Wiesci z frontu (ProgD & RD) - dyskusje i komentarze
Moderators: Public Relations Department, Players Department
- mocny92
- marol
- CzerwonyMag
Marol aluzja nie mogła być jaśniejsza
No dobra skończmy te piep*** na temat kolorków. Prawda jest taka że i tak będą zmieniać więc my tutaj nic nie poradzimy. Faktem jest, że teraz się pewnie burzymy bo to kontakt z nowymi rzeczami, ale jak tak powiem szczerze, że już się dotych rur przyzwyczaiłem i czekam na resztę
Wiadomo, że potrzeba trochę czasu by to ogarnąć. Wiadomo też , że i tak nie wszystkim się to spodoba, ale tylko lamy porzucą grę z powodu grafiki, która w cantr jest chyba najmniej istotna. Jeszcze nie było takiego co by wszystkim dogodził...
- OktawiaN :)
- CzerwonyMag
- marol
- marol
- Artur
hahahaha, chyba moja postac zrobila znajomemu taki prezent
no to sie koles ucieszy jak sie dowie co to za buty sa
EDIT: uff, na szczescie to byly jednak zwykle kozaki, takie chyba moga nosic faceci
EDIT: uff, na szczescie to byly jednak zwykle kozaki, takie chyba moga nosic faceci
Last edited by Artur on Sat Jan 06, 2007 2:54 pm, edited 1 time in total.
- CzerwonyMag
- keisha
Dzięki marol, szczególnie za biżuterię.
nie ciesz się tak, moja postać też ma taką ;-) I ma jeszcze kilka innych ubrań po angielsku :P
Chociaż właśnie przed chwilą znowu zajarzałam i już jest przetłumaczona. A nie mogłaby to być kurtka zamiast marynarka?
No i "cotton briefs" zostały bawełnanymi slipami. Nie możnaby z nich zrobić majtek? Bo kobieta chodząca w slipach to jakoś nie pasuje :D
CzerwonyMag wrote:Czyli jedwabną kurtkę/marynarkę nosi mniej niż 4 postaci? Fajnie jedna z moich postaci to szpaner, bo ma taką ;)
nie ciesz się tak, moja postać też ma taką ;-) I ma jeszcze kilka innych ubrań po angielsku :P
Chociaż właśnie przed chwilą znowu zajarzałam i już jest przetłumaczona. A nie mogłaby to być kurtka zamiast marynarka?
No i "cotton briefs" zostały bawełnanymi slipami. Nie możnaby z nich zrobić majtek? Bo kobieta chodząca w slipach to jakoś nie pasuje :D
- robin_waw
marol wrote:LOL, czytajcie co nosicie, bo właśnie znalazłem dwóch cantryjskich mężczyzn noszących:para długich, skórzanych kozaków na szpilkach, z metalowymi sprzączkami po bokach; buty te bardzo przyciągają uwagę
Taka uwaga do tłumaczących by tłumaczyć ubrania przynajmniej te które się da żeby obie płcie mogły je nosić
http://www.akces.biz/oferta/ludowe.html
tu są przykłady kozaków męskich i damskich.