Jak on/ona mnie wkurza...

Ogólna pozapostaciowa dyskusja pomiędzy graczami Cantr II.

Moderators: Public Relations Department, Players Department

Raki

Re: Jak on/ona mnie wkurza...

Postby Raki » Mon Aug 12, 2013 6:57 pm

Kaliope ewidentnie uczyła się sztuki złośliwości od Neeli. Ale w tym przypadku uczeń nie przerósł mistrza. Trzynastka pozostaje nie podrobiona. No i tak... Neela w głebi była złożoną konstrukcją. Chyba nieodgadnioną do końca przez nikogo nawet najbliższych. Mimo wszystko nie wzbudza we mnie negatywnych emocji ;)

Wzbudzają za to "młode" przemądrzale postaci ktore zgodnie z duchem gry teoretycznie powinny wiedzieć mało o otaczającym ich świecie.
Koralat

Postby Koralat » Tue Aug 13, 2013 9:21 am

Ponowny najazd postaci "klonów"... jakwtosięgraj, bądź gracz jest strasznym złośliwcem.
Wszystkiego dotyka, wszystkiego próbuje, szepcze ludziom głupoty...
Nie na moje (stare) nerwy. :roll:
There's a light at each end of this tunnel,
You shout 'cause you're just as far in as you'll ever be out
And these mistakes you've made, you'll just make them again
If you only try turning around.
Marian10

Postby Marian10 » Sun Aug 25, 2013 2:31 pm

Wkurza mnie, że Cantr zmienia się w grę fantasy. Wszelkiego rodzaju kolorowowłose, zmieniające się w zwierzęta czy strzelające z rąk sztyletami postacie niezwykle mnie denerwują. Już wolałem jak były elfy/krasnoludy czy inne szkielety. A, co druga postać ma też "pionowe źrenice, jak u kota". No proszę ja Was...
Berya

Postby Berya » Sun Aug 25, 2013 3:01 pm

Nie co druga, tylko postacie jednego, czy dwóch graczy tak mają. Moja rada? Zabić obu.
Mars

Postby Mars » Sun Aug 25, 2013 4:11 pm

Koralat wrote:Ponowny najazd postaci "klonów"... jakwtosięgraj, bądź gracz jest strasznym złośliwcem.
Wszystkiego dotyka, wszystkiego próbuje, szepcze ludziom głupoty...
Nie na moje (stare) nerwy. :roll:

Pamiętam, jak mi tłumaczono, że "Szybki żółw" nie jest wcale żółwiem, tylko rowerem o takiej nazwie, i wcale się go nie chwyta/nie oswaja, tylko buduje z żelaza i stali :P ale to było wieeele dni temu...
Habababa

Postby Habababa » Sat Apr 12, 2014 11:49 pm

Brygantyna wrote:Moja czarna lista
Alena+Varen (rozdzieleni nie najgorsi,ale po połączeniu nie do zniesienia.)
Duet Lalique+Laurencja-Fajnie gdy ktoś odgrywa,ale na dłuższą metę to męczy.
Tessio-wszędzie go pełno...
Hania+Oradner-odstawiali nieciekawe sceny na placu :/
Kalam
Samara
Amelka...ta księżycowa...-od słodkości mam mdłości.
Vithos
Jaskier-postać skacząca od partnera do partnera,która robi niepotrzebne zamieszanie.Imię Jaskier nieodwracalnie kojarzy mi się z świetną postacią z Wiedźmina,a ta Jaskier odrzuca jak mało kto.
Seji
Keros

Czuje się zaszczycona, że moja postać na tak cudnej liście widnieje. Tylko przypomnieć sobie nie mogę co biedak zrobił, że na czarną listę trafił...
WAR IS NOT THE ANSWER BUT IT SHURE IS FUN.
Raynus

Postby Raynus » Mon Apr 14, 2014 11:10 am

Marian10 wrote:Wkurza mnie, że Cantr zmienia się w grę fantasy. Wszelkiego rodzaju kolorowowłose, zmieniające się w zwierzęta czy strzelające z rąk sztyletami postacie niezwykle mnie denerwują. Już wolałem jak były elfy/krasnoludy czy inne szkielety. A, co druga postać ma też "pionowe źrenice, jak u kota". No proszę ja Was...

Jak na moje, takie postacie powinny być blokowane od razu. Jak tylko widzę elfy, półufoludy, pół zwierzęta i postaci wycięte z gier (pozdrawiam postać 'Jax'), to mam ochotę od razu dać nogę w inne miejsce.
adamo199412

Postby adamo199412 » Mon Apr 14, 2014 1:05 pm

Każda inicjatywa jest dobra byle nie była wprost kopią z życia codziennego. Chociaż i tak co kolejna gęba to mi się wydaje że kieruje nią ten sam gracz. Jeszcze nieustanne przeczucie ze wszystkie liczące się postacie mają szpiegów w postaciach placowych śpiochów. Niby nic nie robią ale jakoś nie zdychają...
psychowico

Postby psychowico » Fri Apr 18, 2014 10:18 am

Nie zdychają, bo im nie dajecie. 30 lat postacie nieruszane - żadna nie zdechła. Dopiero opcja uśmiercania zakończyła ich żywoty.
"Please give us a simple answer, so that we don't have to think, because if we think, we might find answers that don't fit the way we want the world to be."

https://www.kinkykitty.pl
Frankoniusz

Postby Frankoniusz » Fri Apr 18, 2014 1:11 pm

Bo wciskają im te ziemniaki na siłę, to potem tak jest. Młodej to jeszcze czasem pozwolą umrzeć, ale jak ktoś ma powyżej trzydziestki, to za cholerę, do 1000 lat dożyje, bo komuś może być smutno jak umrze.
Jones Abrahams

Postby Jones Abrahams » Fri Apr 18, 2014 1:14 pm

A nie chodzi raczej o większe prawdopodobieństwo spawnu?
w.w.g.d.w

Postby w.w.g.d.w » Fri Apr 18, 2014 9:05 pm

O ile ktoś z premedytacją liczy że na 5 nowych ludzików 1 będzie do życia, problem w tym że przez 30 lat nie ruszane są.
Gdyby sobie wywędrowały do jakiegoś miejsca gdzie nie ma łatwo dostępnego jedzenia (kombajnu) szanse na zgon by się zwielokrotniły, każdy ruch jest dobry po 30 latach siedzenia na placyku jeśli to tylko przyzwyczajenie.
psychowico

Postby psychowico » Sun May 04, 2014 7:46 am

Jones Abrahams wrote:A nie chodzi raczej o większe prawdopodobieństwo spawnu?

Jeśli ktoś tak gra, to po prostu OOC stosuje.
"Please give us a simple answer, so that we don't have to think, because if we think, we might find answers that don't fit the way we want the world to be."

Mars

Postby Mars » Sun May 04, 2014 9:04 am

psychowico wrote:
Jones Abrahams wrote:A nie chodzi raczej o większe prawdopodobieństwo spawnu?

Jeśli ktoś tak gra, to po prostu OOC stosuje.

Tak samo, jak ludzie którzy trenują polowania dla zwiększenia siły, czy trenują walkę wasterem aby zwiększyć umiejętność walki? A co z wyruszaniem statkiem/pojazdem na minutę przed przeliczaniem tury? To też są wiadomości/wiedza OOC nt. mechanizmu gry. Zakazać? Może od razu banować?
psychowico

Postby psychowico » Sun May 04, 2014 4:41 pm

część z tego co wymieniłeś to też gówniane OOC. psucie sobie samemu gry. nie mi oceniać co z czym robić. tylko trening nie wiem czemu z dupy tu wrzucasz.

Return to “Ogólne dyskusje”