Pozegnanie....
Moderators: Public Relations Department, Players Department
- Obcy
Spędziłem z Wami baaaardzo dużo czasu. Niestety doszedłem (już jakiś czas temu) do wniosku, że moje postaci w Cantr osiągnęly już wszystko i czas nacisnąć X
Dziękuję wszystkim, z którymi miałem przyjemność się spotkać w grze i tutaj za wspólną zabawę i mile spędzony czas. Wszystkim Wam życzę powodzenia i zdrowia!

- Sztywna
- Sopel_1
- lacki2000
Osiągnęły już wszystko? Znaczy, że na wyspie Fu są już wszędzie autostrady? W każdej osadzie na BojRad zostawiłeś notatki z opisem życia swoich postaci? Wybiłeś wszystkich mieszkańców wyspy V*?Obcy wrote:Spędziłem z Wami baaaardzo dużo czasu. Niestety doszedłem (już jakiś czas temu) do wniosku, że moje postaci w Cantr osiągnęly już wszystko i czas nacisnąć XDziękuję wszystkim, z którymi miałem przyjemność się spotkać w grze i tutaj za wspólną zabawę i mile spędzony czas. Wszystkim Wam życzę powodzenia i zdrowia!

Te audire no possum. Musa sapientum fixa est in aure. Grasz w zielone? GRAM! Żądamy 24-godzinnego dnia cantryjskiego dla lepszej płynności działań!
- Pyskozaur
lacki2000 wrote:Osiągnęły już wszystko? Znaczy, że na wyspie Fu są już wszędzie autostrady? W każdej osadzie na BojRad zostawiłeś notatki z opisem życia swoich postaci? Wybiłeś wszystkich mieszkańców wyspy V*?Obcy wrote:Spędziłem z Wami baaaardzo dużo czasu. Niestety doszedłem (już jakiś czas temu) do wniosku, że moje postaci w Cantr osiągnęly już wszystko i czas nacisnąć XDziękuję wszystkim, z którymi miałem przyjemność się spotkać w grze i tutaj za wspólną zabawę i mile spędzony czas. Wszystkim Wam życzę powodzenia i zdrowia!
Jest jeszcze tyle do zrobienia więc czekamy na twój powrót. Wystarczy jedna mała niewinna postać...
Chciałbym jedynie zauważyć, że to NIGDY nie jest jedna niewinna postać (w przypadku powrotu)
- B.M.T.
- Jinchuuriki
Pyskozaur wrote:lacki2000 wrote:Osiągnęły już wszystko? Znaczy, że na wyspie Fu są już wszędzie autostrady? W każdej osadzie na BojRad zostawiłeś notatki z opisem życia swoich postaci? Wybiłeś wszystkich mieszkańców wyspy V*?Obcy wrote:Spędziłem z Wami baaaardzo dużo czasu. Niestety doszedłem (już jakiś czas temu) do wniosku, że moje postaci w Cantr osiągnęly już wszystko i czas nacisnąć XDziękuję wszystkim, z którymi miałem przyjemność się spotkać w grze i tutaj za wspólną zabawę i mile spędzony czas. Wszystkim Wam życzę powodzenia i zdrowia!
Jest jeszcze tyle do zrobienia więc czekamy na twój powrót. Wystarczy jedna mała niewinna postać...
Chciałbym jedynie zauważyć, że to NIGDY nie jest jedna niewinna postać (w przypadku powrotu)
Khym khym. Tylko jedna jest niewinna. Reszta to piraci, mordercy, zdrajcy, wichrzyciele, prostytutki i ulotkarze...
EDIT: Katalog uzupełniony

Last edited by Jinchuuriki on Sat Nov 07, 2009 8:45 pm, edited 1 time in total.
"Freedom is only a hallucination"
- Pyskozaur
B.M.T. wrote:Tak ci się tylko wydaje...
Może Tobie się tak tylko wydaje? Jesteś po powrocie do gry? Nie wydaje mi się. Więc się nie wypowiadaj, jeśli o czymś nie masz pojęcia. Jeśli ktoś już grał i grał więcej niż jedną postacią to zwłaszcza na początku jedna to będzie zdecydowanie za mało.
Jinchuuriki wrote:Khym khym. Tylko jedna jest niewinna. Reszta to piraci, mordercy, ulotkarze...
Zgadza się. Do katalogu dodałbym jeszcze zdrajców i wichrzycieli. I prostytutki.

- B.M.T.
-
Re: Pozegnanie....
To nie było moje pierwsze 'krzyżykowanie', więc pożegnam się w ten sposób - dzięki za wspólną grę i do zobaczenia za jakiś czas.
Pozdrowienia dla wszystkich graczy i powodzenia.

Pozdrowienia dla wszystkich graczy i powodzenia.
- A.L.M.E.R
Witam. Nigdy nie sądziłem że napisze tutaj... no stało się.Romans z Cantrem miałem długi (z Cantria?;D) nie będę tu opisywać tego jak grałem, itp, etc. Ostatnio jednak moje uczucie do niego (Do niej) zaczęło słabnąć.Wiadomo- lagi, chwilowe przerwy w działaniu.Oczywiście nie mam tu nic do zarzucenia w sensie "nie gram ,mam was w d.... przez to ze gra nie dziala" po prostu ta awaria stała się dopełnieniem tego co i tak miało się stać- mojej rezygnacji.Ostatnio jestem bardzo zajęty- wiadomo własny sklep, hosting , papierkowa robota.Co do postaci to nie bede ich zabijal-nie mam czasu, i niech same sobie umra.Chcialbym podziekowac bmt,koralat,suchemu,piesowi,gawiemu,gkc,auto, i kevezowi, za wspaniala gre.Kocham was! 

Zieleń czy nie zieleń- oto jest pytanie
-
No to nara. Do zobaczenia za kilka miesięcy 

-
Ja również dziękuję i do zobaczenia w zielonym za jakiś czas 

- B.M.T.
Alemer i tak wrócisz, chyba każdy wraca.
- tehanu
Łatwo się żegnać jak zielonego nie ma.
Zawsze jest jednak nadzieja, że może zanim zacznie działać cantr to Almer się jeszcze rozmyśli i wróci.
Bo przecież.. jeszcze tak niedawno chciałeś reklamować cantra. A teraz tak po prostu rezygnujesz?
Nie uwierzę, że bez żalu.
Zawsze jest jednak nadzieja, że może zanim zacznie działać cantr to Almer się jeszcze rozmyśli i wróci.
Bo przecież.. jeszcze tak niedawno chciałeś reklamować cantra. A teraz tak po prostu rezygnujesz?

Nie uwierzę, że bez żalu.