Najciekawiej zagrane postacie

Ogólna pozapostaciowa dyskusja pomiędzy graczami Cantr II.

Moderators: Public Relations Department, Players Department

Frankoniusz

Re: Najciekawiej zagrane postacie

Postby Frankoniusz » Thu Feb 26, 2015 12:12 pm

Kiedyś już gdzieś opisywałem, ale:

Erdan Torve - Niegdysiejszy król Lamparciej Łączki. Pod koniec życia wspaniały dziaduszek, który z boku obserwował życie swojego "dziecka". Świetnie uchwycona starość postaci, spokojne wycofanie się z życia, aż do śmierci. Jak dla mnie to jedna z lepszych postaci z jakimi się spotkałem.
psychowico

Postby psychowico » Thu Feb 26, 2015 12:33 pm

Granie Erdanem było przyjemnością, dziękować wszystkim. Ragnar zawsze był dużo bardziej wymagający. I niestety, rzadko trafia w życiu na postacie, z którymi mógłby porządnie się rozkręcić, oby aktualne wydarzenia to zmieniły.
Last edited by psychowico on Thu Feb 26, 2015 3:42 pm, edited 1 time in total.
"Please give us a simple answer, so that we don't have to think, because if we think, we might find answers that don't fit the way we want the world to be."

https://www.kinkykitty.pl
Buka

Postby Buka » Thu Feb 26, 2015 1:42 pm

Frankoniusz wrote:Kiedyś już gdzieś opisywałem, ale:

Erdan Torve -

Miałam okazję obserwować tę postać krótko (jako króla), ale bardzo doceniłam za staranne odgrywanie. Chociaż byłam początkowo trochę zła za zamordowanie mojego.
Wyrazy uznania.
NDS
notized

Postby notized » Thu Feb 26, 2015 2:25 pm

Odnośnie Erdana - fantastyczne było to jak odnosił się do młodych, pokazywał im, że mając dwadzieścia lat wcale nie jest się nikim. No i podziwiam jego cierpliwość do jednej z najbardziej wnerwiających postaciek ze wszystkich, które żyją tam przez ostatnie lata. :twisted:
I'm an agent of Chaos.
Buka

Postby Buka » Thu Feb 26, 2015 3:42 pm

notized wrote:Odnośnie Erdana - fantastyczne było to jak odnosił się do młodych, pokazywał im, że mając dwadzieścia lat wcale nie jest się nikim.

Buahahaha...! Mój młody zginął, bo był traktowany jak dziecko, które nie ma prawa mieć własnych poglądów (nie mowa o wiedzy ooc bynajmniej, nic z rzeczy "gdzieś tam jest większe lepsze miasto") i z buntu przeciw temu narobił sobie problemów.
Ale to dawno było. Ciekawe jak bardzo musiała się sytuacja i tamta postać zmienić.
NDS
psychowico

Postby psychowico » Thu Feb 26, 2015 3:48 pm

Buka wrote:Mój młody zginął, bo był traktowany jak dziecko, które nie ma prawa mieć własnych poglądów (nie mowa o wiedzy ooc bynajmniej, nic z rzeczy "gdzieś tam jest większe lepsze miasto") i z buntu przeciw temu narobił sobie problemów.
Ale to dawno było. Ciekawe jak bardzo musiała się sytuacja i tamta postać zmienić.

Erdan zawsze bardzo poważnie traktował sprawy Królestwa, niezależnie od tego jaką funkcję pełnił. To nie zmieniło się do jego śmierci. A czy był przy tym obiektywny i czy wszystkie jego decyzje były słuszne - jaki człowiek może być tego pewny względem siebie?
"Please give us a simple answer, so that we don't have to think, because if we think, we might find answers that don't fit the way we want the world to be."

https://www.kinkykitty.pl
Dawid
Programming Dept. Member

Postby Dawid » Tue Mar 03, 2015 6:59 pm

Delila! Moja ulubiona postać, jej tygodniowe życie można opisać w czterech linijkach. Uwielbiam, gdy się budzi. I pozdrawiam gorąco.

4630-3.05: Delila mówi: "Cześć. *cicho*"
4629-2.28: Delila mówi: "Cześć. *cicho*"
4626-3.13: Delila mówi: "Cześć. *cicho*"
4624-2.31: Delila mówi: "Cześć. *cicho*"

tak, olałem zasadę czterech dni i nocy
Arteya

Postby Arteya » Tue Mar 03, 2015 7:12 pm

Jak już w Sokołowie siedzimy to dorzucę o Moquezie. Podoba mi się postać wiecznie energicznego staruszka. Czy on w ogóle coś mówi bez wykrzykników? Ale z drugiej strony to jest też troskliwy i każdemu chce dogodzić. Zawsze mi się gęba cieszy jak się odzywa.
Mariposa

Postby Mariposa » Sun Mar 29, 2015 9:01 pm

Ingwa - dosyć młoda postać, ale jej gwiazdkowanie i cała reszta bawi mnie do łez ;)
Buka

Postby Buka » Mon Mar 30, 2015 10:09 am

Mariposa wrote:Ingwa - dosyć młoda postać, ale jej gwiazdkowanie i cała reszta bawi mnie do łez ;)

Nawet widziana niezbyt często zwraca na siebie uwagę, wyróżniająca się wśród młodych, z których większość mam w kategorii "dawnej poniżej przeciętnej". Nie aż zachwyt, ale lajka bym dała.
NDS
Berya

Postby Berya » Mon Mar 30, 2015 1:30 pm

A ja złośliwie nie znam. Grr.
Cara

Postby Cara » Mon Mar 30, 2015 6:31 pm

Berya wrote:A ja złośliwie nie znam. Grr.

Bo Ingwa to dobro reglamentowane...

(ciach)
"After all... it's just a trick. Yes, it's just a trick."
Cara

Postby Cara » Wed Apr 01, 2015 2:30 pm

*przyczłapuje z innego wątku*

Kocham Nenyę!
Ale bynajmniej nie za jej źle odmieniające się imię :?

Za to, że fantastycznie podłapuje sytuacje i humor. Za lekkie wariactwo i szaleństwo. Za przyjazne nastawienie do młodych i tych troszkę juz jakby mniej. O, za cierpliwość też.
"After all... it's just a trick. Yes, it's just a trick."
Myrtlas

Postby Myrtlas » Wed Apr 22, 2015 11:10 am

Raki wrote:Petra (...) Myślę, że Ci dla których znajduje czas wiedzą, że to jedna z najciekawszych postaci z jakimi przyszło im grać.

Tak, zgadzam się, potwierdzam, zakochana jestem wiernie, czy ma dla mnie czas, czy nie. <3 ;)
Myrtlas

Postby Myrtlas » Wed Apr 22, 2015 12:23 pm

Psychowico, z Erdanem przyszło mi grać jedynie pod koniec jego życia, ale patrzyłam z podziwem, gratuluję postaci, chciałabym kiedyś umieć tak odgrywać.

Return to “Ogólne dyskusje”