Odeszli... [*]

Ogólna pozapostaciowa dyskusja pomiędzy graczami Cantr II.

Moderators: Public Relations Department, Players Department

Sasza

Re: Odeszli... [*]

Postby Sasza » Thu Mar 08, 2012 3:59 pm

Ok, wierzę; nic zresztą szczególnego nie było. :)

Szkoda też że wyszło tak z tym Orionem, bo trzeba było zaczekać od nowa. Wszystko Orion miał zapewnione, ludzi na których mógł liczyć, a okazał się następną postacią/tzw.polaczkiem, który nagle ukradł wszystko i popłynął.
Najlepsze forum ezoteryczne na świecie.
Koralat

Postby Koralat » Wed Mar 14, 2012 9:27 pm

Ostatnio robiłam czystki na koncie - brak czasu, weny etc...

Podziękowania dla wszystkich graczy, z którymi miałam przyjemność grać przez te wszystkie lata cantryjskie.

Genuine z Sewilli,
Ann mieszkanka Słoniowych Wzgórz, zmarła w Jastrzębim Borze,
Bee z Portu Rzemiosł,
Evie bądź Allanna ostatecznie z Taurii.

Do tego dochodzą wcześniejsze, pomniejsze jednostki, o których nie warto wspominać, albo nie trzeba...

Jeszcze raz dziękuję.
There's a light at each end of this tunnel,
You shout 'cause you're just as far in as you'll ever be out
And these mistakes you've made, you'll just make them again
If you only try turning around.
psychowico

Postby psychowico » Thu Mar 15, 2012 7:38 am

Szkoda Bee.. A Evie? Chyba ją pamiętam.. Ale to już jakiś czas temu.. Czy Evie miała problemu z mówieniem?
"Please give us a simple answer, so that we don't have to think, because if we think, we might find answers that don't fit the way we want the world to be."

https://www.kinkykitty.pl
Koralat

Postby Koralat » Thu Mar 15, 2012 8:49 pm

Nie, Evie była całkiem sprawnie mówiącą osobą... chyba, że masz na myśli ostatni jej okres w życiu, gdy nie chciało jej się w ogóle mówić... :roll:
There's a light at each end of this tunnel,

You shout 'cause you're just as far in as you'll ever be out

And these mistakes you've made, you'll just make them again

If you only try turning around.
psychowico

Postby psychowico » Fri Mar 16, 2012 10:47 am

Nie, chyba myślałem o kimś innym. Ale chyba Evie też miałem okazję spotkać, bywała moja postać w Taurii kilka razy, nawet zabrała stamtąd trochę młodych.
"Please give us a simple answer, so that we don't have to think, because if we think, we might find answers that don't fit the way we want the world to be."

poziomek90

Postby poziomek90 » Sat Mar 17, 2012 11:58 am

Kolejne krzyże czy działania PD? Niezły pogrom był
Racja jest jak dupa. Każdy ma swoją... / Reason is like ass. Everybody have their.
Józef Piłsudski
psychowico

Postby psychowico » Sat Mar 17, 2012 12:05 pm

Podejrzewam, że krzyże. Miejmy nadzieję, że odezwie się do nas na forum..

Sasza

Postby Sasza » Sat Mar 17, 2012 12:44 pm

Wiosna pełną gębą.

Jeśli ktoś ma za dużo postaci, za dużo go angażują, to proponuję aby pomyślał o usunięciu tylko części swoich postaci. Jeśli dobrze umotywuje prośbę do PD/GAB, to pewnie pomogą.

A jeśli faktycznie gracz już nie ma serca do gry, ciągnie długo pół-żywe postacie, to walcie krzyża i wracajcie za jakiś czas pełną parą! :)
Najlepsze forum ezoteryczne na świecie.
oxyquan

Postby oxyquan » Sat Mar 17, 2012 1:20 pm

A nie był to czasem jeden gracz z kilkoma kontami? Albo kilku współpracujących pozapostaciowo? To trochę dziwne, jeśli w dziewięcioosobowej osadzie umiera pięć osób w ciągu godziny.
psychowico

Postby psychowico » Sat Mar 17, 2012 1:25 pm

Ja mam na myśli akurat osobę która umarła pojedynczo i wiem, że to jeden z graczy pojawiających się na forum

Bazia

Postby Bazia » Sat Mar 17, 2012 3:23 pm

Dalej padają. Toż to jaki armagiedon! Cóż w końcu mamy 2012..:)
ல I sit beside the fire and think of how the world will be when winter comes without a spring... ல
Shadowly

Postby Shadowly » Mon Mar 19, 2012 12:58 am

Ano odeszło sporo postaci, na pewno 30. Ponieważ ja i moja Dziewczyna zrobiliśmy wielkie X.

A właśnie, gdyby akurat ktoś znał jedną z moich postaci prosił bym o msg na pw. Miałbym pewną prośbę...
Image
Sopel_1

Postby Sopel_1 » Mon Mar 19, 2012 6:34 am

Shadowly wrote:Ano odeszło sporo postaci, na pewno 30. Ponieważ ja i moja Dziewczyna zrobiliśmy wielkie X.

:evil:
psychowico

Postby psychowico » Mon Mar 19, 2012 8:54 am

Shadowly, zginęło parę osób przy mnie - ale nie wiem, które są Twoje postacie. Ani kto był Twoją dziewczyną. Bardzo mi przykro z powodu waszego odejścia, powodzenia na dalszej, nie-Cantrowej drodze.

Shadowly

Postby Shadowly » Mon Mar 19, 2012 9:52 am

Ogółem nasze postacie raczej łatwo poznać. "X" Nastąpił w piątek wieczorkiem. Wpierw głównie żeńskie postacie padły, a po jakimś czasie moje. Przespałem pierwszego krzyża więc nie zrobiliśmy tego razem :P Ale ogólnie to w piątek wieczorem w kilku miejscach mógłby być pogrom. Ponieważ mieliśmy sporo postaci w bliskich okolicach.

Moge podać literki:
M...
N...
R...
C...
A...
D...
D...

To jest część literek tak które pierwsze mi do głowy przychodzą. Wyspa duchów rządzi. Może to jakaś sugestia ;)

@EDIT: Tak dodaje na koniec posta, ponieważ może by ktoś się odezwał więc od razu przybliżę sytuację. Ogólnie trafione postacie w jednym miejscu były zupełnie u fabularyzowane. PD wszystko wiedzieli że mamy kilka postacie bo wielokrotnie do nich pisałem że popełniłem pomyłkę ;) No i miałem też w osadach osoby odpowiadające czasem za karmienie, bądź za wydawanie rzeczy wszystkim więc po każdej takiej akcji też leciała wiadomość. Ogólnie oprócz jednego miejsca zamieszkania, brak kontaktu raczej. Chyba że rozmowy.
Image

Return to “Ogólne dyskusje”