Grupa wsparcia - pomoc dla uzaleznionych

Ogólna pozapostaciowa dyskusja pomiędzy graczami Cantr II.

Moderators: Public Relations Department, Players Department

Matix

Postby Matix » Thu Nov 16, 2006 5:46 pm

drmartin wrote:jestem uzalezniony...

dopiero dzis to odkrylem...

traktuje niektore postacie osobiscie...

moja wola jest slaba...

cierpie bo zabito mi postac...

ach jak cierpie...

:(

"Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie jak go wskrzesić" Albert Einstein

:D

Jeśli myślicie, że jesteście uzależnieni... to nie wiecie co to nałóg... Nie wiecie... o nie... (mówi to autor około dwóch wielkich książek, który pracuje właśnie nad trzecią i to tylko dla Cantra...)
http://www.matix.salon24.pl
Miaua

Postby Miaua » Fri Nov 24, 2006 9:38 am

A mnie sie dzisiaj snilo, ze byłam swoją postacią :shock: I świat dookola był ciemnozielony...
Kamienny znak: I'm the Devil, I love metal!
Kamienny znak: Dzięki, Marolu Wielki Bardzo!

Image
CzerwonyMag

Postby CzerwonyMag » Fri Nov 24, 2006 9:44 am

Miaua wrote:A mnie sie dzisiaj snilo, ze byłam swoją postacią :shock: I świat dookola był ciemnozielony...

Dopiero dzisiaj miałaś taki sen? Dziewczyno... Całe życie przed Tobą... Niedługo będzie opracowywać plan rozwoju osady X podczas egzaminu ustnego, wypróżniając się w toalecie czy sadząc ogórki w ogródku :P Jeszcze wiele się w Tobie zmieni. Obserwuj kolor skóry - im bardziej zielony - tym lepiej... Chociaż Ci co siedzą w tym niezielonym świecie mogą Cię wysłać do jakiegoś zakładu albo zarzucać że za dużo czasu siedzisz przed kompem. Nie przejmuj się! :P
"ImageCzlonek Federacji RP - odgrywaj z nami"

Image
Miaua

Postby Miaua » Fri Nov 24, 2006 9:53 am

CzerwonyMag wrote:
Miaua wrote:A mnie sie dzisiaj snilo, ze byłam swoją postacią :shock: I świat dookola był ciemnozielony...

Dopiero dzisiaj miałaś taki sen? Dziewczyno... Całe życie przed Tobą... Niedługo będzie opracowywać plan rozwoju osady X podczas egzaminu ustnego, wypróżniając się w toalecie czy sadząc ogórki w ogródku :P Jeszcze wiele się w Tobie zmieni. Obserwuj kolor skóry - im bardziej zielony - tym lepiej... Chociaż Ci co siedzą w tym niezielonym świecie mogą Cię wysłać do jakiegoś zakładu albo zarzucać że za dużo czasu siedzisz przed kompem. Nie przejmuj się! :P

Ale ja gram od stosunkowo niedawna :P

A na poczatku przyszłego miesiaca ogłaszam bankructwo gdyż albowiem moja Nokijka bardzo fajnie wyświetla Cantr... Tylko boje sie, ze cos kiedys zle wcisne bo nie wszystkie obrazki sobie skeszowalam. Komunikator z wifi tez sie niezle sprawdza pod koldrą ale strona z projektami cos sie tnie... *drapie sie po glowie*

Image
Susel

Postby Susel » Fri Nov 24, 2006 9:57 am

:shock:
Lozeszty... To jest chyba wspolne u wszystkich uzaleznionych bo ja tez mialem kiedys taki sen, pare miesiecy temu ale mialem... :shock:

Co ten Cantr robi z ludzmi...

A moze to poprostu znak, ze wlasnie sie wchodzi w najdoskonalsza faze rozwoju czlowieka - Homo Cantrus... :wink:

Aha, i porada dla wszystkich uzaleznionych - poswieccie sobie w oczy (moga byc nawet zamkniete) czerwonym swiatlem, tak ze 2-10 minut... ( :P ) A potem tylko sie rozejrzec... :D
ImageImage
Tak, mam za dużo wolnego czasu i rejestruje się do wszystkiego...
Szopen

Postby Szopen » Fri Nov 24, 2006 9:57 am

Taaa... A jak spadnie snieg, bedzie mial rozowawy odcien - od ciaglego patrzenia w zielony monitor ;)
Miaua

Postby Miaua » Fri Nov 24, 2006 10:01 am

A ja mam zieloną tapetę na pulpicie... :roll:

Image
Elm0

Postby Elm0 » Fri Nov 24, 2006 7:20 pm

*przejęty* A mi się nigdy nie śnił zielonkawy świat, za to śniła mi się gra - połączenie Cantr, Morrowinda, Heroesów, L2 i Majesty :shock:
I don't know but I've been told,
Deirdre's got a Network Node.
Likes to press the on-off switch,
Dig that crazy Gaian witch!
Khe

Postby Khe » Sun Nov 26, 2006 3:45 pm

Nic mi sie nie snilo, nie mysle o tym caly czas jak nie siedze przy kompie... ale siedze przy tym juz ponad rok (poczatek lipca 2005), a na mailu mam kilkaset raportow (brakuje mi chyba tylko 4)... No i po raz pierwszy od bardzo dlugiego czasu zabraklo mi minutek na kilka godzin przed resetem ;)
Tak, mozna to nazwac uzaleznieniem, ale na szczescie takim malym. Moglbym przestac grac chocby i dzis, ale po co? ;) Zaraz bym sobie z nudow znalazl jakas inna gre, a ze musialbym najpierw przejsc przez setki nudnych, to juz wole zostac przy tej ;)
CzerwonyMag

Postby CzerwonyMag » Sun Nov 26, 2006 3:52 pm

Khe wrote:Moglbym przestac grac chocby i dzis

Każdy uzależniony tak mówi...
"ImageCzlonek Federacji RP - odgrywaj z nami"

Image
Snake

Postby Snake » Thu Mar 01, 2007 10:11 pm

hahahaha :D wróciłem, całkiem na nowo uzależniony! :twisted:
<snake> that means Cantr on christmas xD
<EchoMan> Well. I would like to think so. ;)
Kalsiver

Postby Kalsiver » Thu Mar 01, 2007 10:23 pm

Już ? Jeszcze >? WoW !
Ty to szybki jesteś !
Image
ActionMutante wrote:Ja tam nie musze sie to zadnego poziomu znizac... Czesto i gesto klne, wiec na forum nie udaje swietoszka i jak cos mnie wk***ia to o tym mowie...
domeq

Postby domeq » Fri Mar 02, 2007 8:29 am

CzerwonyMag wrote:Dopiero dzisiaj miałaś taki sen? Dziewczyno... Całe życie przed Tobą... Niedługo będzie opracowywać plan rozwoju osady X podczas egzaminu ustnego, wypróżniając się w toalecie czy sadząc ogórki w ogródku :P Jeszcze wiele się w Tobie zmieni. Obserwuj kolor skóry - im bardziej zielony - tym lepiej...

Jee, nie jestem sam! :wink:
Miaua

Postby Miaua » Fri Mar 02, 2007 9:21 am

Do zielonego koloru pulpitu dołozylam wycentrowaną, małą, zieloną, uśmiechniętą buźkę 8)

Potem umarl mi dysk :evil:

Image
tehanu

Postby tehanu » Fri Mar 02, 2007 9:30 am

a ja od jakiegoś czasu myślę o zielonym kubku do herbaty, obowiązkowo z cantryjską buźką... 8) chcielibyście taki...? :wink:

Return to “Ogólne dyskusje”