Nieporozumienie ?

Forum dla graczy do pisania ogólnych próśb o pomoc. Zarówno członkowie załogi i doświadczeni gracze mogą na nim pomóc w rozwiązaniu problemów, z jakimi spotkają się gracze. Prosimy nie prowadzić pogawędek na tym forum.

Moderators: Public Relations Department, Players Department

Aklim

Nieporozumienie ?

Postby Aklim » Tue Jun 20, 2006 5:07 pm

W poprzednim tygodniu miałem problemy z kompem, a że był na gwarancji to oddałem go do serwisu zamiast z nim walczyć... Tam ludzie strasznie się ślimaczą i dlatego by nie gryzły mnie wyrzuty sumienia, że zawiodłem Cantryjczyków skorzystałem z kompa kolegi. W trakcie "usprawiedliwiana swojej nieobecności" (rzecz jasna zgodnie z klimatem i wszelkimi zasadami cantr) zareklamowałem grę kumplowi... Został momentalnie nią oczarowany i zasypał mnie mnóstwem pytań na temat Cantr... a takie pytania to już sukces reklamy. I wszystko było by w porządku gdyby nie to, że nie może się zarejestrować i to chyba z mojej winy.

Mam pytanie czy da się odkręcić jakoś tę sytuację? Oraz czy mógł bym udowodnić w jakiś sposób, że z tamtego ip korzystałem tylko ten jedyny raz? proszę o szybką odpowiedź.. Pozdro

Ps. W kompie padł tylko zasilacz i obecnie pisze już od siebie.
Artur

Re: Nieporozumienie ?

Postby Artur » Tue Jun 20, 2006 5:14 pm

a ile razy probowal? mi tez za pierwszym razem sie nie udalo, jak sprobuje ze 3 razy sie zarejestrowac i poczeka z 3 dni, i dalej nie bedzie sie dalo, to dopiero wtedy trzeba zaczac pisac jakies maile do osob zajmujacych sie tymi sprawami, a adres mailowy zaraz pewnie napisze ktos kto go zna;)
Snake

Postby Snake » Tue Jun 20, 2006 7:03 pm

mój kolega w mailu napisał, że ja się z jego kompa logowałem i przyznali mu konto bez problemu :D nie trzeba panikować :P
<snake> that means Cantr on christmas xD
<EchoMan> Well. I would like to think so. ;)
in vitro...

Postby in vitro... » Tue Jun 20, 2006 7:07 pm

mi się udało za drugi razem. to chyba metoda na jakwtosięgrajów - nie przyjmą za pierwszym razem to sie zniechęcają
cantr się posypał
Aklim

Postby Aklim » Tue Jun 20, 2006 9:08 pm

Właśnie w trakcie mailowania z "kimś" (wybaczcie ale dokładnie nie wiem z kim mój kumpel mailował ;) ) zostały podane moje dane itd. Pisze tutaj bo mam nadzieję, że "ktoś" to przeczyta i pozytywnie rozpatrzy tą niewiarygodą i niesamowitą historię.
Zimt

Postby Zimt » Wed Jun 21, 2006 4:00 pm

Sprawa na pewno sie wyjasni. Cierpliwosci :)
"I'm just living in my head..."
docent

Postby docent » Wed Jun 21, 2006 4:13 pm

Nie takie rzeczy :)
Aklim

Postby Aklim » Wed Jun 21, 2006 5:26 pm

Dzięki wszystkim za radę... Opcja z drugą próbą założenia konta się udała. Dzięki jeszcze raz... Temat można zamknąć.

Return to “Ogólna pomoc”