Najciekawiej zagrane postacie
Moderators: Public Relations Department, Players Department
- in vitro...
- psychowico
Re: Najciekawiej zagrane postacie
in vitro... wrote:żul z Oorc
wali biedą na kilometr
Hoho, jeszcze żyje? Z piętnaście lat temu moją postać wkurzał.
"Please give us a simple answer, so that we don't have to think, because if we think, we might find answers that don't fit the way we want the world to be."
https://www.kinkykitty.pl
https://www.kinkykitty.pl
- in vitro...
- B.M.T.
Mój żebrak na Oorc właśnie podostawał sporo alkoholu. Ciekawe...
- Leinades
Hmm...
Bazinga z E.M. - Za wybuchowość i dobre poczucie humoru, które rozbudza zawsze nawet największych śpiochów
Malwa z T. - Za to, że jest jedyną znośną postacią-dzieckiem i ma ciekawe/szalone pomysły
Bazinga z E.M. - Za wybuchowość i dobre poczucie humoru, które rozbudza zawsze nawet największych śpiochów

Malwa z T. - Za to, że jest jedyną znośną postacią-dzieckiem i ma ciekawe/szalone pomysły
- Jutrzenka
Pewnie powtórzę sporo postaci ale :
Gleb - nie dało się nie zauważyć i pominąć tego gościa jak się było we Vlo. Poza tym bardzo sympatyczny.
Yang - działał na nerwy i jestem w szoku że z taką łatwością wszystkich wkurza.
Stefan - swego czasu był bardzo aktywny, udawało mu się wciągnąć do współpracy wielu zamordków i sprawić by każdy ich poznał i polubił tak jak on sam
Heri - jest specyficzny, zwłaszcza jego poczucie humoru, niestety bywałam po drugiej stronie barykady i wówczas trochę mi to przeszkadzało. Ale jak najbardziej pozytywnie !
Gleb - nie dało się nie zauważyć i pominąć tego gościa jak się było we Vlo. Poza tym bardzo sympatyczny.
Yang - działał na nerwy i jestem w szoku że z taką łatwością wszystkich wkurza.
Stefan - swego czasu był bardzo aktywny, udawało mu się wciągnąć do współpracy wielu zamordków i sprawić by każdy ich poznał i polubił tak jak on sam

Heri - jest specyficzny, zwłaszcza jego poczucie humoru, niestety bywałam po drugiej stronie barykady i wówczas trochę mi to przeszkadzało. Ale jak najbardziej pozytywnie !
- Buka
Sabina F. z ZS - Trudno opisać bez podawania konkretów. Między innymi za czapkę.
NDS
- Jutrzenka
Zgadzam się z Buką. Sabina jest fenomenalna. Jak miałam gorsze dni to właśnie ta postać była mi jak miód na duszę. Mało gdzie można spotkać się z taką troską o każdy szczegół i każdego ludzia 

-
Buka wrote:Sabina F. z ZS - Trudno opisać bez podawania konkretów. Między innymi za czapkę.
Uparta służbistka, to pierwsza myśl. Nie mniej fakt... ciekawa postać.
-
Mnie osobiście podobał się Tsenre, jego koncepcja dla Bojvingów. Nieźle mu szło nawet, w Bojholmie zrobiło się odrobinkę ciekawiej... Przynajmniej dopóki nie zrobiono mu operacji plastycznej toporami.
Lepiej spłonąć niż dać się rozwiać przez wiatr...
- Buka
Legalus wrote:Mnie osobiście podobał się Tsenre, jego koncepcja dla Bojvingów. Nieźle mu szło nawet, w Bojholmie zrobiło się odrobinkę ciekawiej... Przynajmniej dopóki nie zrobiono mu operacji plastycznej toporami.
Był wkurzający. Nie przeczę, że mógł być ciekawy, ale tamten pomysł... daj spokój. Operacja była konieczna.
NDS
- Marcia
A jaka to koncepcja?
- BZR
Legalus wrote:Mnie osobiście podobał się Tsenre, jego koncepcja dla Bojvingów. Nieźle mu szło nawet, w Bojholmie zrobiło się odrobinkę ciekawiej... Przynajmniej dopóki nie zrobiono mu operacji plastycznej toporami.
Ciekawe czasy;) Szkoda, że zawsze mnie omijają
-
Nie wszyscy przepadają za zmianami, nawet jakby miały wyjść na lepsze. Taka skostniała natura.
- in vitro...