Poziomkowe żale

Ogólna pozapostaciowa dyskusja pomiędzy graczami Cantr II.

Moderators: Public Relations Department, Players Department

Leinades

Re: Jak on/ona mnie wkurza...

Postby Leinades » Sun Dec 16, 2012 3:24 pm

No to rób, ale swoimi czynami nie psuj gry innym <- czy to mniej więcej tak brzmiał Twój tekst?
ImageImageImageImage
ImageImage
poziomek90

Postby poziomek90 » Sun Dec 16, 2012 3:40 pm

Będę psuł tym cholernym wazeliniarzom i robotom. A wiesz dlaczego? Bo mogę
Racja jest jak dupa. Każdy ma swoją... / Reason is like ass. Everybody have their.
Józef Piłsudski
adzio777

Postby adzio777 » Sun Dec 16, 2012 5:07 pm

A wiesz dlaczego zabili twoją postać w Porcie Karoliny, czy na D? Czy jeszcze wszystkie inne pozabijane? Poza tym, że były głupie, łamały prawa, i żyć się z nimi nie dało? Bo mogli 8) Dlatego nie truj dupy jak skrzywdzona panienka, którą gnębi kółeczko różańcowej adoracji, tylko zacznij grać tak, jak się w cantra gra. Wszystkie twoje postacie można poznać po identycznym debilnym zacietrzewieniu. Ich wypowiedzi czyta się jak twoje posty. I nie ważne, czy gra normalnie inaczej, czy zarządza miastem, czy pływa. Jak pojawia się jakaś spina, kłótnia z kimś innym, cztery, do pięciu wypowiedzi i na oko widać, czy to poziome czy nie. Nikt inny nie jest gnębiony, poniewierany, a co ważniejsze, nikt inny nie płacze nam tu publicznie (bo może) jaki to jest maltretowany przez grupę trzymającą władzę. Weź jakiegoś swojego kumpla, pokaż mu logi z tego jak ty się zachowujesz, a będziesz miał obiektywną opinię, czy słusznie cię zaciukali, czy nie. No, może kumpla nie, ale pokaż komukolwiek takie logi, a myślę, że w większości przypadków ludzie to czytający będą się dziwili, nie temu, że twoja postać została zabita, ale temu, że tak późno. Będą pełni podziwu, że ktoś tak długo wykazywał cierpliwość.

Najzwyczajniej w świecie wszystko twoje Duchy Bo Mogą Poziomka są tak beznadziejnie podobne do ciebie na forum, że z nimi grać się nie da. Tu gdyby postujący mieli jak, już dawno byś miał bana. Tam mogą, dlatego nie żyjesz. Czysta logika
Yang

Postby Yang » Sun Dec 16, 2012 5:32 pm

poziomek90 wrote:Jeśli mówię głupoty i jest to aż nad wyraz widocznie, to może po prostu trolluję tych naprawdę głupio myślących?
Napisałem, że charakter przenika, a nie jest identyczny. Wniosek, że używam wiedzy OOC, więc IRC mnie zabija, jest śmieszny.
Mam swoje miejsca i mieszkam w kilku nieswoich, ale dlaczego miałoby mi to przeszkadzać w narzekaniu na kretynów? Posiadanie jaj, o którym napisałeś w poprzednim poście, to walka z problemami, choćby przez ich uwidocznienie na forum, a nie spierdalanie do innego miejsca, jak to robi większość ciot w tej grze

Leinades, tak trudno pomyśleć, że nie interesują mnie twoje wywody z czapy? Co mi z twoich struktur? Wolę robić co własnego i to robię, ale o kretynach i tak będę pisał

Wobec powyższego oświadczenia można wyciągnąć jedynie dwa możliwe wnioski. Albo jesteś wyjątkowym głupcem, albo trollem. Chociaż przychodzi mi do głowy jeszcze jedna myśl. Może połączenie obu opcji? To będzie najbardziej prawdopodobne.
Tak poziomku, dawałem ci większe fory ze względu na dawne dzieje w crepie. Jako twój dowódca w VVV wiedziałem jednak, że nie jesteś osobą spolegliwą. Tam też była "grupa trzymająca władzę", czy też grupa masterkardów, którzy wydawać by się mogło, że wygrywają całą grę. A jednak udało się doprowadzić do tego, że zjednoczyliśmy się i teoretycznie słabszy sojusz wjechał na rdzenne adminów i ich przyjaciół. Aż musieli pokombinować z grą by to zmienić, by ratować się przed zagładą. Jednak nie zrobiliśmy tego smarcząc do rękawa, tupiąc nóżką i wrzeszcząc wniebogłosy, jacy to admini są źli i niedobzi. Cóż niewielki miałeś w tym udział, ale niektórych bitw byłeś świadkiem a poniekąd nawet uczestnikiem. Jeśli byś naprawdę chciał coś zmienić, to jaki to problem odpłynąć z miejsca w którym źle cię potraktowano, zebrać grupę rzezimieszków i napaść na to miejsce, które tak bardzo tej postaci się nie podoba? Ale jak już została zabita to mówi się trudno, przeminęło. Inne postacie przecież nie mają pojęcia o tym, a informacji z forum i tak nie można wykorzystać w grze, więc przepadło. Tak więc następnym razem postaraj się przeżyć, za wszelką cenę, by potem wyrównać rachunki. Wtedy może zrozumiesz o co chodzi w tej grze.
psychowico

Re: Poziomkowe żale

Postby psychowico » Sun Dec 16, 2012 8:54 pm

Tak wiele literek. Trolle tego nie pojmą. Zostańmy przy "Wobec powyższego oświadczenia..zrozumiesz o co chodzi w tej grze.". Tak. Poziomek będzie dowartościowany i przestanie płakać i domagać się uwagi. Ojoj, zapomniałem, zaraz będę u pani.
"Please give us a simple answer, so that we don't have to think, because if we think, we might find answers that don't fit the way we want the world to be."

https://www.kinkykitty.pl
poziomek90

Postby poziomek90 » Sun Dec 16, 2012 9:54 pm

Jaj, jest i mój ulubiony łoś, który zawsze daje się sprowokować. Nie zawiodłeś mnie, przyjacielu.

adzio777, ty śmiesz mówić o logice? Skoro oni mogli zabić moje postaci, to dlaczego ja nie mogę truć dupy? Bo tobie się to nie podoba. Genialna logika, ucz mnie, mistrzu.
Twoje wywody tylko pokazują, że wszyscy gracie na jedno kopyto i gnoicie tych, którzy ośmielą się grać trochę inaczej. Dzięki, że to tak ładnie podsumowałeś.

Yangu, jakie znowu fory? Obecnie dwie moje postaci współpracują z twoją jedną oczywistą i jestem pewny, że nie wiesz nawet o jednej. Bez sensu porównujesz cybera do Cantra, obie gry stawiają na całkiem inny sposób współpracy i "wygrywania" i nie powinny być stawiane na równi. Tutaj nie da się tak po prostu zebrać grupy bojowej, bo każdy sra po siebie, gdy usłyszy, że może zginąć jego kochana postać. Po za tym dochodzi żenujący poziom odgrywania, każdy jest strasznie "mądry" i nie da się stworzyć choćby religii.
Zemsta jest dla frajerów, wolę już zginąć i popsioczyć na forum. Bardziej działa tym kretynom na nerwy, hehe ;)
Racja jest jak dupa. Każdy ma swoją... / Reason is like ass. Everybody have their.
Józef Piłsudski
paskud

Postby paskud » Sun Dec 16, 2012 10:11 pm

Obecnie dwie moje postaci współpracują z twoją jedną oczywistą i jestem pewny, że nie wiesz nawet o jednej.

I później się dziwisz, że wszyscy wiedzą :P
“Truth is stranger than fiction, but it is because Fiction is obliged to stick to possibilities; Truth isn't.”
- Mark Twain
poziomek90

Postby poziomek90 » Sun Dec 16, 2012 10:50 pm

Tak, teraz biedny będzie się głowił, które to ;)
Józef Piłsudski
psychowico

Postby psychowico » Sun Dec 16, 2012 11:01 pm

karmimy karmimy. dobre poziomki. Jezus Cię kocha.
"Please give us a simple answer, so that we don't have to think, because if we think, we might find answers that don't fit the way we want the world to be."

poziomek90

Postby poziomek90 » Sun Dec 16, 2012 11:03 pm

Image
Józef Piłsudski
psychowico

Postby psychowico » Sun Dec 16, 2012 11:19 pm

nie nie nie, jesteś bardzo zabawny. solidarnie tak uważamy. przegłosowaliśmy to na tajnej ankiecie w tajnej ircowej grupie wzajemnej adoracji. planujemy właśnie, jak w jak najzabawniejszy sposób pozabijać Twoje kolejne postacie, te perełki RP. ogólnie ta gra rosła by w siłę, gdyby nie my, ale po co to nam - nie mielibyśmy tej władzy..

wstawi ktoś jakieś odpowiedniego kontr-mema jak poziomek oczekuje, bo ja już się nacieszyłem na dzisiaj.

btw. poziomek się kiedykolwiek upublicznił, czy jest totalnie typowym trollem ukrywającym swoją tożsamość z reala?

Yang

Postby Yang » Sun Dec 16, 2012 11:51 pm

Fory w unikaniu nazywania twoich wypowiedzi głupimi. Nie znoszę trolowania i staram się nigdy nie angażować w to, ale po prostu przeginasz i to na maksa.

Co do porównania, to pozwól że je rozszerzę. Zebranie grupy bojowej polega na zrekrutowaniu wystarczająco licznej grupy osób, która będzie postępować zgodnie z rozkazami. Zapewnienie im uzbrojenia, środków transportu i żywności. Następnie stworzenie planu działania, ekonomicznych i strategicznych, a w dalej kolejności wcielanie ich w życie. Oczywiście kluczowym na tym etapie jest sumienność i punktualność. Tak jak w crepie co za pożytek był z żołnierza który przyszedł zaraz po bitwie, tak tutaj trzeba być na nogach w momencie przeliczenia by jednocześnie uderzyć, przeciągnąć, czy zabrać się za wyłamywanie zamka. Jeśli tylko byśmy mieli na to ochotę to zebrać tak z 16-20 chłopaków (czyli dużo mniej niż połowa) to w ciągu miesiąca archipelag by został prawie że wyludniony (przeżyli by tylko ci co użyli by buga by zamknąć się w budynku). Wystarczyło by użyć takich samych środków komunikacji. Gdybym wierzył w Twoje teorie odnośnie grupy trzymającej władzę, pewnie sam bym starał się do tego doprowadzić, bo to by wymusiło zmiany. Ale nie widzę tego, więc po co niszczyć tyle rzeczy tylko po to by naprawili system walki?

Co do mojej oczywistej postaci, to jak to się mówi, jest to moja pierwsza postać i poniekąd żałuje, że kiedy ją tworzyłem, nie dałem jej innego, oryginalnego imienia. Jednak wciąż to jest postać, która jest pacyfistą, więc niewiele ma wspólnego ze mną. Dlatego nie bardzo mnie obchodzi kto gra jaką postacią, ważne jest jak ta postać jest odgrywana. Mam jedynie nadzieje, że twoje postacie to nie jest któraś z lesbijek z cyklofrenią.

A co do twojego ostatniego akapitu. Zemsta jest potrawą, którą trzeba podawać na zimno. Jednak z całą pewnością, nie jest to domena frajerów. Jednak wylewanie swoich żali na forum jest już domeną nieudaczników, przegranych, mamisynków, ludzi którzy nie potrafią wziąć się w garść. Być może takie biadolenie im działa na nerwy, bo ono działa na nerwy wszystkim. Ale co przez to osiągasz?
B.M.T.

Postby B.M.T. » Mon Dec 17, 2012 2:19 am

Image
poziomek90

Postby poziomek90 » Mon Dec 17, 2012 4:45 pm

psychowico, ciebie nie ma w tej ircowej grupie, nie chcą cię czy coś. W takim razie nie wiem z kim solidarnie przegłosowałeś, chyba ze swoją wyimaginowaną kobietą. Dzięki za docenienie mojego RP, szkoda, że z zawiści, że ty tak nie potrafisz, chcesz mnie zabić :( No ale psycho to psycho

Danych ci nie dam, nie umawiam się z programistami

Yang, haha, co za wspaniałomyślne fory, dzięki :D
Twoje długie i nudne wywody są tak bez pokrycia, że skomentuję to tylko tak - zbierz chociaż 5 osób do takiej bandy, a oddam ci połowę moich Złociszy. Powodzenia.
Też wkurzają mnie lesbijki, szczególnie te lukrecjowane.

Jasne, lepiej uskuteczniać oko za oko, ząb za ząb, niż nieszkodliwie popsioczyć na forum. Zapominasz, że na zemście i nienawiści nikt jeszcze daleko nie zaszedł. Pisanie na forum, to jak pikietowanie przed urzędem czy sejmem. Strajkowanie też nazwiesz domeną nieudaczników, przegranych, mamisynków, ludzi którzy nie potrafią wziąć się w garść? Gratuluję zatem
Józef Piłsudski
Greek
Programming Dept. Member/Translator-Polish

Postby Greek » Mon Dec 17, 2012 7:00 pm

Żelazny dowód na to, że się mylisz:

Code: Select all

14:48 -!- psychowico [~psychowic@NewNet-C90AA54D.dynamic.chello.pl] has joined
          #cantr-progd
14:59 -!- psychowico [~psychowic@NewNet-C90AA54D.dynamic.chello.pl] has quit
          [Quit: Ok, dzieki. Teraz juz znam wszystkie postacie poziomka i moge je zaczac zabijac, bo zazdroszcze]
‘Never! Run before you walk! Fly before you crawl! Keep moving forward! You think we should try to get a decent mail service in the city. I think we should try to send letters anywhere in the world! Because if we fail, I’d rather fail really hugely’

Return to “Ogólne dyskusje”