Jak on/ona mnie wkurza...
Moderators: Public Relations Department, Players Department
- Zamia
Nie ma czterech dni, bo to dziś się działo, ale dział odpowiedni.
Dwie z moich postaci miały dziś niestety styczność ze skretyniałym graczem, którego wyobraźnia nie sięga dalej niż jego własna d.u.p.a.
Teraz po przebudzeniu się w nieodpowiedniej miejscowości nastała moda na wypróżnianie się z barwnymi opisami w gwiazdkach.
Kretyn! Kretyn! I jeszcze raz KRETYN!
Wiem, że graczy mało, ale ja bym takich idiotów banowała.
Dwie z moich postaci miały dziś niestety styczność ze skretyniałym graczem, którego wyobraźnia nie sięga dalej niż jego własna d.u.p.a.
Teraz po przebudzeniu się w nieodpowiedniej miejscowości nastała moda na wypróżnianie się z barwnymi opisami w gwiazdkach.
Kretyn! Kretyn! I jeszcze raz KRETYN!
Wiem, że graczy mało, ale ja bym takich idiotów banowała.
- Fieger
- Zamia
Fieger wrote:Takie wylewanie swoich żalów na forum na postać, która jest poza zasięgiem w grze...
Moja wypowiedź dotyczy gracza.
Jego ograniczenia umysłowego.
W tym samym czasie w dwóch różnych miejscach ten sam typ odgrywania.
I do tego służy ten wątek.
Jego tytuł brzmi " Jak on/ona mnie wkurza..."
- Fieger
- Elm0
- Nefertete
- Marcia
A mnie doprowadzaja wrecz do szalu infantylne opisy w gwiazdkach. Nader czesto dorosle kobiety opisywane sa jak jakies pieciolatki. *zmarszczyla nosek*, *tupnela nozka*, *zacisnela piastki*, *pokrecila glowka*, *wydela usteczka* i mnostwo innych... ostatnio to istna plaga.
Jakos nie potrafie traktowac takiej postaci powaznie... Dlaczego dorosla kobieta, ktora na codzien nosi wielki stalowy topor bojowy, z zimna krwia atakuje nim zlodzieja czy robi cokolwiek innego, pelni odpowiedzialne funkcje w miescie i chce byc traktowana powaznie wygraza komus zacisnieta piastka? Przeciez to brzmi po prostu smiesznie. Dlon, ktora uniesie topor zaciska sie po prostu w piesc.
P.S. Uprzedzajac niektore komentarze, oczywiscie odrozniam, gdy postac z zamierzenia odgrywana jest jako dziewczynka czy zdzieciniala stara baba i nie o takich sytuacjach mowie.
Jakos nie potrafie traktowac takiej postaci powaznie... Dlaczego dorosla kobieta, ktora na codzien nosi wielki stalowy topor bojowy, z zimna krwia atakuje nim zlodzieja czy robi cokolwiek innego, pelni odpowiedzialne funkcje w miescie i chce byc traktowana powaznie wygraza komus zacisnieta piastka? Przeciez to brzmi po prostu smiesznie. Dlon, ktora uniesie topor zaciska sie po prostu w piesc.
P.S. Uprzedzajac niektore komentarze, oczywiscie odrozniam, gdy postac z zamierzenia odgrywana jest jako dziewczynka czy zdzieciniala stara baba i nie o takich sytuacjach mowie.
- Zamia
- Nefertete
-
- Ula
bash wrote:Wiecie, co jeszcze wkurza. Te wszystkie wasze spotkania, rozmowki na gg, kliki zebrane i dobrze poinformowane. Spotkaja sie tacy gracze na piwku, dogadaja sie i już gra przestaje byc przyjemna bo są układy i układziki. Mentalność polaczków. Szkoda, ze tym psujecie gre.
Spoko, w końcu również masz zamiar być na spotkaniu w Wawie, to będziesz od tego momentu psuł Cantra razem z nami, bracie polaczku. W kupie raźniej.

Elm0 wrote:Bez obawy Ula, moje postacie żyją szybko, umierają młodo (choć niekoniecznie w 25 urodziny![]()
No ubolewam nad tym bardzo. [Tu brak ironii, naprawdę.

Last edited by Ula on Tue Jan 05, 2010 4:23 pm, edited 4 times in total.

- saguarooo
- Zamia
- B.M.T.
Marcia wrote:A mnie doprowadzaja wrecz do szalu infantylne opisy w gwiazdkach. Nader czesto dorosle kobiety opisywane sa jak jakies pieciolatki. *zmarszczyla nosek*, *tupnela nozka*, *zacisnela piastki*, *pokrecila glowka*, *wydela usteczka* i mnostwo innych... ostatnio to istna plaga.
A postaci męskie? Ja mam taką jedną.