Bug raport - zglaszanie bledow w grze
Moderators: Public Relations Department, Players Department
- isis
- marol
- Quijo
-
Eresan
- robin_waw
-
Eresan
-
Eresan
- suchy
- Location: Under your bed, waiting for you to turn off the light
- NiKnight
Znalazłem dwa błędy na mapach (raczej dla RD):
1. Na SSW od Pilska jest osada z której prowadzą dwie drogi do innej - tej samej osady (na E). Żadna z moich postaci nie podróżowała do tej osady więc nie wiem czy droga mimo zdublowania działa prawidłowo.
2. Na wyspie do której tworzę mapę jest błąd "przemieszczenia". Na mapie czerwony punkt nie pokrywa się z czarny/pomarańczowym. Jest przesunięty o kilkanaście pikseli. Niestety co do tego błędu nie mogę podać dokładnej lokalizacji. Jeśli potrzebne są jakieś szczegóły (która postać, mniej więcej pozycja na mapie) to poproszę o PM do mnie.
1. Na SSW od Pilska jest osada z której prowadzą dwie drogi do innej - tej samej osady (na E). Żadna z moich postaci nie podróżowała do tej osady więc nie wiem czy droga mimo zdublowania działa prawidłowo.
2. Na wyspie do której tworzę mapę jest błąd "przemieszczenia". Na mapie czerwony punkt nie pokrywa się z czarny/pomarańczowym. Jest przesunięty o kilkanaście pikseli. Niestety co do tego błędu nie mogę podać dokładnej lokalizacji. Jeśli potrzebne są jakieś szczegóły (która postać, mniej więcej pozycja na mapie) to poproszę o PM do mnie.
Ni Ni Ni Ni!
- robin_waw
- NiKnight
- lacki2000
Czy przy przekazywaniu komuś surowców informacja "Dźwiga: xxxxx kg" to informacja ile ten ktoś dźwiga? Bo aktualnie wyświetla się ile ja dźwigam. Chyba że tak ma być lub jest to bug znany i lubiany, więc przepraszam że tak jakoś późno się zorientowałem.
Te audire no possum. Musa sapientum fixa est in aure. Grasz w zielone? GRAM! Żądamy 24-godzinnego dnia cantryjskiego dla lepszej płynności działań!
- robin_waw
- keisha
Coś mnie dzisiaj zainteresowało w związku z polowaniem.
Myślałam, że na jeden gatunek zwierząt można polować tylko raz w ciąg dnia. Otóż tak nie jest w przypadku, gdy się zmieni miejsce pobytu. Np. jestem w jednej osadzie i poluję na słonia, a za godzinę w osadzie obok mogę znowu zapolować bez problemu.
Zawsze tak było, tylko ja tego nie zauważyłam? czy to nie jest czasem błąd?
Myślałam, że na jeden gatunek zwierząt można polować tylko raz w ciąg dnia. Otóż tak nie jest w przypadku, gdy się zmieni miejsce pobytu. Np. jestem w jednej osadzie i poluję na słonia, a za godzinę w osadzie obok mogę znowu zapolować bez problemu.
Zawsze tak było, tylko ja tego nie zauważyłam? czy to nie jest czasem błąd?