Dla mnie jeszcze większe wyzwanie... Matura. Nie mam zamiaru usuwać postaci

Moderators: Public Relations Department, Players Department
nemo49 wrote:Poczekajcie jak postacie będą miały po czterdzieści lat. Ja juz nie wyobrażam sobie jakiegoś wyjazdu gdzieś bez dostępu do internetu.
CzerwonyMag wrote:No ja sobie jakoś radze...
Dla mnie jeszcze większe wyzwanie... Matura. Nie mam zamiaru usuwać postaci Prędzej moje postaci będą dokarmiane przez klka lat Cantryjskich a ja ustawię on leave... Za dużo wysiłku w nie włożyłem żeby za rok zaczynać od nowa innymi.
raist wrote: Jesli nie mowisz po chinsku to nie wypowiadaj sie u nich na forum. Chyba, ze chcesz podzielic los Saszy.
Pozdrawiam,
Artur wrote:hmm, mozna poswiecac malo czasu a i tak utrzymywac postacie w dobrej kondycji;) ja moge siedziec na cantr np. pol godziny dziennie i tez jest ok;) takze jezeli ktos nie wyrabia z czasem to niech po prostu zwolni tepo u swoich postaci, a nie od razu jakies mysli samobojcze(krzyzyk)...
a matury sie nie bojcie... na studiach jest taka matura co pol roku;) pytania na maturze wymagaja niewiele wiedzy a sporo inteligencji, ja przygotowywalem sie do matury ustnej z polskiego dwa dni, zdalem na max punktow, to kwestia dobrego tematu, a do reszty przedmiotow nie przygotowywalem sie wogole i zdalem w rozszezeniu matme i angielski, niestety oblalem rozszerzona fize, ale komu tam ona potrzebna;) matura to pikus, bo na egzaminach na studiach madrosc gra jaz mniejsza role, trzeba miec wiedze, juz sie nie da nasciemniac;)
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest