link: http://cantr.net/mwiki/index.php/Recent ... _-_Objects
Moderators: Public Relations Department, Players Department
Marcin24 wrote:A mnie ostatnio strasznie rozbawiło to że do zrobienia 2kg błota potrzba 4kg piasku i 1kg wodyNo jak to jest możliwe powiedzcie mi???
Artur wrote:ja chce miec fabryke i czarnuchow w niej a nie dom z ogrodkiem kurna i nie zycze sobie zeby mnie ktos pouczal o graniu w cantr qrka
Marcin24 wrote:A mnie ostatnio strasznie rozbawiło to że do zrobienia 2kg błota potrzba 4kg piasku i 1kg wodyNo jak to jest możliwe powiedzcie mi???
Żelazo wytapiamy z rudy, a stal to stop żelaza i domieszki węgla. W Cantrze podczas wytopu stali masz potrzebne żelazo i węgiel - część z niego jako opał, część bezpośrednio jako składnik...
Mattan wrote:EDIT:Żelazo wytapiamy z rudy, a stal to stop żelaza i domieszki węgla. W Cantrze podczas wytopu stali masz potrzebne żelazo i węgiel - część z niego jako opał, część bezpośrednio jako składnik...
Wiem to było coś na kształt ironii, że jedno go dziwi, a drugie nie. A propos ciekawe skąd bierze się węgiel w stali jak paliwem jest propan.
Artur wrote:ja chce miec fabryke i czarnuchow w niej a nie dom z ogrodkiem kurna i nie zycze sobie zeby mnie ktos pouczal o graniu w cantr qrka
Biorąc pod uwagę np. gęstość drewna sosnowego to cantryjska belka o normowanym przekroju nie będzie raczej podłużnapl.wikipedia.org wrote:Belka oznacza również, w potocznym znaczeniu, każdy podłużny drewniany element konstrukcyjny o znacznym przekroju, zgodnie z Polskimi Normami taki element musi mieć przekrój od 120 x 200 mm do 220 x 280 mm.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest