Pieniadze na Cantr

Ogólna pozapostaciowa dyskusja pomiędzy graczami Cantr II.

Moderators: Public Relations Department, Players Department

Artur

Pieniadze na Cantr

Postby Artur » Sat Feb 18, 2006 8:28 am

hmm myśle że ostatnie problemy z logowaniem i usterki w cantr można by naprawić mając pieniądze na serwery , sprzęt itp. , więc przydałoby się ściągnąć troche kasy od napalonych graczy takich jak ja od niedawna 8) , ale jest mały problem , a mianowicie te pay pale czy jak im tam... no ja jakoś nie czaje na czym to polega... dużo łatwiej by było wysłać takiego smsa za powiedzmy 5 zł... ale niestety chyba nie ma takiej możliwości, jeżeli jest to oświećće mnie, a jak nie to może warto by zaproponować takie rozwiązanie tym z góry, bo ja to chętnie takiego smsa na wsparcie cantr bym wysłał, no ba... a nawet dwa :wink:
lukaasz

Postby lukaasz » Sat Feb 18, 2006 8:49 am

klikaj na banery
WojD

Postby WojD » Sat Feb 18, 2006 8:49 am

Można wesprzeć Cantr przez PayPal. Można pomóc też klikając w reklamy Google - do czego zachęcam. Jednak sytuacja finansowa Cantr nie jest zła - na stronie postaci, na dole jest link do raportu finansowego - można się zapoznać.

Problemem nie jest też serwer - wytrzyma większe obciążenia. Pamiętajcie, że gra się rozwija, cały czas sa dokładane nowe rzeczy i niestety czasem powoduje to niewielkie a czasem większe katastrofy ;)
==============
domeq

Re: Pieniądze na Cantr

Postby domeq » Sat Feb 18, 2006 9:09 am

Artur wrote:hmm myśle że ostatnie problemy z logowaniem i usterki w cantr można by naprawić mając pieniądze na serwery , sprzęt itp. , więc przydałoby się ściągnąć troche kasy od napalonych graczy takich jak ja od niedawna 8) , ale jest mały problem , a mianowicie te pay pale czy jak im tam... no ja jakoś nie czaje na czym to polega... dużo łatwiej by było wysłać takiego smsa za powiedzmy 5 zł... ale niestety chyba nie ma takiej możliwości, jeżeli jest to oświećće mnie, a jak nie to może warto by zaproponować takie rozwiązanie tym z góry, bo ja to chętnie takiego smsa na wsparcie cantr bym wysłał, no ba... a nawet dwa :wink:

Z tego SMSa dostana zlotowke, lub mniej. Reszta to VAT (placony dwa razy!), i udzial operatora.
WojD

Postby WojD » Sat Feb 18, 2006 10:54 am

Dokładnie :( Na PremiumSMS zarabiają głównie operatorzy. Stosunkowo najtańszą (w sensie opłat dla pośredników) formą płatności jest właśnie PayPal. Polacy mogą już sobie tam zakładać konta i mogą z nich normalnie korzystać.
==============

Return to “Ogólne dyskusje”