Jak on/ona mnie wkurza...
Moderators: Public Relations Department, Players Department
-
- Fieger
- Elm0
- Mia
- B.M.T.
- Mia
Przepraszam, że głupio zapytam: na rzecz czego? Bo jakoś nie widzę ciekawych opcji w dzisiejszym zielonym. Mamy albo martwe osady, albo szeptane imperium na glinianych nogach czyli Vlo, mamy osady w których tydzień możesz stać i czekać tydzień na kiwnięcie palca, które można by odczytać jako odpowiedź na twoją obecność..A no przepraszam - mamy jeszcze osady, gdzie Bardzo Poważni Ludzie robią Bardzo Poważne Rzeczy..i wytrzymujesz tam góra trzy dni.
Sorry, już wolę poduszkowców, infantylizm i śmiech, niż to powyższe
- B.M.T.
Mia wrote:Przepraszam, że głupio zapytam: na rzecz czego? Bo jakoś nie widzę ciekawych opcji w dzisiejszym zielonym. Mamy albo martwe osady, albo szeptane imperium na glinianych nogach czyli Vlo, mamy osady w których tydzień możesz stać i czekać tydzień na kiwnięcie palca, które można by odczytać jako odpowiedź na twoją obecność..A no przepraszam - mamy jeszcze osady, gdzie Bardzo Poważni Ludzie robią Bardzo Poważne Rzeczy..i wytrzymujesz tam góra trzy dni.
Nie widziałaś żadnych ciekawych postaci? Na przykładzie moich postaci można zobaczyć że może być ciekawiej.
- Mia
Przez kilka lat gry? Owszem. Kilka. Kilkanaście.
Część z nich prowadziła grę poważnych, statecznych, zaradnych ludzi. Takich do których idziesz po pomoc. Po poradę. Na które można liczyć.
Ale poza nimi byli też, jak raczyliście ich określić " poduszkowcy".
Kilku z tych postaci już nie ma..
I zdecydowanie nie mam nic przeciwko takiej grze..Ba! Świetnie się w takich sytuacjach bawiłam. A raczej trudno mnie określić mianem infantylnej..Więc może nie w poduszkowcach leży problem, a w tych, którzy potrafią odgrywać w jeden tylko, określony sposób?
Część z nich prowadziła grę poważnych, statecznych, zaradnych ludzi. Takich do których idziesz po pomoc. Po poradę. Na które można liczyć.
Ale poza nimi byli też, jak raczyliście ich określić " poduszkowcy".
Kilku z tych postaci już nie ma..
I zdecydowanie nie mam nic przeciwko takiej grze..Ba! Świetnie się w takich sytuacjach bawiłam. A raczej trudno mnie określić mianem infantylnej..Więc może nie w poduszkowcach leży problem, a w tych, którzy potrafią odgrywać w jeden tylko, określony sposób?
- B.M.T.
- Mia
A przepraszam, jak to się ma do tego?
W kontekście Cechowic..I nie tylko.
W ostatnich czasach, który watek by nie przeglądać - wszędzie ta sama śpiewka.
To już jest nudne - szczerze.
Pokażcie mi ciekawą alternatywę. Pokażcie mi ciekawe odgrywanie, niepoduszkowe.
Gdzie ono? w nudnym i przewidywalnym Vlo? Czy może w tych osadach, w których słychać dialogi kolejnych 2 - 3 osobowych grupek budujących statek/riksze/narzędzia/drogę...I słychać tylko wymieniane surowce i to kto co robi. Zero opisów, zero iskry...
Nudy, mili państwo.
Elm0 wrote:Poduszkowce przejęły władzę.
W kontekście Cechowic..I nie tylko.
W ostatnich czasach, który watek by nie przeglądać - wszędzie ta sama śpiewka.
To już jest nudne - szczerze.
Pokażcie mi ciekawą alternatywę. Pokażcie mi ciekawe odgrywanie, niepoduszkowe.
Gdzie ono? w nudnym i przewidywalnym Vlo? Czy może w tych osadach, w których słychać dialogi kolejnych 2 - 3 osobowych grupek budujących statek/riksze/narzędzia/drogę...I słychać tylko wymieniane surowce i to kto co robi. Zero opisów, zero iskry...
Nudy, mili państwo.
- B.M.T.
- Mia
- B.M.T.
- Shaunri