Pytania.
Moderators: Public Relations Department, Players Department
-
Witam. Mam pytanie odnosnie szpinaku. Jestem ranny a jest to zywnosc lecznicza pomimo to wielkosc ran nie maleje. Czy to przez to ze zjadam szpinak automatycznie, i jest on uzywany do zaspokojenia glodu? Czy aby uleczyc sie szpinakiem musze zjesc ponad to co zjadam automatycznie? Bede wdzieczny za pomoc. 

- Carstein
- Fiona
Antheawrote:A może ktoś wie od czego zależy kolejność wyświetlania osób w zakładce ludzie ? Najpierw myślałam że od wieku.... Ale po pewnym czasie zaczęła się kolejność zmieniać...
Więc chyba nie od tego?
To nie jest zalezne od wieku?
O, to ja sie chetnie dowiem tez

Ostatecznym celem homoseksualizmu jest walka z Kościołem i zniszczenie Kościoła.
O. Tadeusz Rydzyk.
O. Tadeusz Rydzyk.
- magicek
- Marcia
- Gnom
-
- Marcia
- Gnom
Ech... Chodzi o to, ze jak ktos jest w pojazdach, to ludzie sa uszeregowani alfabetycznie, wedlug pojazdow. A w nastepnej kolejnosci wedlug wieku.
Chyba wytlumacze na przykladzie...
W pewnej osadzie jest 6 odob: X (ma 20 lat), Y (ma 21 lat), Z (ma 23 lata), W (ma 24 lata), O (ma 27 lat), P (ma 29 lat). A na liscie postaci wyglada to tak:
Y
X
W (Glupek)
Z (Glupek)
P (Idiota)
O (Idiota)
Teraz wszystko jasne?
Chyba wytlumacze na przykladzie...
W pewnej osadzie jest 6 odob: X (ma 20 lat), Y (ma 21 lat), Z (ma 23 lata), W (ma 24 lata), O (ma 27 lat), P (ma 29 lat). A na liscie postaci wyglada to tak:
Y
X
W (Glupek)
Z (Glupek)
P (Idiota)
O (Idiota)
Teraz wszystko jasne?
-
Ale naprawdę ta kolejność się zaczęła zmieniac podczas moich obserwacji... Jedna osoba do ktorej caly czas cos podawalam byla pierwsza na liscie a nastepnie za kilka dni zeszła na drugie miejsce a postać z drugiego miejsca na pierwsze ...
Tak samo z dwiema nowymi postaciami było... Dlatego się spytałam... Przeciez to niemożliwe że ktoś się szybciej starzeje... A może od aktywności postaci też to zależy?

-
- Yossarian
-
Nie, To jest osada. Kilkanascie osób. Pierwsze miejsce zajmowała osoba według mnie najstarsza... Potem inna a dalej następne. I nagle któregoś dnia. Ta osoba z drugiego miejsca znalazła się na pierwszym....
A może tak byc że postacie gracza, który zmienił status na nieaktywny nie starzeją się...? Czy coś w tym rodzaju?
A może tak byc że postacie gracza, który zmienił status na nieaktywny nie starzeją się...? Czy coś w tym rodzaju?
-
A czy ten wiek nie jest w takim razie liczony latami cantryjskimi zamiast dniami? Wtedy wszytsko byloby jasne.
Komus "roczek przeskoczyl" i sie znalazl wyzej. A wczesniej "w tym samym letnio-wieku" byli ulozeni wedle alfabetu (oczywiscie wedlug oryginalnego imienia postaci podanego przy jej tworzeniu a nie tego, ktore postac podala, bo moze sciemniac przeciez) lub wg. czasu pojawienia sie w lokacji (to taka zauwazona przez moje postacie prawidlowosc).
Komus "roczek przeskoczyl" i sie znalazl wyzej. A wczesniej "w tym samym letnio-wieku" byli ulozeni wedle alfabetu (oczywiscie wedlug oryginalnego imienia postaci podanego przy jej tworzeniu a nie tego, ktore postac podala, bo moze sciemniac przeciez) lub wg. czasu pojawienia sie w lokacji (to taka zauwazona przez moje postacie prawidlowosc).
- Yogi