Automatyczny generator lokacji

Forum dla graczy Cantr II do pozapostaciowego dyskutowania na temat nowych pomysłów dla rozwoju gry Cantr II.

Moderators: Public Relations Department, Players Department, Programming Department, Game Mechanics (RD)

Forien

Postby Forien » Fri Jul 21, 2006 8:53 am

zebrać te wszystkie zwięrzęta we Vlotryan i pokazać biurokratom, cot o znaczy przyroda :D
Image
"Opinia publiczna powinna być zaalarmowana swoim nieistnieniem." (Lec)
w.w.g.d.w

Postby w.w.g.d.w » Fri Jul 21, 2006 1:11 pm

PRUT wrote:Tego się obawiałem - sa całkiem na innym końcu swiata - ci nieliczni ktorzy się tu zapuscili to samobójcy, co płyneli aż po horyznot :lol: a spotkali dziwnie szeleszczących ludzi.

Taa nic nie slyszalem by polacy trafili do angielskiej strefy ale anglicy na pewno trafili do polskiej.jest ich co najmniej kilkunastu jak podejzewam i sa nawet niesmiale proby tworzenia osad przez angoli w malo uczeszczanej czesci polskiej strefy.
Ja moge sie pochwalic ze jedan moja postac trafila do strefy holenderskiej czy jakiejs tam(jezyka nie znam)ale nie zdazyla zapoznasie niestety z tubylcami.Raz ze zginela a dwa ze tubylcy chyba wymarli.
Cala nadzieja w samobojcach. :cry:
Sasza wrote:Moje postacie natrafiły na urodzajne, puste lokacje, gdzie dotąd przyroda sama o siebie dbała. Było mnóstwo surowców (tylko siedzieć i żelazo wytapiać) ale też zawsze w takich miejscach jest o wiele, wiele za dużo zwierząt.

To zmora moich postaci rowniez(i nie tylko,spotykalem innych wycienczonych podroznikow),wiele z nich lubi podrozowac,cos z tymi zwierzatkami trzeba zrobic.
nemo49

Postby nemo49 » Sat Jul 29, 2006 5:02 pm

Ups! pospieszyłem się :oops:
nemo49

Postby nemo49 » Thu Aug 03, 2006 4:57 pm

Teraz już można bo minęło więcej niż 4 dni. Stało sie !!! miało miejsce spotkanie polsko- rosyjskie(stronę rosyjską to ja oczywiście reprezentowałem :o ). Strona polska specjalnie się nie popisała, xxx wysiadł ze statku rozejrzal sie , cos mruknął po polsku i wsiadł z powrotem na statek. Chyba strona polska pozostaje w nieświadomości , że ziemia rosyjska została już odkryta :D
Rusalka

Postby Rusalka » Thu Aug 03, 2006 7:49 pm

Z tego co sie orientuje to cywilizacja holenderska wymarla, pozostawiajac po sobie ruiny dawnej swietnosci. Podobno rowniez znajduje sie calkiem niedaleko polskich wysp :) Nie slyszalem zeby ktos z polakow je odkryl.
Artur wrote:ja chce miec fabryke i czarnuchow w niej a nie dom z ogrodkiem kurna i nie zycze sobie zeby mnie ktos pouczal o graniu w cantr qrka
marshall

Postby marshall » Thu Aug 03, 2006 8:00 pm

mmmmm.... wyspa skarbów
Argggghhh... trzeba zrobić jakiegoś pirata :D
\m/,
Artur

Postby Artur » Thu Aug 03, 2006 8:20 pm

jedna moja postac slyszala w grze o niedaleko polozonych wyspach, na ktorych ludzie posluguja sie dziwnym jezykiem, czyli ten kontakt musial juz wczesniej zaistniec :wink:
docent

Postby docent » Thu Aug 03, 2006 10:22 pm

Angole twierdzą że dopłyneliśmy :)
Laura_

Postby Laura_ » Fri Aug 04, 2006 6:14 am

i maja racje, jestesmy juz i u angoli i u holendrow :-)
kemesO

Postby kemesO » Fri Aug 04, 2006 7:10 am

Żeby dopłynąć w te miejsca, co mówicie, moje postacie potrzebowałyby jeszcze drugie tyle czasu, co dotychczas przeżyły :cry:
w.w.g.d.w

Postby w.w.g.d.w » Fri Aug 04, 2006 3:33 pm

Rusalka wrote:Z tego co sie orientuje to cywilizacja holenderska wymarla, pozostawiajac po sobie ruiny dawnej swietnosci. Nie slyszalem zeby ktos z polakow je odkryl.

Trzeba czytac miedzy wierszami.A ja teraz sie wyraze sie teraz calkiem jasno.Ja tam doplynelem i nie bylem z Polakow pierwszy,obecnie staram sie powtorzyc ten sukces inna postacia bo pierwsza spotkala tubylcow w postaci stada slonii i nie przezyla.
marol

Postby marol » Fri Aug 04, 2006 3:51 pm

w.w.g.d.w wrote:(...) Ja tam doplynelem i nie bylem z Polakow pierwszy,obecnie staram sie powtorzyc ten sukces inna postacia bo pierwsza spotkala tubylcow w postaci stada slonii i nie przezyla.
:?: Rozumiem, że ta druga postać krzysta z wiedzy postaci zabitej przez słonie?
Elm0

Postby Elm0 » Fri Aug 04, 2006 6:29 pm

Sądzę że ta druga postać zginie w przedziwnym sztormie na morzu :twisted:
I don't know but I've been told,
Deirdre's got a Network Node.
Likes to press the on-off switch,
Dig that crazy Gaian witch!
w.w.g.d.w

Postby w.w.g.d.w » Sat Aug 05, 2006 11:41 am

marol wrote:
w.w.g.d.w wrote:(...) Ja tam doplynelem i nie bylem z Polakow pierwszy,obecnie staram sie powtorzyc ten sukces inna postacia bo pierwsza spotkala tubylcow w postaci stada slonii i nie przezyla.
:?: Rozumiem, że ta druga postać krzysta z wiedzy postaci zabitej przez słonie?

Niestety to niemozliwe bo pierwsza plynela na chybil trafil przez kilka lat i nie obrala jednego kursu ale z nudow zmieniala go co kilka,kilkanascie dni.
Na szczescie w Cantrze jest wiele wysp i w koncu znajde jakas.
As Kalash

Postby As Kalash » Mon Aug 21, 2006 1:23 pm

Holendrzy są (byli) [cenzura] Na pewnej wyspie moja postać spotkała więcej angielskich postaci i osad niż polskich, a to przecież polska strefa. Natomiast na Radiran zapuściło się trochę Japońców czy innych Azjatów.

// Nie podajemy szczegółów geograficznych!!!
// marol

Return to “Sugestie”