No i jak tam Cantrowi maturzyści dzisiaj Wam polaczek zleciał? Ja nie powiem, że byłem zupełnie zaskoczony, że mi się taki temacik trafił. Idealnie pode mnie... Charakterystyka Wertera... Niby Wertera czytałem fragmentarycznie, ale tak mi się ta postać podobała, że prawie cztery strony zapisałem

I to bez przygotowania

No a rozumienie tekstu czytanego to było easy... Tylko niech mi ktoś powie do jasnej ch co to znaczy "impresywna funkcja wypowiedzi"... Tego nie mam... Za ch...iny ludowe nie mogłem wydedukować o co chodzi... Niby coś z impresją, ale jaki to ma związek z tekstem? A w jedynym pytaniu zamkniętym rzecz jasna odpowiedź D. Przynajmniej tak ma większość ludzi, z którymi gadałem...
No a jutro rozszerzony angol według nowego systemu ministra Romka a w piątek podstawowa mata... Później weekend libacji
A takie pytanko... Co robicie z postaciami podczas normalnej, majowej matury? Ja nie mam zamiaru ich usuwać... Prędzej ustawię on leave na dwa miesiące niż skasuje moje ciężko tworzone postaci. Czyli jak w maju ktoś spotka postać która śpi od kilku lat to ma szanse że spotkał właśnie moją