Nowi gracze - Witamy na forum

Ogólna pozapostaciowa dyskusja pomiędzy graczami Cantr II.

Moderators: Public Relations Department, Players Department

CyboRKg

Postby CyboRKg » Sun Aug 28, 2005 6:01 pm

marol wrote:Zwykle jestem wyrozumiały dla błędów ortograficznych, ale ten tekst mnie rozwalił... naliczyłem 10 byków. Choć trzeba zauważyć, że poza nielicznymi wypadkami ludzie w Cantr trzymają poziom.

Wyobraz sobie, ze jest to osoba, ktora od niedawna przebywa w naszym kraju. Przyjechala z Grecji, uczy sie jez.polskiego i gre w Cantr traktuje jako czesc tej nauki. I jak? Lyso Ci teraz? :x
brunetka wrote:hmmm.... a ty nie jestes taki twardy jak na obrazku, a nicka wybrałes z przekory? :wink:
marol

Postby marol » Sun Aug 28, 2005 6:18 pm

CyboRKg wrote:
marol wrote:Zwykle jestem wyrozumiały dla błędów ortograficznych, ale ten tekst mnie rozwalił... naliczyłem 10 byków. Choć trzeba zauważyć, że poza nielicznymi wypadkami ludzie w Cantr trzymają poziom.

Wyobraz sobie, ze jest to osoba, ktora od niedawna przebywa w naszym kraju. Przyjechala z Grecji, uczy sie jez.polskiego i gre w Cantr traktuje jako czesc tej nauki. I jak? Lyso Ci teraz? :x

Nie.
(SRVPRC)
Image
Drax

Postby Drax » Sun Aug 28, 2005 7:54 pm

To moze niech i na forum wpadnie, coby sie przedstawic. Pozatym akurat mnie denerwuje jak ktos tlumaczy sie za druga osobe (a szczegolnie jak pare osob robi tak w grze :) ). Ale ciesze sie ze trafila akurat do tego miejsca :wink: .
Guest

Postby Guest » Thu Sep 08, 2005 1:24 am

Witam. Zacząłem grać od wczoraj. Na grę trafiłem błąkając się po internecie w poszukiwaniu kolejnej gry, która mogła by mnie wciągnąć. Nie dawno pogywałem w Lineage'a, później Guild Wars, ostatnie dwa tygodnie w NavyField. Wszystko mi się znudziło. Załamany wszedłem na grupę dyskusyjna pl.rec.gry.komputerowe.rpg (jako, że kiedyś byłem w klanie PRGK grając w Battlefielda, ale to jeszcze starsza historia) gdzie ktoś właśnie wspomniał o Cantr i tak to się tu właśnie znalazłem.
G-deck

Postby G-deck » Thu Sep 08, 2005 1:26 am

A następnie się nauczyłem logować :D
CyboRKg

Postby CyboRKg » Thu Sep 08, 2005 2:42 am

No to zalapales sie w taki sam sposob jak ja kiedys (kilka lat temu czasu Cantr :wink: ) Witaj!
brunetka wrote:hmmm.... a ty nie jestes taki twardy jak na obrazku, a nicka wybrałes z przekory? :wink:
rafal111

Postby rafal111 » Sat Sep 10, 2005 5:21 pm

Właściwie jeszcze sie nie przedstawiłem na forum.
Więc: przedstawiam się :D Jestem Rafał. :)

Dowiedziałem się o Cantr już dośc dawno temu z grupy dyskusyjnej, chyba prgkk to było. :)
TomT

Postby TomT » Mon Sep 12, 2005 7:15 pm

Witam. Wpadłem dopiero w zeszły pt :D
CyboRKg

Postby CyboRKg » Mon Sep 12, 2005 8:20 pm

Witaj na forum :) Jak dowiedziales sie o grze? Ja np. ze spamu na grupie prgkk i dlatego sam od czasu do czasu spamuje na grupach: prgkk i prgkrpg 8)
Guest

Postby Guest » Mon Sep 12, 2005 8:38 pm

CyboRKg wrote:Witaj na forum :) Jak dowiedziales sie o grze? Ja np. ze spamu na grupie prgkk i dlatego sam od czasu do czasu spamuje na grupach: prgkk i prgkrpg 8)

Nawet nie wiem, siedziałem w robocie - nic do zrobienia, gg zablokowane, wiec skakałem po stronach/forach i wybrałem kilka gierek, tylko ta mnie zainteresoawła na tyle żeby sie zarejestrować. Kiedyś grałem troszkę w LAC.
Guest

Postby Guest » Thu Sep 15, 2005 10:03 am

Do tej pory w sieci grałam tylko w Twoje Miasto i na czacie tej gry dowiedziałam się o Cantr. Obecnie ma 6 postaci.
Bandito

Postby Bandito » Sat Sep 24, 2005 3:51 pm

Witam.W Cantr gram od 1252 dnia (pamiętam dokładnie :D) i już mam niezły dorobek.
Last edited by Bandito on Tue Oct 11, 2005 12:33 pm, edited 1 time in total.
PRUT

Postby PRUT » Sat Sep 24, 2005 10:22 pm

Wiedziałem że forum "Twoje miasto" to dobra koncepcja :wink: