Automatyczny generator lokacji
Moderators: Public Relations Department, Players Department, Programming Department, Game Mechanics (RD)
- Forien
- w.w.g.d.w
PRUT wrote:Tego się obawiałem - sa całkiem na innym końcu swiata - ci nieliczni ktorzy się tu zapuscili to samobójcy, co płyneli aż po horyznota spotkali dziwnie szeleszczących ludzi.
Taa nic nie slyszalem by polacy trafili do angielskiej strefy ale anglicy na pewno trafili do polskiej.jest ich co najmniej kilkunastu jak podejzewam i sa nawet niesmiale proby tworzenia osad przez angoli w malo uczeszczanej czesci polskiej strefy.
Ja moge sie pochwalic ze jedan moja postac trafila do strefy holenderskiej czy jakiejs tam(jezyka nie znam)ale nie zdazyla zapoznasie niestety z tubylcami.Raz ze zginela a dwa ze tubylcy chyba wymarli.
Cala nadzieja w samobojcach.

Sasza wrote:Moje postacie natrafiły na urodzajne, puste lokacje, gdzie dotąd przyroda sama o siebie dbała. Było mnóstwo surowców (tylko siedzieć i żelazo wytapiać) ale też zawsze w takich miejscach jest o wiele, wiele za dużo zwierząt.
To zmora moich postaci rowniez(i nie tylko,spotykalem innych wycienczonych podroznikow),wiele z nich lubi podrozowac,cos z tymi zwierzatkami trzeba zrobic.
-
Teraz już można bo minęło więcej niż 4 dni. Stało sie !!! miało miejsce spotkanie polsko- rosyjskie(stronę rosyjską to ja oczywiście reprezentowałem
). Strona polska specjalnie się nie popisała, xxx wysiadł ze statku rozejrzal sie , cos mruknął po polsku i wsiadł z powrotem na statek. Chyba strona polska pozostaje w nieświadomości , że ziemia rosyjska została już odkryta 

- Rusalka
Z tego co sie orientuje to cywilizacja holenderska wymarla, pozostawiajac po sobie ruiny dawnej swietnosci. Podobno rowniez znajduje sie calkiem niedaleko polskich wysp
Nie slyszalem zeby ktos z polakow je odkryl.

Artur wrote:ja chce miec fabryke i czarnuchow w niej a nie dom z ogrodkiem kurna i nie zycze sobie zeby mnie ktos pouczal o graniu w cantr qrka
- marshall
- Artur
- docent
-
-
- w.w.g.d.w
Rusalka wrote:Z tego co sie orientuje to cywilizacja holenderska wymarla, pozostawiajac po sobie ruiny dawnej swietnosci. Nie slyszalem zeby ktos z polakow je odkryl.
Trzeba czytac miedzy wierszami.A ja teraz sie wyraze sie teraz calkiem jasno.Ja tam doplynelem i nie bylem z Polakow pierwszy,obecnie staram sie powtorzyc ten sukces inna postacia bo pierwsza spotkala tubylcow w postaci stada slonii i nie przezyla.
- marol
- Elm0
- w.w.g.d.w
marol wrote:w.w.g.d.w wrote:(...) Ja tam doplynelem i nie bylem z Polakow pierwszy,obecnie staram sie powtorzyc ten sukces inna postacia bo pierwsza spotkala tubylcow w postaci stada slonii i nie przezyla.Rozumiem, że ta druga postać krzysta z wiedzy postaci zabitej przez słonie?
Niestety to niemozliwe bo pierwsza plynela na chybil trafil przez kilka lat i nie obrala jednego kursu ale z nudow zmieniala go co kilka,kilkanascie dni.
Na szczescie w Cantrze jest wiele wysp i w koncu znajde jakas.
-