Ach te studia !
Moderators: Public Relations Department, Players Department
- Artur
- Snake
wiekszosc++;
Analiza, mioooodzioooo całeczki szeregi pochodne... brrrrr... granice *chowa się pod łóżko*
Elektronika, przedmiot byłby w porządku gdyby nie zakręcony jak chiński słoik wykładowca, a tu jeszcze kolos za 2 tygodnie
Matematyka Dyskretn, hmmm... fajnie fajnie, nie no fajnie, ale egzmin?
no i Ci wszyscy młodzi ambitni doktoranci, którzy już zapomnieli jak się studentem było
Fizyka już w następnym semestrze... moment bezwładności będziemy aproksymować
Kurde sesja już za niedługo
Czas zacząć coś robić.... ściągi na przykład 
Kurde sesja już za niedługo
<snake> that means Cantr on christmas xD
<EchoMan> Well. I would like to think so. ;)
<EchoMan> Well. I would like to think so. ;)
-
alek
- Gulczak
-
alek
- NiKnight
- Marcia
- Snake
- WojD
Liceum fajne było
4 latka niezłej zabawy - z maratonem picia na koniec - od sylwestra przez studniówkę do samych matur a właściwie
do końca ostatnich wakacji...
...przed studiami
No a potem to samo na studiach - piękne czasy
Jakoś nie pamiętam, bym się czegoś uczył, głównie zajmowałem się działalnością - najpierw w 'podziemiu', potem przy wyvborach i tworzeniu 'nowej rzeczywistosci' a potem w samorzadności studenckiej... Fajne czasy były - człowiek się zupełnie niczym nie przejmował, egzaminy zdawało się w biegu, na wykłady zaglądało jak trzeba było mieć wpis w indeksie. Korzystajcie z młodości Panie i Panowie póki jest czas - potem przyjdzie proza życia i tylko Cantr zostanie do rozrywki.
...przed studiami
==============
- Artur
ocho, a ja chce zyć i mieć tylko cantr do rozrywki
studia musiały sie sporo zmienić od tego czasu, bo ja nie widze w nich nic przyjemnego, sama charówa, a na infie to nawet nie ma na czym oka zawiesić, nie mówiąc już o czymś więcej... studia = zero życia + wiadro stresu + kubek nauki, dobże że jeszcze można spokojnie wódke pić, bo bym chyba zwariował... a gdyby nie cantr to jeszcze bym musiał na serio zapychać sobie głowę jakimiś studyjnymi pierdołami, jakieś całki, funkcje uwikłane, macierze transkryptografopiździochowane i inne obwody, po co to komu? co to ma wogle wspólnego z informatyką? oni sobie z nas jaja robią a my myślimy że mądrzy jesteśmy po tych durnotach...
- Kai
- Rusalka
A ja na studiach nic nie robię i bardzo się z tego cieszę
Jedynie tak tydzień przed sesją mam wyrwany fragment z życia i wrzody na żołądku po kawie i redbullach ale tak poza tym to mam znacznie większą swobodę niż w LO. Wiecie, wszystko zależy co się studiuje. Ja studiuję architekturę, którą gorąco każdemu polecam. Zdecydowanie najbardziej lajtowy kierunek z możliwych na politechnice. 
Artur wrote:ja chce miec fabryke i czarnuchow w niej a nie dom z ogrodkiem kurna i nie zycze sobie zeby mnie ktos pouczal o graniu w cantr qrka
- Saaq
Artur wrote:buuuueeee *ryczy* czemu ja nie studiuje turystyki i rekreacji?? chlip...
Artur, a startowałeś?
Ja poszedłem na gere, a teraz... specka i zgadnij jaki kierunek wybrałem
TiRowski
A teraz wersja dla słabszych
Widzisz jak unknown location oddokowuje opuszczając dwudziestoletni mężczyzna
- Artur
- NiKnight
Pamiętam jak na pierwszym semestrze mieliśmy egzamin z analizy matematycznej, kumpel dostał dwa. Wychodzi i mówi "yea, zdałem, mam dwa!" i cieszy się. Chyba z piętnaście minut przekonywaliśmy go, że na studiach z taką oceną nie zdaje się
A z podobnych sytuacji przytoczę egzamin z Systemów Eksperckich, na sale wchodzi wykładowca i mówi od razu: "ci co mieli ze mną ćwiczenia dostają cztery, chyba, że chcą pisać na pięć", prawie wszyscy jego laboranci wyszli, zostało kilku twardzieli. Facet na to: "pozostałych z moich grup poproszę o indeksy, macie pięć za odwagę"
.... szkoda, że nie miałem z nim zajęć.
A z podobnych sytuacji przytoczę egzamin z Systemów Eksperckich, na sale wchodzi wykładowca i mówi od razu: "ci co mieli ze mną ćwiczenia dostają cztery, chyba, że chcą pisać na pięć", prawie wszyscy jego laboranci wyszli, zostało kilku twardzieli. Facet na to: "pozostałych z moich grup poproszę o indeksy, macie pięć za odwagę"
Ni Ni Ni Ni!
Return to “Dyskusje niezwiązane z Cantr”