Elkarish posłuchaj... a raczej popatrz...
Jesteś pierwszą osobą na forum (z tego co pamiętam), która "naskoczyła" w ten sposób na innych forumowiczów... Twoje podejście jest niesprawiedliwe. Nas nazywasz gówniarzami (oczywiście niedosłownie), a sam nie potrafisz przyjąć do siebie słów krytyki, a według mnie to jest niedojrzałe. Po co rzucasz te pomysły na forum? No chyba po to by poddać je krytyce i musisz liczyć się z tym, że ludzie nie zostawią na Tobie suchej nitki. Niewiele jest takich pomysłów, które zostają okrzyknięte dobrymi, a jeszcze mniej takich które zostają zaakceptowane przez angoli i zaimplemetnowane. Ludzie nie krytykują Cię tylko krytykują pomysł który nierzadko nie dokońca jest przemyślany. Zauważ różnicę. Zrozum że tutaj tak jest...
Poza tym z reguły dobre pomysły rzucają osoby, które z Cantr mają już doczynienia sporo czasu i które nie tyle "znają" co CZUJĄ zasady cantr. Sami z sibie potrafią zrozumieć (bez ingerencji departamentu) że to jest sprzeczne z ideą gry, że to jest niedobre dla nej i tak. Dalej. Też taki kiedyś byłem w Cantr (no może nie dosłownie taki), wiele rzeczy mi nie odpowiadało, wiele wkurzało i chciałem je zmienić no ale ja w przeciweństwie do Ciebie nie szalałem z tym na forum bo jestem raczej nieśmiały

No ale w Cantr grałem dalej i muszę Ci powiedzieć że jak pograsz sobie trochę czasu to sam zaczniesz rozumieć zasady rządzące tym światem i poczujesz je to będziesz mógł powiedzieć że jesteś dojżałym graczem. Będziesz potrafił wyczuć kiedy ktoś wkracza z buciorami w Twój system i zaczyna przeprowadzać w nim rewolucję.
Wtedy i Twoje pomysły będą bardziej dojżałe. Ja do Ciebie nie mam nic i nie pisałem tego na złość. Wysłałbym Ci to pmem no ale skoro założyłeś ten topic...
EDIT: A śrubokrętami można atakować