Problemy z serwerem i zamkniecie gry

Forum dla graczy do pisania ogólnych próśb o pomoc. Zarówno członkowie załogi i doświadczeni gracze mogą na nim pomóc w rozwiązaniu problemów, z jakimi spotkają się gracze. Prosimy nie prowadzić pogawędek na tym forum.

Moderators: Public Relations Department, Players Department

Hal

Postby Hal » Sat Feb 18, 2006 10:53 am

Wojd zauwazyles,ze w Grze jest teraz godzina 6? Zawze o tej porze byla 1 czy 2.
WojD

Postby WojD » Sat Feb 18, 2006 10:56 am

Tia... Zgłaszałem juz to Górze - mają coś z tym później zrobić. Kukułka chyba zdechła, czy coś... ;)
==============
Hal

Postby Hal » Sat Feb 18, 2006 10:57 am

wojd wrote:Tia... Zgłaszałem juz to Górze - mają coś z tym później zrobić. Kukułka chyba zdechła, czy coś... ;)

A ja mysle, ze czas Canrt po prostu w nocy sie zatrzymal i ruszyl dopiero dzisiahj rano :-)
WojD

Postby WojD » Sat Feb 18, 2006 10:59 am

Artur wrote:wymyśliłem ciekawsze wyjście z tej sytuacji, jak to komuś przeszkadza to po prostu zabijcie mnie :twisted: eee, to znaczy zabijcie moją postać...

a może wymyślisz jeszcze ciekawsze? skóra ożyła i odtuptała albo odleciała? albo soli było za dużo i się rozpuściła? wiesz, ludzie mogą uwierzyć w różne rzeczy a grę uczyni to ciekawszą - nawet jesli potem postanowią zedrzec skórę z Twojej postaci ;) Usmiercanie postaci w takich sytuacjach to nie jest eleganckie wyjście...
==============
Artur

Postby Artur » Sat Feb 18, 2006 11:16 am

hehe, moja wersja jest taka: w chatce jest dwóch ludzi, jeden garbuje skóre przez całą noc, drugi robi coś tam, rano, po burzliwej i dziwnej nocy ten garbujący skóre wychodzi cały zaśliniony i gadający głupoty o znikającej skórze i dziwnych rzeczach, w chatce nie ma skóry, a jest trup( nie ja go zabiłem, może nie żył już wcześniej, nie zwróciłem uwagi) i teraz wszystko zalerzy tylko od tego jak to przyjmą w tym miejscu, bo narazie to karzą mi podnosić wapień żeby udowodnić że nie kłamie:P ale czy wariat musi coś udowadniać;)
Artur

Postby Artur » Sat Feb 18, 2006 11:19 am

acha, i to było włąśnie to inne wyjście z sytuacji, zacząłem tę scene zaraz po twoim poście o wysyłaniu maila , wpadłem na to już wcześniej, ale nie byłem pewien czy mi wyjdzie:P na razi echyba nieźle idzie :lol:
Cantryjczyk

Postby Cantryjczyk » Sat Feb 18, 2006 11:22 am

Naczelna Zasada, i zasada 4 dni. Nie pisz na forum o tym co sie dzieje w grze, zwlaszcza w czesie rzeczywistym. Blad gry nie byl moze przyjemny, ale reakcja na niego zarowno twoja jak i twojej postaci jest chyba przesadzona.
Każdy ma swój punkt widzenia, ale nie każdy z niego coś widzi.
Gnom

Postby Gnom » Sat Feb 18, 2006 11:28 am

Jest przesadzona o tyle, ze mogl powiedziec OOC co sie stalo. A zasade 4 dni zlamal, niepotrzebnie opisywal co robi jego postac w tej sytuacji.
Artur

Postby Artur » Sat Feb 18, 2006 11:39 am

oj tam, nie przesadzajcie, początukujący jestem, to sie więcej nie powtórzy, a jak myślicie że naprawde przesadziłem to nic nie stoi na przeszkodzie użycia miecza na wariata:P zresztą kto wie, może nie wyjdzie tak źle...
Hal

Postby Hal » Sat Feb 18, 2006 12:27 pm

Artur wrote:wymyśliłem ciekawsze wyjście z tej sytuacji, jak to komuś przeszkadza to po prostu zabijcie mnie :twisted: eee, to znaczy zabijcie moją postać...

Chyba sie pospieszyles ze swoim planem poniewaz:

Chris Johnson (2006-02-18)

--------------------------------------------------------------------------------
The server crash has meant that some objects and projects are currently missing . WIthin the next 12 hours we should recover these. There is no need to report missing items or projects at this stage
Cantryjczyk

Postby Cantryjczyk » Sat Feb 18, 2006 12:28 pm

Chris Johnson wrote:As I've said in an In-Game message , we are working on restoring missing items. There is no need to report these anymore at this stage

Czyli pracuja nad przywroceniem zaginionych rzeczy i nie trzeba nic zglaszac, poradza sobie.
Każdy ma swój punkt widzenia, ale nie każdy z niego coś widzi.
WojD

Postby WojD » Sat Feb 18, 2006 1:14 pm

Na razie wszystko jest poprawiane, aby uniknąć ponownego zatrzymania bazy. Trochę cierpliwości jeszcze trzeba :)
==============

Return to “Ogólna pomoc”