boję się ujawnienia moich niewątpliwych naruszeń NZ, przykładów stronniczych osądów przez PD oraz conajmniej 4 graczy, którzy rozwijają swoje miasta z naruszeniem NZ. Twoja niezmierzona szczerość i prawdomówność, którymi wykazałaś się wielokrotnie do tej pory, nie zostawiają nawet cienia wątpliwości co do prawdziwości twoich rewelacji.
Konfabuluj sobie do woli, moja droga, skoro musisz rozładować swoje frustracje. Z mojej strony EOT.
Konfabuluj sobie do woli, moja droga, skoro musisz rozładować swoje frustracje. Z mojej strony EOT.
- Animated
- Gnom
Agnieszko... Ctrl ma rację. Jesteś wstrętną łamaczką. Ale jak widzę nie chcesz przyjąć do wiadomości, że wszyscy to wiedzą. Marol z kolei ma rację z tym, że wystarczająco się ośmieszyłaś. Ale jako, że nie chcesz przyjąć do wiadomości tego, to dam Ci szansę odpowiedzieć mi i tym samym ośmieszać się dalej, jeśli utrzymasz dotychczasowy poziom inteletkualny swoich wypowiedzi...
W każdym swoim poście sugerujesz, że to wredny i paskudny marol łamie zasady, więc nie może się przypieprzać do Ciebie. Wybacz, ale taka argumentacja jest nie do zaakceptowania. Z dwóch powodów. Po pierwsze, metoda prowadzenia dyskusji "a u Was biją murzynów" jest poniżej jakiejkolwiek krytyki. A po drugie... Albo mówisz konkretnie i konkretnie oskarżasz w sprawie łamania zasad, albo milczysz w tej sprawie. Bo oskarżenia niepodparte dowodami to wg litery prawa pomówienia. A jak czujesz taką potrzebę, to możesz napisać donos do GAC/GAB. Ale fakt, przecież oni też są w klice... Zapomniałem. No to napisz swoje zarzuty publicznie tutaj, na forum. Albo się wreszcie zamknij, bo to co robisz jest żenujące.
Masz biedactwo sklerozę? To zajrzyj do wiadomości z 10 maja, w której wg informacji z tego topicu jest obszerne uzasadnienie. A jak czujesz się szykanowana, to to ujawnij na forum. Co masz do stracenia, przecież jesteś niewinna! Chyba, że jednak nie...
Jaaaasne. Podlizujemy się PD, bo sądzimy, że inaczej będą wrednie dręczyć Nas. Jak masz jakiś przykłady SENSOWNE i SENSOWNE argumenty, to je przytocz. Przekonaj Nas, biednych zmanipulowanych graczy, że to Ty jesteś niewinna a PD jest złe. Bo na razie tylko się kompromitujesz Twoim sposobem prowadzenia rozmowy. Ja taki miałem w przedszkolu: "a ja wiem co zrobil marek bo on zrobil cos bardzo zlego ale ja nie powiem co bo po co i tak nic mu sie nie stanie bo jego tata jest wazny a on mnie potem pobije". Interpunkcję też miałem podobną do Twojej...
Polska język trudny mowa? Wróć do szkoły albo do niej dorośnij (nie mam pewności, które jest bliższe prawdy). Bo na razie to trudno zrozumieć co i do kogo mówisz.
Jak to gdzie? Wszędzie. Ale Ty tylko oskarżasz i nie dajesz NICZEGO na potwierdzenie Twoich słów. Wybacz, ale to nie jest rozmowa. Zamknięcie tematu to nie odebranie Ci swobody wypowiedzi, tylko prawa do wygłaszania nieuargumentowanych bredni. Bo jak odpowiedzieć na teksty w duchu: "marol łamie zasady i mam dowody, ale nikomu nie pokażę!".
Tiaaaa. Gdybyś tylko podała choć jeden argument na to, że Twoja ocena jego osoby jest słuszna... Moglibyśmy poważnie porozmawiać. Ale nie zrobimy tego, bo Ty nie powiedziałaś niczego co mogłoby Twoje słowa potwierdzić.
Wiesz jak to wygląda z boku? Jakbyś miała "słuszną ocenę osoby marola" bo on bezczelny czepia się, że Ty łamiesz zasady... Jak on śmie?! Marol, wstydź się, po to poszedłeś do PD żeby ścigać łamaczy zasad? Argh...
Jeszcze jedna rzecz. Postaci Agnieszki nie znam chyba żadnej. Patrzyłem na listę i nic nie kojarzę. Więc nie ma tu żadnych prywatnych animozji przeniesionych z Cantr. Wybacz, ale nie da rady się tu czepić, że jestem przeciw Tobie, bo nie lubię Twoich postaci. Nie lubie Ciebie i sposobu w jaki łamałaś (mam nadzieję, że czas przeszły i do gry nie wrócisz) zasady.
Agnieszka wrote:a czy wkleisz tez tutaj swoje przypadki lamania zasad?
W każdym swoim poście sugerujesz, że to wredny i paskudny marol łamie zasady, więc nie może się przypieprzać do Ciebie. Wybacz, ale taka argumentacja jest nie do zaakceptowania. Z dwóch powodów. Po pierwsze, metoda prowadzenia dyskusji "a u Was biją murzynów" jest poniżej jakiejkolwiek krytyki. A po drugie... Albo mówisz konkretnie i konkretnie oskarżasz w sprawie łamania zasad, albo milczysz w tej sprawie. Bo oskarżenia niepodparte dowodami to wg litery prawa pomówienia. A jak czujesz taką potrzebę, to możesz napisać donos do GAC/GAB. Ale fakt, przecież oni też są w klice... Zapomniałem. No to napisz swoje zarzuty publicznie tutaj, na forum. Albo się wreszcie zamknij, bo to co robisz jest żenujące.
Agnieszka wrote:czy ja cos powiedzialam /em ze nie lamalam/em zasad wczesniej?
Masz biedactwo sklerozę? To zajrzyj do wiadomości z 10 maja, w której wg informacji z tego topicu jest obszerne uzasadnienie. A jak czujesz się szykanowana, to to ujawnij na forum. Co masz do stracenia, przecież jesteś niewinna! Chyba, że jednak nie...
Agnieszka wrote:oczywiscie moglabym przytaczac przyklady jak to pd stronniczo odbiera dzaialania graczy ale po co prawda?
Jaaaasne. Podlizujemy się PD, bo sądzimy, że inaczej będą wrednie dręczyć Nas. Jak masz jakiś przykłady SENSOWNE i SENSOWNE argumenty, to je przytocz. Przekonaj Nas, biednych zmanipulowanych graczy, że to Ty jesteś niewinna a PD jest złe. Bo na razie tylko się kompromitujesz Twoim sposobem prowadzenia rozmowy. Ja taki miałem w przedszkolu: "a ja wiem co zrobil marek bo on zrobil cos bardzo zlego ale ja nie powiem co bo po co i tak nic mu sie nie stanie bo jego tata jest wazny a on mnie potem pobije". Interpunkcję też miałem podobną do Twojej...
Agnieszka wrote:pozatym ten co tak pisze skargi to chyba tez lamiesz zasady prawda?
Polska język trudny mowa? Wróć do szkoły albo do niej dorośnij (nie mam pewności, które jest bliższe prawdy). Bo na razie to trudno zrozumieć co i do kogo mówisz.
Agnieszka wrote:a gdzie swoboda wypowiedzi?
Jak to gdzie? Wszędzie. Ale Ty tylko oskarżasz i nie dajesz NICZEGO na potwierdzenie Twoich słów. Wybacz, ale to nie jest rozmowa. Zamknięcie tematu to nie odebranie Ci swobody wypowiedzi, tylko prawa do wygłaszania nieuargumentowanych bredni. Bo jak odpowiedzieć na teksty w duchu: "marol łamie zasady i mam dowody, ale nikomu nie pokażę!".
Agnieszka wrote:oj kreves mialam ci odpowiedziec ale po tym poscie merolka rece mi opadly ... co nadal potwierdza moja sluszna ocene jego osoby
Tiaaaa. Gdybyś tylko podała choć jeden argument na to, że Twoja ocena jego osoby jest słuszna... Moglibyśmy poważnie porozmawiać. Ale nie zrobimy tego, bo Ty nie powiedziałaś niczego co mogłoby Twoje słowa potwierdzić.
Wiesz jak to wygląda z boku? Jakbyś miała "słuszną ocenę osoby marola" bo on bezczelny czepia się, że Ty łamiesz zasady... Jak on śmie?! Marol, wstydź się, po to poszedłeś do PD żeby ścigać łamaczy zasad? Argh...
Jeszcze jedna rzecz. Postaci Agnieszki nie znam chyba żadnej. Patrzyłem na listę i nic nie kojarzę. Więc nie ma tu żadnych prywatnych animozji przeniesionych z Cantr. Wybacz, ale nie da rady się tu czepić, że jestem przeciw Tobie, bo nie lubię Twoich postaci. Nie lubie Ciebie i sposobu w jaki łamałaś (mam nadzieję, że czas przeszły i do gry nie wrócisz) zasady.
-
muzeum
- PRUT
marol wrote:
1518-7: Aisha do marynarza: "no rude i hematyt pewnie w LL od was kupia .. ale nei wiem czy was kamien intresuje ... bo moze jakbyscie tam plyneli to bym wam przesylke dla miasta dala .. * usmiecha sie zachecajaco*"
1518-7: Marynarz do Aishy: "przesyłkę? Możemy tam popłynąc to chyba i tak bedzie w miarę po drodze..."
1519-5: Aisha do marynarza: "no dalabym z 50 kilo piasku ... "
Mija parę dni, marynarz sobie płynie... i przypływa.
1525-4 Marynarz mówi: "Jestm xxx, kapitan statku yyy. Mam dla was przesyłke od Aishy z wyspy Radiran"
1525-5: Agnieszka natychmiast reaguje: "wijtacie na naszej ziemi .. jestem Agnieszka "
1525-5: I oczywiście potwierdza odbiór przesyłki: "z mila checia przyjmiemy ten towar .. pozatym moze macie cos na handel?"
Co do tej sytuacji, to mogę cos powiedzieć, bo byłem jej świadkiem. Powiem tak: nie widzialem tu żadnego zlamania NZ, o rzeczonej przesyłce postac marynarza musiala przypominac wiele razy, przez chyba dwa dni i w zasadzie mogla z nia odpłynąć, bo nikt w zasadzie się nią bardzo nie przejął. Traksakcja doszła do skutku, ale juz nie z Agnieszką, nie nie ona zapłacila za trasport. Jezeli to jest przyklad NNZ, to moim zdaniem jest złym przykladem.
Refleksja ogolna co do polemiki między Obcym i resztą:
Nikt nie lubi byc kontrolowany i ludzie zdefinicji zawsze bedą się czepiać policji, służb specjalnych, czy np. PD jak w Cantr. To zrozumiałe i naturalne.
Zrozumiałym i naturalnym jest tez fakt, że policja czy PD nie musi się ze swoich działań wszystkim tłumaczyć i co wazniejsze wszystkich zadowalać - mają po prostu robić swoją często cięzka i niewdzięczną pracę. W Cantr dodatkowo za darmo. Szacunek dla wszystkich, którzy sie tego podjęli.
Refleksja ogolna nt. uczciwosci:
Ludzie lubia znajdowac sobie wyimaginowanych wrogów, którzy nie mają nic innego do roboty, tylko szkodzenie innym. Im więcej w nich niepewności i niewiedzy, tym wrogów więcej a oskarzenia bardziej kuriozalne. Zobaczcie o co Białorus oskarża Polskę i ile osób w to wierzy! I co my jako Polacy mamy im powiedzieć? To nie prawda! jestesmy w porządku. Chcemy wam jakoś pomóc. Nikt nie uwierzy, podobnie jak my wczesniej nie wierzylismy, że imperialisci nie zrzucaja stonki ziemniaczanej na nasze pola.
No i z PD jest tak samo. Jego członków oskarża się o wykorzystywanie władzy do swoich celów, do celowego i złosliwego szkodzenia innym graczom itd itp. I co oni moga odpowiedzieć? Kto im uwierzy, że tak nie jest, bo niby po co mieliby tak postepować.
Tak więc ten temat nigdy sie nie skończy i bedzie powracał.
- marol
Prut, jakbym miał zablokowane konto, to też bym nie zapłaciłPRUT wrote:Traksakcja doszła do skutku, ale juz nie z Agnieszką, nie nie ona zapłacila za trasport. Jezeli to jest przyklad NNZ, to moim zdaniem jest złym przykladem.marol wrote:1518-7: Aisha do marynarza: "no rude i hematyt pewnie w LL od was kupia .. ale nei wiem czy was kamien intresuje ... bo moze jakbyscie tam plyneli to bym wam przesylke dla miasta dala .. * usmiecha sie zachecajaco*"
1518-7: Marynarz do Aishy: "przesyłkę? Możemy tam popłynąc to chyba i tak bedzie w miarę po drodze..."
1519-5: Aisha do marynarza: "no dalabym z 50 kilo piasku ... "
Mija parę dni, marynarz sobie płynie... i przypływa.
1525-4 Marynarz mówi: "Jestm xxx, kapitan statku yyy. Mam dla was przesyłke od Aishy z wyspy Radiran"
1525-5: Agnieszka natychmiast reaguje: "wijtacie na naszej ziemi .. jestem Agnieszka "
1525-5: I oczywiście potwierdza odbiór przesyłki: "z mila checia przyjmiemy ten towar .. pozatym moze macie cos na handel?"
-
Agnieszka
Witam
nigdy nie mowilam ze PD to jest klika czy cos podobnego ... to odnosnie czytania ze zrozumieniem ...
Gnomie jak bys przeczytal moja poprzednia notke moglbys sie dopatrzyc zlamania NZ ale sie nie dopatrzyles...
zarzuca sie jednej z moich postaci ze wiedziala o smierci gracza ktora miala miejsce na plynacej jednostce ...
wedlug cantra jest to naruszenie zasady i powolywanie sie na ta wiedze jest wbrew zasadom ..
ok taka jest wersja trzeba ja przyjac moje postacie zaplacily za to zlamanie zasad
jednakze jedna z postaci merola powoluje sie na to zdazenie i w pewnym miescie spokojnie o tym mowi ze widziala plynac za statkiem ... jak jeden z marynarzy zabil drugiego ...
to juz nie jest jak sadze zlamanie zasad?
to by bylo tyle na temat uczciwosci
moglabym rowniez powiedziec ze dziwnym trafem uciekajaca moja postac byla doganiana przez postac merola na ladzie ... ale to juz moglbyc oczywiscie przypadek
a do zglaszania gdzies tam .. nie mam tendencji do biegania na skarge jak niektorzy ...
Gnomie mowie o nielamaniu zasad po ostatnim wyjasnieniu sytacji z Wojdem
zawsze musisz pisac piekna gramatyczna polszczyzna zeby cos do ciebie trafilo?
chodzi o to ze skoro ktos pisze skarge, wykorzystujac wiedze spoza gry to jest to lamanie zasad czy nie?
a co do placenia to marynarze tam dlugo byli nawet jak moja postac byla aktywana
i caly czas mnie fascynowalo w jaki sposob Aisha mogla dac dla LL hematyt ktorego nie miala ...
no to by chyba bylo na tyle
nigdy nie mowilam ze PD to jest klika czy cos podobnego ... to odnosnie czytania ze zrozumieniem ...
Gnomie jak bys przeczytal moja poprzednia notke moglbys sie dopatrzyc zlamania NZ ale sie nie dopatrzyles...
zarzuca sie jednej z moich postaci ze wiedziala o smierci gracza ktora miala miejsce na plynacej jednostce ...
wedlug cantra jest to naruszenie zasady i powolywanie sie na ta wiedze jest wbrew zasadom ..
ok taka jest wersja trzeba ja przyjac moje postacie zaplacily za to zlamanie zasad
jednakze jedna z postaci merola powoluje sie na to zdazenie i w pewnym miescie spokojnie o tym mowi ze widziala plynac za statkiem ... jak jeden z marynarzy zabil drugiego ...
to by bylo tyle na temat uczciwosci
moglabym rowniez powiedziec ze dziwnym trafem uciekajaca moja postac byla doganiana przez postac merola na ladzie ... ale to juz moglbyc oczywiscie przypadek
a do zglaszania gdzies tam .. nie mam tendencji do biegania na skarge jak niektorzy ...
Gnomie mowie o nielamaniu zasad po ostatnim wyjasnieniu sytacji z Wojdem
zawsze musisz pisac piekna gramatyczna polszczyzna zeby cos do ciebie trafilo?
chodzi o to ze skoro ktos pisze skarge, wykorzystujac wiedze spoza gry to jest to lamanie zasad czy nie?
a co do placenia to marynarze tam dlugo byli nawet jak moja postac byla aktywana
i caly czas mnie fascynowalo w jaki sposob Aisha mogla dac dla LL hematyt ktorego nie miala ...
no to by chyba bylo na tyle
- marol
Podwójne kłamstwo. Najpierw trzeba znać czyjeś postacie, żeby móc takie bzdury wypisywać.Agnieszka wrote:jednakze jedna z postaci merola powoluje sie na to zdazenie i w pewnym miescie spokojnie o tym mowi ze widziala plynac za statkiem ... jak jeden z marynarzy zabil drugiego ...
No właśnie.Agnieszka wrote:to by bylo tyle na temat uczciwosci
Niestety nie masz. Ty masz tendencje do obsmarowywania kogoś na forum zarzutami bez pokrycia. Gratuluje.Agnieszka wrote:a do zglaszania gdzies tam .. nie mam tendencji do biegania na skarge jak niektorzy ...
Wysłałaś ponad 50 kilo piasku i hematyt od postaci-muła (Aisha) do Los Liberos, a dokładnie do Agnieszki (co potwierdzają jej słowa: "z mila checia przyjmiemy ten towar"). Kwestia zapłaty za transport nic tu nie zmienia. Gdy moja postać prowadząca osadę potrzebuje piasku, to albo sama wybiera się na wyprawę, albo kogoś wynajmuje. Ciebie widzę to nie obowiązuje, twoje postacie rozsiane dookoła Los Liberos (chyba w każdym sąsiednim mieście) w o wiele wygodniejszy sposób dostarczają surowce. Pozazdrościć. Poza tym gdy marynarz upomniał się o zapłatę, twoje konto było już zablokowane, więc nie kłam.Agnieszka wrote:a co do placenia to marynarze tam dlugo byli nawet jak moja postac byla aktywana i caly czas mnie fascynowalo w jaki sposob Aisha mogla dac dla LL hematyt ktorego nie miala ...
Chciałbym w to wierzyć.Agnieszka wrote:no to by chyba bylo na tyle
- ushol
- Gnom
Agnieszka wrote:nigdy nie mowilam ze PD to jest klika czy cos podobnego ... to odnosnie czytania ze zrozumieniem ...
Mówiłaś. Ale nie mam czasu teraz szukać dokładnie. Ale jak wrócę wieczorem to rozwinę wątek.
Agnieszka wrote:Gnomie jak bys przeczytal moja poprzednia notke moglbys sie dopatrzyc zlamania NZ ale sie nie dopatrzyles...
Jaką notkę? Nie bardoz rozumiem co masz na myśli...
Agnieszka wrote:a do zglaszania gdzies tam .. nie mam tendencji do biegania na skarge jak niektorzy ...
Jesteś infantylna czy tylko udajesz? "skargę"... Tak to mówią dzieci z przedszkola. Jak widzisz na ulicy napad na staruszkę, to nie dzwonisz na policję, bo to by było "bieganie na skargę"? Jeśli tak, to gratuluję...
Agnieszka wrote:Gnomie mowie o nielamaniu zasad po ostatnim wyjasnieniu sytacji z Wojdem
I WojD i marol już Ci udowodnili, że je łamałaś. W tym wątku. Czego chcesz więcej, publikacji całego tematu o Tobie z forum załogi? przecież i tak Cię to nie przekona...
Agnieszka wrote:chodzi o to ze skoro ktos pisze skarge, wykorzystujac wiedze spoza gry to jest to lamanie zasad czy nie?
Oczywiście, że nie! Złamaniem zasad jest WYKORZYSTYWANIE WIEDZY OOC W GRZE. A nie jej posiadanie. Lub wykorzystywanie poza grą.
A poza tym, chyba Ci się pomyliło. To Cantryjczyk mówił, że napisał na Ciebie parę donosów, a nie ja...
Return to “Dyskusje niezwiązane z Cantr”