Pytania.
Moderators: Public Relations Department, Players Department
- CyboRKg
-
- Drax
Drax wrote:Mam nadzieje jednak że szybko to wyjaśnią, bo np. mojego posta w ktorym oskarżyłem kogoś o uprzykrzanie gry, jak i posta o nieedytowalne notki lamiace zasady zignorowali.
To co mowilem wczesniej sie zgadza. Napisalem im w temacie o lamaniu zasad dokladnie co robil i jak lamal zasady, lecz widze ze nic z tym nie zrobili - gosc wpadl do Vlyryan, podniosl z ziemi marchew i ucieka dalej... Moze ktos wstawilby sie za tym, bo trzeba cos robic z takimi ludzmi, zeby w koncu przestali psuc klimat gry.
- marol
- Animated
- marol
- CyboRKg
Drax wrote:Drax wrote:Mam nadzieje jednak że szybko to wyjaśnią, bo np. mojego posta w ktorym oskarżyłem kogoś o uprzykrzanie gry, jak i posta o nieedytowalne notki lamiace zasady zignorowali.
To co mowilem wczesniej sie zgadza. Napisalem im w temacie o lamaniu zasad dokladnie co robil i jak lamal zasady, lecz widze ze nic z tym nie zrobili - gosc wpadl do Vlyryan, podniosl z ziemi marchew i ucieka dalej... Moze ktos wstawilby sie za tym, bo trzeba cos robic z takimi ludzmi, zeby w koncu przestali psuc klimat gry.
Tez pisalem tam i do nich na PM i bezposrednio do PD. Bez odzewu. Na forum tylko jeden raz sie odezwal, ze sledztwo rozpoczete. Mysle ze polska strefa traktowana jest po macoszemu, a interweniuja i usuwaja notki tylko u siebie...

Drax - ten gosc we Vlyryan nie zlamal zasad (moze o lokacje wczesniej tak), po prostu ukradl i ucieka. Za to Ty zlamales zasade 4 dni

Sa watki na forum o nielegalnych notkach czy tez szalonych samobojcach, tylko nie wiem czy jest sens tam pisac. Z moich doswiadczen wynika ze nie. Moze nowy czlonek PD - KeVes zrobi wreszcie troche porzadku w polskiej strefie?
brunetka wrote:hmmm.... a ty nie jestes taki twardy jak na obrazku, a nicka wybrałes z przekory?
- Raist
- CyboRKg
- Drax
- Raist
- KilDar
dokładnie... jak byłeś w jednej większej osadzie, to tak jakbyś już był wszędzie
prawa, konstytucje, zakazy polowań to pryszcz... zachowania mieszkańców są teakie same...
może w zakonie trochę inaczej bo tam sie tłuką non stop dla treningu...
odnoszę wrażenie, że postacie u władzy to wszędzie tych samych kilku graczy...

prawa, konstytucje, zakazy polowań to pryszcz... zachowania mieszkańców są teakie same...
może w zakonie trochę inaczej bo tam sie tłuką non stop dla treningu...
odnoszę wrażenie, że postacie u władzy to wszędzie tych samych kilku graczy...
Matix wrote:Nie grałem w Cantra przez najbliższe pięć minut
- KVZ
- Players Dept. Member
Averus Wolfmaster wrote:A więc ktoś wlazł mi na konto i skasował je. Szkoda.
A może byłem takim kaleką, że sam je usunąłem? Wątpie, w końcu po wyłączeniu On Leave/skasowaniu mogłem jeszcze grać...
Edit: wie ktos o której godzinie i którego dnia moje postacie pożegnały świat? To pomoze stwierdzic czy to ja czy ktoś inny.
Dostałem też podobną wiadomość od Chrisa w tej sprawie. Napisał mi też, że IP podczas unsubskrypcji było spod tego samego polskiego isp, z którego się normalnie logowano na to konto. Więc prawdopodobnie to nie było włamanie, a jedynie Twoja nieuwaga. Do podanego czasu powinneś chyba dodać 7 godzin różnicy w strefach czasowych (tak napisał Chris). Konto łatwo można skasować przez nieuwagę. Wystarczy, że pomylił Ci się przycisk wylogowania z przyciskiem unsubskrybcji i kliknełeś na potwierdzenie które jest w podobnym miejscu. Może przez tą przerwe zapomniałeś jak wygląda przycisk wylogowania się. Z tego co napisał Chris wnioskuję, że nie pozostaje Ci nic innego jak utworzyć nowe konto, do czego namawiam i życzę więcej uwagi na przyszłość.
Michal wrote:Muszę jeszcze raz podkreślić,że to prawie niemożliwe,by samemu sobie skasowac konto,bo to na pewno nie jeden guzik i na 80% wysyłają potwierdzenie mailem z dwoma linkami,kasuję,lub nie!
Nie jeden guzik, ale dwa i nie ma konieczności potwierdzenia przez email. Powinno być chociaż potwierdzenie przez podanie własnego hasła, a potwierdzenia email były by idealnym zabezpieczeniem, bo w przypadku włamania, włamywacz by komuś skasować konto musiał by także mieć dostęp do jego skrzynki email.
Tutaj zacytuję wycinki z dyskusji z angielskiego forum jak komuś się dwa razy źle klikneło na tym przycisku:
Pirate Lass:
HELP!!!!!! *cries in anguish*
My mouse double clicked at the wrong spot and time and I DELETED MY ACCOUNT.
Is there ANYTHING that can be done....... *weeps*
That's almost two years and some very involved and influential characters
Mavsfan911:
Well, it's not "easy" but if you space out and hit the wrong button a couple times, it's not hard to do.
You gotta click the "X" button at the bottom, in between the log out and new character buttons, then you need to confirm you're unsubscribing.
trage:
Yes the problem is that they are at the exact same place if you scroll down enough so she double clicked the first one loaded the page really fast and the second one deleted the account.
jeslange:
Heather, I honestly don't know if an account can be brought back. If so, likely only the GAC can do it. Either way, someone with more knowledge should respond to your problem very soon.
InsaneIrony
Maybe you should have to put in your password before you unsubscribe. That should solve the clicking problem.
trage
Yeah I like that in most games I play, it always asks you your password so if other people find your game up they can't just delete your account and be jerks about it
Pirate Lass
Unfortunately I've been told nothing can be done.
Więc lepiej uważajcie na ten przycisk (taki duży przycisk z X obok przycisku wyloguj się na stronie po zalogowaniu) i nie sprawdzajcie jak on działa, bo jeszcze ktoś dostanie zawału (w grze i w realu)
Jeden temat na temat tego przycisku: http://www.cantr.net/forum/viewtopic.php?t=3485
Temat z sugestią, by ten przycisk przynajmniej do czasu, aż unsubskrybcja będzie trudniejsza, został przeniesiony w inne miejsce: http://www.cantr.net/forum/viewtopic.ph ... 668#110668
Animated wrote:czy czlonkowie zespolu Cantr, tacy jak KeVes lub marol maja swoje postacie w grze?
Zazwyczaj mają. Ja mam 15 postaci. Nawet Jos grał swojego czasu, może nawet nadal od czasu do czasu gra. Jednak gdy ktoś jest aktywny w składzie Cantr to może nie mieć tyle czasu na granie swoimi postaciami co normalny gracz.
CyboRKg wrote:Moze nowy czlonek PD - KeVes zrobi wreszcie troche porzadku w polskiej strefie?
Musicie być trochę cierpliwi. Trochę to potrwa zanim przejdę odpowiednią praktykę w PD. Postaram się najlepiej jak będę mógł. Z tym graczem co rozrzucił tyle notek postaram się coś zrobić. Mam już na niego namiary, bo moja postać go widziała, więc łatwo będzie dojść który gracz za nim stoi.
Corruption born inside. I'm part of dark side / A.F.K. / We'll steal your dreams and control your minds
https://x.com/MindKiLLERx2088

https://x.com/MindKiLLERx2088

-
- CyboRKg
Raist wrote:Jedna rzecz bardzo razi na nowych wyspach. Mozna na nich znalezc zywcem skopiwoane prawa i konstytucje miast starej wyspy. Az mnie bierze niesmak jak widze takie cos.
Jezeli widze na jednej wyspie notki zywcem zerzniete z lokacji na innej wyspie - natychmiast je podnosze. To samo tyczy map graficznych z obrazkami nie umieszczonymi na serwerze Cantr. Najgorsze jest to, ze malo kto reaguje na lamanie zasad

brunetka wrote:hmmm.... a ty nie jestes taki twardy jak na obrazku, a nicka wybrałes z przekory?