i to tyle czekam nawasze opinie. GOODBYE EVERYONE!
Moderators: Public Relations Department, Players Department, Programming Department, Game Mechanics (RD)
Hubert wrote:budowanie fabryk np. młotków
budowanie sklepów
wysylanie listow z osady do osady
gra w pilke nozną.
Hubert wrote:Proponowal bym jeszcze by jak sie jest namożu i płynie jakis statek bez załogi (np zagłodzili sie) to by mozna do niego wsiąść i zabrac co tam jest albo przejąc łudź alboco
ActionMutante wrote:Ja tam nie musze sie to zadnego poziomu znizac... Czesto i gesto klne, wiec na forum nie udaje swietoszka i jak cos mnie wk***ia to o tym mowie...
Eresan wrote:Fakt, Hubert chyba nie za bardzo przejżał forum i możliwości gry, ale śmiać to mi się chce nie z Niego ale z większości pozostałych postów. Wszyscy napuszyli się jak pawie (tylko które?), sa więlce mądrzy a każdy inny to dno i pukanie od spodu. Warto czasami nie robić z siebie mędrca bo często wychodzi się na idiotę.
Wszystkim "wszechwiedzącym" proponuje spróbować uczyć a nie obrażać - może wtedy ktoś zamiast się z nich śmiać doceni mądrość.
Pozdrawiam
ActionMutante wrote:Ja tam nie musze sie to zadnego poziomu znizac... Czesto i gesto klne, wiec na forum nie udaje swietoszka i jak cos mnie wk***ia to o tym mowie...
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest