Pomysły na dodanie nowych rzeczy lub zmian w Cantr
Moderators: Public Relations Department, Players Department, Programming Department, Game Mechanics (RD)
-
- Greek
- Programming Dept. Member/Translator-Polish
Jestem przeciw transparentom. Po prostu nie podoba mi się ten pomysł.
‘Never! Run before you walk! Fly before you crawl! Keep moving forward! You think we should try to get a decent mail service in the city. I think we should try to send letters anywhere in the world! Because if we fail, I’d rather fail really hugely’
- cald dashew
- witia1
- Elm0
- lacki2000
zauważyłem, że po ostatnich zmianach jak się cofa w przeglądarce to pojawia się pytanie o ponowne przesyłanie danych formularza. Wcześniej tego nie było i cofanie było szybsze i mniej męczące dla serwera, teraz strasznie mieli mi te wszystkie ikonki. Proponuję to przywrócić jeśli się da.
Te audire no possum. Musa sapientum fixa est in aure. Grasz w zielone? GRAM! Żądamy 24-godzinnego dnia cantryjskiego dla lepszej płynności działań!
- Ice-Man
- Mattan
Re:
lacki2000 wrote:zauważyłem, że po ostatnich zmianach jak się cofa w przeglądarce to pojawia się pytanie o ponowne przesyłanie danych formularza. Wcześniej tego nie było i cofanie było szybsze i mniej męczące dla serwera, teraz strasznie mieli mi te wszystkie ikonki. Proponuję to przywrócić jeśli się da.
A zauważyłeś odświeżanie strony co 5 sekund?
- lacki2000
Re: Re:
a co to ma do rzeczy? Odświeżanie dotyczy zdarzeń a mi chodzi np. o wracanie przeglądarkowym "cofnijem" przy oglądaniu np. notatki albo spojrzeniu na jakąś postać. Cantryjski "cofnij" wrzuca mnie nie tam gdzie koniecznie chcę. A czasem, jak zauważył Ice-Man, po prostu nie ma cofnija (zwanego wsteczem).Mattan wrote:lacki2000 wrote:zauważyłem, że po ostatnich zmianach jak się cofa w przeglądarce to pojawia się pytanie o ponowne przesyłanie danych formularza. Wcześniej tego nie było i cofanie było szybsze i mniej męczące dla serwera, teraz strasznie mieli mi te wszystkie ikonki. Proponuję to przywrócić jeśli się da.
Te audire no possum. Musa sapientum fixa est in aure. Grasz w zielone? GRAM! Żądamy 24-godzinnego dnia cantryjskiego dla lepszej płynności działań!
- BZR
Re: Pomysly na dodanie nowych rzeczy lub zmian w Cantr
Ja bardzo często używam "cofaj" w przeglądarce i po wprowadzeniu ostatnich zmian nie zauważyłem różnicy.
- Agent 0007
Re: Re:
lacki2000 wrote:a co to ma do rzeczy? Odświeżanie dotyczy zdarzeń a mi chodzi np. o wracanie przeglądarkowym "cofnijem" przy oglądaniu np. notatki albo spojrzeniu na jakąś postać. Cantryjski "cofnij" wrzuca mnie nie tam gdzie koniecznie chcę. A czasem, jak zauważył Ice-Man, po prostu nie ma cofnija (zwanego wsteczem).Mattan wrote:lacki2000 wrote:zauważyłem, że po ostatnich zmianach jak się cofa w przeglądarce to pojawia się pytanie o ponowne przesyłanie danych formularza. Wcześniej tego nie było i cofanie było szybsze i mniej męczące dla serwera, teraz strasznie mieli mi te wszystkie ikonki. Proponuję to przywrócić jeśli się da.
Podpisuję się pod tym, też mi to bardzo przeszkadza.
- Greek
- Programming Dept. Member/Translator-Polish
Re: Pomysły na dodanie nowych rzeczy lub zmian w Cantr
Mi także.
Używam FireFoxa.
Używam FireFoxa.
‘Never! Run before you walk! Fly before you crawl! Keep moving forward! You think we should try to get a decent mail service in the city. I think we should try to send letters anywhere in the world! Because if we fail, I’d rather fail really hugely’
- Jinchuuriki
Greek wrote:Mi także.
Używam FireFoxa.
---||---
"Freedom is only a hallucination"
- Bziur
Zawsze tak było i nie ma co się buntować. Trzaby przebudować kompletnie interfejs użytkownika...

-
wlasnie, ze nie zawsze. podpisuje sie pod postami poprzednikow