Monty Python wrote:A teraz sens życia. To nic specjalnego. Bądź miły dla ludzi, unikaj tłustych potraw, czytaj książki, dużo spaceruj i żyj w zgodzie ze wszystkimi.
Dla offtopowców
Moderators: Public Relations Department, Players Department
- in vitro...
- Arucard
-
matt_
Arucard wrote:Właśnie może się jakimiś mądrościami podzielicie z nami?
Chcąc przejść przez ulice rozglądaj się na boki.
Biegnąc staraj się czasem zorientować czy się nie potykasz, wtedy uwazaj na słupy itp.
Myśląc o przyszłości pamiętaj o przeszłości,nie zapominając jednak o tym co jest teraz, by nie zyć marzeniami lub przeszłością.
Nie kupuj komputera w sklepie, sam składaj.
Nie daj się zrobić w konia przy wydawaniu reszty od tego się zaczyna,potem będziesz kozłem ofiarnym juz na zawsze.
Staraj się być bezinteresowny, moze się wydawać nie opłacalne, jednak to nie o to chodzi, będziesz szczęśliwszy, a moze się okazać,ze kiedyś ktoś będzie taki w stosunku do Ciebie, a wtedy unikniesz poczucia winy.
Uzywaj Firefox.
Nie zapominaj do czego dązysz, pamiętaj,ze w gruncie rzeczy mozesz polegać tylko na sobie...
I wiedz,ze jest coś więcej niz materia...módl się jak nie którzy 'Święta Mario, łaskiś pełna, ześlij mi mocnego bełta'
- Artur
pamietaj ze jak idziesz do lozka z panienka na imprezie po pijaku , to mozesz tego qrwa mocno zalowac potem
nigdy nie wyrywaj panienek po cpaniu, bo nie jestes wtedy soba... szanuj matke, bo jak bedziesz bez kasy to tylko ona cie nakarmi... cwicz swoja wytrzymalosc, a nie sile, bo jak ci sie w zyciu nie powiedzie , to wytrzymalosc jest wazniejsza przy napierdalaniu lopata... jezeli interesujesz sie polityka to zawsze glosuj... to narazie tyle, jak bedziecie chcieli wiecej rad to mowcie 
- Chimaira_00
- Leming
- ActionMutante
Pij Perly chmielowe.
Nie obrazaj drecha z nozem.
Nie krytykuj swojej bylej przy dziwczynach.
Nie kupuj kielbasy za 11zl.
Jak masz mozliwosc, pij perly chmielowe.
Nie sikaj do umywalki.
Nie liz zima klamek.
Udawaj zawsze glupszego niz jestes.
Nie bierz amfetaminy, ani zadnej rzeczy ktora jego jest.
Pomagaj menelom (nawet nie wiesz jak Ci to sie moze oplacic).
Nie glosuj na Kaczynskich.
Nie rzucaj na tace (no chyba, ze granaty).
Tyle mi do glowy przyszlo.
Nie obrazaj drecha z nozem.
Nie krytykuj swojej bylej przy dziwczynach.
Nie kupuj kielbasy za 11zl.
Jak masz mozliwosc, pij perly chmielowe.
Nie sikaj do umywalki.
Nie liz zima klamek.
Udawaj zawsze glupszego niz jestes.
Nie bierz amfetaminy, ani zadnej rzeczy ktora jego jest.
Pomagaj menelom (nawet nie wiesz jak Ci to sie moze oplacic).
Nie glosuj na Kaczynskich.
Nie rzucaj na tace (no chyba, ze granaty).
Tyle mi do glowy przyszlo.
All my friends are dead.
You got dragged outta bed,
Now they're buried and they're dead.
- Quijo
- Arucard
- Leming
- ActionMutante
Leming wrote:I - nie - nie zrobię tego nikomu. Nie wprowadzę na to forum mojego starego sporu o wyższość Kasztelana nad Perłą.
A tak na marginesie, to Perelka jakoscia przegonila, wszelkie ogolnokrajowe browary. Lubilem Lecha, ale Heinekena pod inna naklejka nie mam ochoty juz pijac. Najgorsze, ze Perelka jest slabo dostepna w warszawie i ma bezzwrotna butelke
Ma swoja moc (czyt przyjemnosc) piekny smak i kolor... No i sugerowana cena 2,30. Czegorz chciec wiecej?
Moj kumpel jezdzil po Polsce z Kasztelanem i przywozil tego troche w wakacje. Nie przypadlo mi do gustu, mimo, ze przyjemnosci mialo niemalo
All my friends are dead.
- Krzaczasty
Patrze soibie dzis w statystyki, a tam:
Język Gracze Postacie
Rosyjski 0 31
W ruskiej strefie nie ma ani jednej postaci ruskiego gracza
Język Gracze Postacie
Rosyjski 0 31
Wchodząc na ten link pomagasz chronić lasy! Kliknij i uratuj drzewa!
- Arucard
-
nemo49
Krzaczasty wrote:Patrze soibie dzis w statystyki, a tam:
Język Gracze Postacie
Rosyjski 0 31
Mam tam postać i jest to faktycznie międzynarodowa strefa bez miejscowych graczy. Przynajmniej jest cisza i spokój bo mało kto sie odzywa. A jak sie już odezwie łamanym rosyjskim( łącznie ze mną ) to boki można zrywać . Ale samochodu już się tam dorobiłem i szpanuję na całego
- Arucard
A tak z innej beczki:
W dwóch osadach w których miałem postaci był istny wysyp gości typu zabierz-walnij-spieprzaj i w pewnej osadzie spokojna raczej na co dzień postać chciała wyjść ze skóry bo co ubiła/namówiła do powrotu złodzieja,to musiała zapieprzać za następnym "delikwentem".Takie postaci "złodziei" wybitnie mnie wkurzają bo można by zrobić naprawde ładną akcje a jedna z moich postaci ma okazje coś takiego zrobić lecz nie wykorzysta jej bo jest to równy chłop.
W dwóch osadach w których miałem postaci był istny wysyp gości typu zabierz-walnij-spieprzaj i w pewnej osadzie spokojna raczej na co dzień postać chciała wyjść ze skóry bo co ubiła/namówiła do powrotu złodzieja,to musiała zapieprzać za następnym "delikwentem".Takie postaci "złodziei" wybitnie mnie wkurzają bo można by zrobić naprawde ładną akcje a jedna z moich postaci ma okazje coś takiego zrobić lecz nie wykorzysta jej bo jest to równy chłop.
Kto chce stringi w cantr(walić na PM):
Miaua,Arucard,Chimaira,Frogutka,Quijo,Sayuri,Stuff(kto na ircu bywa ten go zna),Sztywna,Isis,Luke,Averus,Jinchuuriki,Miri
Miaua,Arucard,Chimaira,Frogutka,Quijo,Sayuri,Stuff(kto na ircu bywa ten go zna),Sztywna,Isis,Luke,Averus,Jinchuuriki,Miri
Return to “Dyskusje niezwiązane z Cantr”