Pozegnanie....

Ogólna pozapostaciowa dyskusja pomiędzy graczami Cantr II.

Moderators: Public Relations Department, Players Department

Obcy

Postby Obcy » Fri Nov 06, 2009 4:39 am

Spędziłem z Wami baaaardzo dużo czasu. Niestety doszedłem (już jakiś czas temu) do wniosku, że moje postaci w Cantr osiągnęly już wszystko i czas nacisnąć X :? Dziękuję wszystkim, z którymi miałem przyjemność się spotkać w grze i tutaj za wspólną zabawę i mile spędzony czas. Wszystkim Wam życzę powodzenia i zdrowia!
Sztywna

Postby Sztywna » Fri Nov 06, 2009 6:32 pm

Obcy... :(

Wracaj prędko! ;P
Strzeż się! Cantr silnie uzależnia...

<autolans> [url=http://www.grapheine.com/bombaytv/movie-uk-f0063db4f171b228025e719ce414cee1.html]A co "góra" na drugi serwer? :P[/url] </autolans>
Sopel_1

Postby Sopel_1 » Fri Nov 06, 2009 6:33 pm

Póki co żegnamy lecz jak pewnie wiadomo chętnie zapraszamy ponownie ;)
lacki2000

Postby lacki2000 » Fri Nov 06, 2009 9:10 pm

Obcy wrote:Spędziłem z Wami baaaardzo dużo czasu. Niestety doszedłem (już jakiś czas temu) do wniosku, że moje postaci w Cantr osiągnęly już wszystko i czas nacisnąć X :? Dziękuję wszystkim, z którymi miałem przyjemność się spotkać w grze i tutaj za wspólną zabawę i mile spędzony czas. Wszystkim Wam życzę powodzenia i zdrowia!
Osiągnęły już wszystko? Znaczy, że na wyspie Fu są już wszędzie autostrady? W każdej osadzie na BojRad zostawiłeś notatki z opisem życia swoich postaci? Wybiłeś wszystkich mieszkańców wyspy V*? :) Jest jeszcze tyle do zrobienia więc czekamy na twój powrót. Wystarczy jedna mała niewinna postać... :roll:
Te audire no possum. Musa sapientum fixa est in aure. Grasz w zielone? GRAM! Żądamy 24-godzinnego dnia cantryjskiego dla lepszej płynności działań!
Pyskozaur

Postby Pyskozaur » Fri Nov 06, 2009 11:48 pm

lacki2000 wrote:
Obcy wrote:Spędziłem z Wami baaaardzo dużo czasu. Niestety doszedłem (już jakiś czas temu) do wniosku, że moje postaci w Cantr osiągnęly już wszystko i czas nacisnąć X :? Dziękuję wszystkim, z którymi miałem przyjemność się spotkać w grze i tutaj za wspólną zabawę i mile spędzony czas. Wszystkim Wam życzę powodzenia i zdrowia!
Osiągnęły już wszystko? Znaczy, że na wyspie Fu są już wszędzie autostrady? W każdej osadzie na BojRad zostawiłeś notatki z opisem życia swoich postaci? Wybiłeś wszystkich mieszkańców wyspy V*? :) Jest jeszcze tyle do zrobienia więc czekamy na twój powrót. Wystarczy jedna mała niewinna postać... :roll:

Chciałbym jedynie zauważyć, że to NIGDY nie jest jedna niewinna postać (w przypadku powrotu)
B.M.T.

Postby B.M.T. » Sat Nov 07, 2009 12:52 am

Tak ci się tylko wydaje...
Jinchuuriki

Postby Jinchuuriki » Sat Nov 07, 2009 8:58 am

Pyskozaur wrote:
lacki2000 wrote:

Chciałbym jedynie zauważyć, że to NIGDY nie jest jedna niewinna postać (w przypadku powrotu)

Khym khym. Tylko jedna jest niewinna. Reszta to piraci, mordercy, zdrajcy, wichrzyciele, prostytutki i ulotkarze...

EDIT: Katalog uzupełniony ;)
Last edited by Jinchuuriki on Sat Nov 07, 2009 8:45 pm, edited 1 time in total.
"Freedom is only a hallucination"
Pyskozaur

Postby Pyskozaur » Sat Nov 07, 2009 3:38 pm

B.M.T. wrote:Tak ci się tylko wydaje...

Może Tobie się tak tylko wydaje? Jesteś po powrocie do gry? Nie wydaje mi się. Więc się nie wypowiadaj, jeśli o czymś nie masz pojęcia. Jeśli ktoś już grał i grał więcej niż jedną postacią to zwłaszcza na początku jedna to będzie zdecydowanie za mało.

Jinchuuriki wrote:Khym khym. Tylko jedna jest niewinna. Reszta to piraci, mordercy, ulotkarze...

Zgadza się. Do katalogu dodałbym jeszcze zdrajców i wichrzycieli. I prostytutki. :D
B.M.T.

Postby B.M.T. » Sat Nov 07, 2009 8:46 pm

W takim razie nic o mnie nie wiesz, ja siedziałem w Cantrze dosyć długo, ale pewnego dnia rzuciłem Cantra w cholerę i ten stan utrzymywał się przez mniej więcej rok, ale wróciłem.
Turn

Re: Pozegnanie....

Postby Turn » Thu Apr 01, 2010 2:40 pm

To nie było moje pierwsze 'krzyżykowanie', więc pożegnam się w ten sposób - dzięki za wspólną grę i do zobaczenia za jakiś czas.:)

Pozdrowienia dla wszystkich graczy i powodzenia.
A.L.M.E.R

Postby A.L.M.E.R » Tue Jun 08, 2010 12:26 pm

Witam. Nigdy nie sądziłem że napisze tutaj... no stało się.Romans z Cantrem miałem długi (z Cantria?;D) nie będę tu opisywać tego jak grałem, itp, etc. Ostatnio jednak moje uczucie do niego (Do niej) zaczęło słabnąć.Wiadomo- lagi, chwilowe przerwy w działaniu.Oczywiście nie mam tu nic do zarzucenia w sensie "nie gram ,mam was w d.... przez to ze gra nie dziala" po prostu ta awaria stała się dopełnieniem tego co i tak miało się stać- mojej rezygnacji.Ostatnio jestem bardzo zajęty- wiadomo własny sklep, hosting , papierkowa robota.Co do postaci to nie bede ich zabijal-nie mam czasu, i niech same sobie umra.Chcialbym podziekowac bmt,koralat,suchemu,piesowi,gawiemu,gkc,auto, i kevezowi, za wspaniala gre.Kocham was! :D
Zieleń czy nie zieleń- oto jest pytanie
koksu

Postby koksu » Tue Jun 08, 2010 1:26 pm

No to nara. Do zobaczenia za kilka miesięcy :wink:
AUTO

Postby AUTO » Tue Jun 08, 2010 3:28 pm

Ja również dziękuję i do zobaczenia w zielonym za jakiś czas ;)
B.M.T.

Postby B.M.T. » Tue Jun 08, 2010 5:17 pm

Alemer i tak wrócisz, chyba każdy wraca.
tehanu

Postby tehanu » Tue Jun 08, 2010 5:24 pm

Łatwo się żegnać jak zielonego nie ma.
Zawsze jest jednak nadzieja, że może zanim zacznie działać cantr to Almer się jeszcze rozmyśli i wróci.
Bo przecież.. jeszcze tak niedawno chciałeś reklamować cantra. A teraz tak po prostu rezygnujesz? :|
Nie uwierzę, że bez żalu.

Return to “Ogólne dyskusje”