Pytania.
Moderators: Public Relations Department, Players Department
- KVZ
- Players Dept. Member
Jak narazie to tylko ze zwierząt, chociaż Chrusciej sugerował by można było je także pozyskiwać z ciał ludzkich. Ale moim zdaniem to troche nieetyczne.
Corruption born inside. I'm part of dark side / A.F.K. / We'll steal your dreams and control your minds
https://x.com/MindKiLLERx2088

https://x.com/MindKiLLERx2088

- NiKnight
... jak i też jedzenia itp.
A tak na serio to nie powinno wykorzystywać się zwłok w takich celach, chociaż to ograniczenie. Przy okazji w dość znaczny sposób zmienia postać gry... niestety problem zwłok jest ogromny, mam nadzieję, że to rozwiążą (lub stworzą skrypt, który ograniczałby istnienie zwłok tylko tych, którzy umarli na przykład w wieku ~30 lat lub zostali zabici)

Ni Ni Ni Ni!
Re: Jak wykonac noz?
Hal wrote:Znalazlem troche malych kosci i zastanawiam sie jak z tego moge wykonac noz. Mozecie mi pomoc?
Bardzo prosto. Tworzysz projekt koscianego noza. Wchodzisz w inwentarz, klikasz na gwiazdke przy malych kosciach i transportujesz 100g kosci do projektu. Wchodzisz w projekty i literka P zaczynasz go wykonywac. To wszystko jest proste i intuicyjne - mnie nikt tego nie uczyl!
P.S. Tak bardzo lubisz zaczynac nowe watki Hal? Trzeba bylo zaczac jakosc bardziej ogolnie np. "Z cyklu: jak to wykonac?" Pzdr!
- Hal
Anonymous wrote:Bardzo prosto. Tworzysz projekt koscianego noza. Wchodzisz w inwentarz, klikasz na gwiazdke przy malych kosciach i transportujesz 100g kosci do projektu. Wchodzisz w projekty i literka P zaczynasz go wykonywac.
P.S. Tak bardzo lubisz zaczynac nowe watki Hal? Trzeba bylo zaczac jakosc bardziej ogolnie np. "Z cyklu: jak to wykonac?" Pzdr!
Nie napisales, ze najpierw trzeba wejsc w menu budowa/tools i wybrac bone knife.Ja tez o tym drobnym fakcie zapomnialem gdy pisalem piszac post z pytaniem - w koncu byla 1.00 w nocy

Obsluga Cantr jest daleka a nawet bardzo daleka od intuicyjnej, byc moze juz zapomniales o tym bo zbyt dlugo grasz. Menu gry jest kiepskie i zle zaplanowane nie wspominajac o ogolnym image, nie zmienia to jednak faktu, ze gra bardzo wciaga o ile da sie jej na poczatku szanse.
A co do nowych watkow. Nie wiem skad w Tobie tyle skromnosci, te forum ledwo zipie, trzeba cos na nim pisac. Pisze na kilku forach i nie ma z tym problemu jesli nie powtarzasz teo samego pytania po raz setny.
- CyboRKg
Hal wrote:Nie napisales, ze najpierw trzeba wejsc w menu budowa/tools i wybrac bone knife.Ja tez o tym drobnym fakcie zapomnialem gdy pisalem piszac post z pytaniem
To wydalo mi sie oczywiste, sorki pisalem o 3 w nocy; nawet nie zauwazylem ze jestem niezalogowany

Hal wrote:Obsluga Cantr jest daleka a nawet bardzo daleka od intuicyjnej, byc moze juz zapomniales o tym bo zbyt dlugo grasz. Menu gry jest kiepskie i zle zaplanowane nie wspominajac o ogolnym image
I tu sie mylisz! Gram od niedawna i dla mnie interface jest przejrzysty i intuicyjny od pierwszego dnia!
Hal wrote:A co do nowych watkow. Nie wiem skad w Tobie tyle skromnosci, te forum ledwo zipie, trzeba cos na nim pisac. Pisze na kilku forach i nie ma z tym problemu
To niestety widac...Chyba na zadnym harcorowym, gdzie do bolu przestrzegane sa pewne pisane i niepisane reguly. Podpialem tego posta pod inny temat, bo lubie porzadek. Nie odpowiedzialbym w nowym topiku! Myslisz ze wieksza ilosc tematow bardziej rozwija forum przy tej samej ilosci postow? Ja mysle ze raczej megalomania przemawia przez Ciebie i chec ogladania swojego nicku obok tematu!

- Hal
CyboRKg wrote: Myslisz ze wieksza ilosc tematow bardziej rozwija forum przy tej samej ilosci postow?
Mysle, ze ludzie chetniej pisza w nowych watkach bo tak jest czytelniej. Jak sobie wyobrazasz zadawanie wszelkich pytan wciaz w jednym watku? Czy juz wszyscy, ktorzy beda mieli pytania sa zobligowani do pisania tylko w watku o tytule Pytania? Dla mnie taki porzadek w istocie jest wielkim balaganem.
CyboRKg wrote:Ja mysle ze raczej megalomania przemawia przez Ciebie i chec ogladania swojego nicku obok tematu!![]()
Przeczytawszy moje powyzsze wyjasnienia byc moze zrewidujesz swoje poglady na temat mojej megolomanii.
- PRUT
- Hal
- NiKnight
- Averus Wolfmaster
- CyboRKg
- NiKnight
...aż ma się pomysł by wprowadzić możliwość klonowania
No, w ostateczności mogą być farmy, ZOO czy też rezerwaty. Te ostatnie można tworzyć praktycznie w dniu dzisiejszym, ale wątpię czy ktoś będzie przestrzegał w nich prawa.. no chyba, że strażnikiem przyrody będzie postać uzbrojona w łuk, niekoniecznie maszynowy 

Ni Ni Ni Ni!
- CyboRKg