To jest już chyba bardziej klimatyczne co nie...

Moderators: Public Relations Department, Players Department
Artur wrote:... np. "uderzylem go za 44%, .."
mnie też to wkurza. a można by temu dość łatwo zaradzić. zmieńcie te cholerne "projekty" na "czynności"!!!Milo wrote:A mnie wkurza przenoszenie do gry takich technicznych określeń jak "lokacja" czy "projekt". Zawsze staram się pisać: "skończ to pole kukurydzy" czy coś w tym stylu ale z jednej strony często jednak brakuje mi słów a z drugiej zdarza się że ludzie nie rozumieją...
Nie jest, ale jak powiesz "garść" albo "z 5 kilo" to i tak trzeba potem uściślić. Chyba że ktoś wprowadzi nowe jednostki, np. garść = 5g, itp.NiKnight wrote:Sypanie ilością surowców co do grama jest czy nie jest klimatyczne?
X: Swego czasu Kormak dowodzil, ze nie mozna rozmawiac i pracowac jednoczesnie. Podobno srubki wypadaja z rak w takich sytuacjach *mruga*
Z: wiesz...moze pracować i rozmawiać się da... ale myśleć i rozmawiać już na pewno nie... nie w jego przypadku *uśmiecha się złośliwie*
Averus Wolfmaster wrote:Wszyscy którzy parszywie wykorzystuja wady gry do uprzykrzania zycia innym... Wszyscy którym wydaje się, że jak czegos nie ma zapisanego w prawach to robiąc to sa bezkarni. Powyższe pewnie spowoduje rozpoznanie mojej postaci, może nie, ale pluje na to. Pozdrawiam pewnego przemiłego pana...
Averus Wolfmaster wrote:Wszyscy którym wydaje się, że jak czegos nie ma zapisanego w prawach to robiąc to sa bezkarni.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest