Bo małomówność to na pierwszy rzut oka przecież..

I łapka w górę, kto pomyślał, że te oczy to za rozumem tak tęsknie

Moderators: Public Relations Department, Players Department
Felixis wrote:Mnie zastanawia ile osób posiadających w opisie postaci włosy "sięgające do ramion"/"spływające na ramiona" itp ma na myśli faktycznie ramiona (część ręki od barku do łokcia), a nie barki
Felixis wrote:Mnie zastanawia ile osób posiadających w opisie postaci włosy "sięgające do ramion"/"spływające na ramiona" itp ma na myśli faktycznie ramiona (część ręki od barku do łokcia), a nie barki
"Dobrze zbudowany, wysoki mężczyzna. Ma czarne włosy, i takiego koloru brodę. Czarne, gęste brwi okalają piwne oczy."
anomalia wrote:"Dobrze zbudowany, wysoki mężczyzna. Ma czarne włosy, i takiego koloru brodę. Czarne, gęste brwi okalają piwne oczy."
Zastanawiam się, czy gracz myli brwi z rzęsami, czy postać ma po prostu brwi wokół oczu.
Jest ona drobnej postury za to wysoka i kobieco zaokrąglona
L**** wrote:mam i dobre i złe postacie (...) ale przeciez nie będę grała sama ze sobą
dariusz71 wrote:Jest ona drobnej postury za to wysoka i kobieco zaokrąglona
notized wrote:Cantryjska norma - każda istota płci żeńskiej jest drobna, ale biust i biodra są obecne, często aż w nadmiarze. Oczywiście jędrne. Apetyczne. Kuszące.
mru wrote:To przychodzi chyba trochę tak falami - jak wszędzie naokoło widzi się te krągłe niewiasty kusząco wymachujące biodrami i całą resztą, to aż kusi, żeby stworzyć brzydkiego chudzielca dla odreagowaniaA później odbija w drugą stronę.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest